מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב גדול (בערך 22). רוב המסכים של 22 הם רחבים , אף פעם לא היהי לי מסך רחב לכן אני רוצה לדעת האם הוא מתאים למשחקים (גם משחקים ישנים) והיהי נוח לגלישה ברשת. ספרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי מחשב חדש. לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Gigabyte Radeon 3650 512MB מסך Samsung 971P חיבור DVI ניגשתי לאתר Samsung והורדתי את תוכנת Magic Tune עבור Vista 32 Bit גרסא 2010. התקנתי התבקשתי לעשות Restart וכך עשיתי. עם עליית וויסטה קיבלתי מסך כחול. רק עליה במצב בטוח והסרה של התוכנה עזרו. שוב חזרתי לאתר סמסונג. ראיתי כי יש גרסא של Auto Rotation הכוללת את Magic Tune. חשבתי אולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. שוב מסך כחול, ורק מצב בטוח והסרה הצילו אותי. יש למישהו את המסך והתקים את התוכנה על וויסטה? מישהו יודע משהו על הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק. 2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע? 3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dell U2412M LED האם הזה מסך שמתאים לגיימרים?? אם יש מסך אחר שמתאים יותר אשמח להמלצה! אני במצב חרום, המסך שלי לא מפסיק להבהב ואני חייב לקנות חדש מחר. אם יש משהו יותר טוב אשמח להמלצה, הנה הנתונים שלי:התקציב: עד 1500 ש"ח בלי חריגותהשימושים: משחקי מחשב, בעיקר ONLINE FPSכ.מסך: RADEO 6870בקשות מיוחדות: לא כזה משנה אבל אם זה לא פוגע באיכות ואפשרי (לא כלכך מבין) שאוכל לחבר את הXBOX 360 גם.גודל: 24" לא פחות ושיהיה רחב תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-