מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש כבר כמה זמן את הפריט הבא קישור חברת דל לא מוכרת ישירות ללקוחות פרטיים מחוץ לארה"ב, וחברת 'ייעל פתרונות' וחברת 'cdata' (יבואנים רשמיים) מסרבות לתת לי הצעת מחיר כי הן "מוכרות לאינטגרטורים בלבד". האם אפשר להשיג את הפריט הזה (ואני מעוניין אפילו ב2 יחידות) בארץ? האם יש חברה שתהיה מוכנה להזמין עבורי את הזרוע? (אייבורי סירבו למרות שיבקשתי הצעת מחיר שתשקלל את עלות הייבוא) אשמח לעצה \ עזרה. ניר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון מה שהוא אומר http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?products_id=5561&reviews_id=2042
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רגע לפני שקונים חדש. המסך שלנו מגלה נטיה להפסיק לעבוד אחרי קפיצות מתח (נניח הפסקות חשמל שהיו כמה וכמה בזמן האחרון). כלומר, הוא עובד כרגיל והכל, גם כשמחברים לחשמל, וכשמדליקים את המחשב הוא נדלק לשניה ואז מפסיק לעבוד. אם מנתקים אותו ומחכים כמה שעות/ימים ואז מחברים שוב, הוא שוב עובד אבל יכול בכל רגע נתון להפסיק שוב לעבוד. הבעיה היא לא בכבל (ניסינו להחליף) וגם לא בחיבור למחשב - נראה שהמסך לא מקבל חשמל בכלל בזמנים שהוא לא עובד. זה מסך מצוין ויקר והייתי רוצה לדעת אם לדעתכם אפשר להציל אותו, או לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הCRT הישן, ומכיוון שאין לי שמץ של מושג במסכי LCD (יחסי ניגודיות וכו') אני פונה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש מצב לחרוג טיפה). גודל 19 או 20 אינץ' (בעדיפות ל20 כמובן) וחובה שיהיה מסך רחב! כמו כן, כניסות נוספות לDVI כמו Component יהיוו פלוס רציני. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך טוב 27" לגיימינג גרפיקה וסרטים. התקציב שלי נע בין 2500 ל3500 אם אפשרות לחריגה. רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם. כרגע לפי מה שקראתי וראיתי בסרטונים הIPS הוא זה שמתאים לי, הבעיה היא שהמהירות רענון שלו דיי נמוכה.. אני חושב שאני מחפש (ותקנו אותי אם אני טועה) מסך 27" IPS עם מהירות רענון גבוה (פחות עדיפות לFreeSync או GSync כי אני עוד לא יודע איזה כרטיס מסך יהיה לי (אני בקרוב קונה מחשב חדש)). תודה מראש עריכה: לא יודע כמה זה יעזור: שאני אומר גיימינג אני מתכוון גם למשחקים כבדים ושאני אומר גרפיקה אני מתכוון שאני מתכנת עם הכרטיס מסך ובונה מנוע למשחקים (ואולי גם לעיצוב 3D או 2D בעתיד הקרוב).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני המסכים האלו. מצד ראשון ACER היא חברה יותר מוכרת מAPEX שהם בכלל חברה ישראלית, אבל מצד שני לACER אין DVI ולAPEX יש 19 אינץ', מסך רחב ונתונים יותר טובים. אגב, אני חייב לקנות היום אז תשובה מהירה תהיה טובה. תודה רבה. עריכה: עוד שאלה- מה היתרון של מסך רחב? למשחקים\ סרטים לא? וההבדל מורגש?אם אני לא יכול לשנות לרזולוציה הטבעית של המסך הרחב עדיין כדאי לקנות אותו?מה ההבדל בין הרזולוציה הטבעית לבין רזולוציה נמוכה יותר במסכים רחבים? כי אנ יודע שבמסכי LCD רגילים אין כ''כ פוקוס אם לא משתמשים ברזולוציה הטבעית... ולמה אין ב7600GT רזולוציה של מסך רחב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזאפ כתוב שזה 16 על 9 ואני לא יודע אם להאמין להם... אם אכן זה נכון אז זה מסך 21.5 ,לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-