עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nazgull,

שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  3. Started by tal_p,

שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  4. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

5. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Kirma,

שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by benor,

אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  9. Started by eyalha,

(לא ידעתי איפה לפרסם אבל זה הצעה שקשורה ישירות לפורום אז הנחתי שאפשר לפרסם פה.., אם לא אז תמחקו או משהו : ) להרבה גולשים שרוצים מחשב למשחקים מומלץ אחד מהמסכים של DELL 2007wfp/fp , גם כאשר בונים מפרט בפורום מפרטים זה המסך המומלץ (כמובן באיזור מחירים מסויים) לכן באופן טבעי הרבה שואלים פה שאלות על המסך הספציפי הזה.. ולאחר שקנו באופן טבעי באים לשאול כל מיני שאלה על המסך על הרזולוציה שלו, אל הכיוונון האידיאלי בשבילו.. אז למה לא לעשות סטיקי למסך הספציפי הזה שהוא המסך המדובר ביותר בפורום? ככה גם יקבלו תשובה מיידית או שיהיה לאן להפנות את השואלים.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by bmcoh,

אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by Useful Idiot,

אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by finish,

טוב אז אני צריך מסך LCD 17 ושמתי עין על שתי דגמים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 ואני לא רוצה "19 אז אל תנסו אפילו להציע

13. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. 2007wfp אוSyncMaster 226BW ?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by asafsee,

שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. Started by galh_5,

http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by xladead,

first plz excuse the dumbass questions complete noob about these issues (yes ive read the stickies) all i basicly want is a nice lcd screen with speakers that will be good for games i basicly play different hl games since atm i got a gf4mx and it will be a while until i get a new pc the lcd screen i got atm Samsung syncmaster 931b white in samsung website i can only find 931b black, dunno if there is a difference :\ http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp according to the specs it has 8ms and # Viewable area: 19 # Brightness (Typical): 300 cd/m2 # Max Resolution: 1280 x 1024 # Contrast Ratio (Typical): 700:1 # Viewing Angle (Typi…

19. אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  20. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by roadrunner,

או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by noob^,

יש לי הזדמנות לקנות את ה221D ב700 שקל בכמה הוא נופל מהסמסונג אם בכלל במשחקים מהירים או בכללי ? המסך נחשב טוב בכללי ? לא מוצא עליו הרבה מידע ברשת ....

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  23. אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by ep-120,

היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by pazer005,

האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916

דיונים חדשים בפורומים