עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... אז איזה מסכים אחרים טובים יש? תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by csw123,

מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by B166ER,

האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני מחפש מסך טוב 27" לגיימינג גרפיקה וסרטים. התקציב שלי נע בין 2500 ל3500 אם אפשרות לחריגה. רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם. כרגע לפי מה שקראתי וראיתי בסרטונים הIPS הוא זה שמתאים לי, הבעיה היא שהמהירות רענון שלו דיי נמוכה.. אני חושב שאני מחפש (ותקנו אותי אם אני טועה) מסך 27" IPS עם מהירות רענון גבוה (פחות עדיפות לFreeSync או GSync כי אני עוד לא יודע איזה כרטיס מסך יהיה לי (אני בקרוב קונה מחשב חדש)). תודה מראש עריכה: לא יודע כמה זה יעזור: שאני אומר גיימינג אני מתכוון גם למשחקים כבדים ושאני אומר גרפיקה אני מתכוון שאני מתכנת עם הכרטיס מסך ובונה מנוע למשחקים (ואולי גם לעיצוב 3D או 2D בעתיד הקרוב).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Moon-Mage,

הגודל לא מהווה שיקול מכריע, דיוק הצבעים חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by RisingStar,

אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shay-h,

שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חשבתי לקנות את המסך הזה Samsung XL2370 מה אתם אומרים שווה את המחיר 1600 יש מסכים יותר טובים אני רוצה מסך לסרטי full hd ולמשחקים ועוד שאלה אני לא מבין גדול בזה Samsung XL2370 הוא full hd?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MatanG1,

אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by DeadMemories,

היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה

14. Started by N95,

מה יותר טוב 1970HR או L1900R?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Socrates,

.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by xena,

אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RYaniv,

אהלן יש לי 3 שאלות לגבי המסך והיבואן 1. האם יש למישהו חוות דעת לגביו? איך הוא יחסית לסמסונג T220P לצורך העניין ? 2. המחיר של המסך הוא באיזור ה 1175 ש"ח. האם יש משהו בטווח המחירים הזה שעדיף משמעותית ממנו ? 3. היבואן (הרשמי) שלו הוא אומניטק. במידה ואני קונה את המסך דרך אייבורי, יש אחריות במעבדות של אייבורי. מה זה אומר למעשה? האם עלי לרדת מהרעיון של לקנות מאייבורי ולחפש חנות שהאחריות שלה היא היישר מהיבואן הרשמי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by utz,

כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by KiDi,

הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!

21. Started by chaos_grenade,

אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

23. אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש

25. Started by Kukishin,

שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים