מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך 980 ti הכל עובד תקין והמסך עובד ב144 hz חיברתי כרטיס amd rx 480 והמסך לא עובד על 144 hz הוא נשאר קבוע על 60 hz וגם בזמן משחק הפריימים msi afterburner מראה לי קבוע 60 fps כאילו המסך נועל את הפריימים על 60 האם המסך הזה לא מיועד לעבוד עם כל כרטיס ב144 hz? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש בתקופה הקרובה מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן או…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך בגודל 22" ברזולוציית FHD. התקציב שלי הוא 1,000 שקל ברמת העיקרון, אבל אני מעדיף לקנות משהו שיעלה באיזור ה-700. שמעתי על מסכי LED, מסכים עם פאנלים טובים יותר (PVA, IPS) ועוד כל מני ירקות. תהיתי כמה זה קריטי לשימושים שלי. אני לא גיימר. השימושים שלי הם תכנות וקריאה בעיקר. אולי גם קצת סרטים פה ושם... אם ההבדל בין מסך ב-700 למסך ב-1000 הוא קריטי, אז אני אקנה את המסך ב-1000 שקל. אם לא, אניא עדיף את המסך הזול יותר. תוכלו לעזור לי להבין מה ההבדל בין המסכים? יש המלצות למסך? חשוב לי שאפשר יהיה לכוונן אותו לגבהים שונים וזוויות שונות (לא משהו מיוחד מדי, אבל שיהיה אפשר לכוון טיפה). תודה רבה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, במסך האהוב שלי - Dell 2209 הישן והטוב (בן 5 כבר) - מסך עם פאנל IPS יום אחד הופיע פתאום פס כהה לרוחב המסך על כל השליש המרכזי. הוא לא משחיר את התצוגה לגמרי, אלא מעמעם אותה - כאילו עוברת התמונה רק עם תאורה חלשה מדי. השוליים שלו חדים כמו סכין - וישרים על הפיקסל לכל רוחב המסך. הוא מופיע ונשאר זמן מסויים, ולפעמים מהבהב ונעלם כלא היה. מצורפת תמונה עם הפס. אני משוכנע שמדובר בבעיית חומרה אבל אין לי מושג מה הסיפור. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע אם שווה לנסות לתקן (מבחינת העלות - הרי אני יכול לקנות מסך 24 אינצ' כזה חדש ב-900 ש"ח). אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני עוסק בפיתוח ועיצוב אתרים ויש לי מסך אחד 2007wfp (חבל שבזמנו לא רכשתי עוד אחד), אני מעוניין לרכוש עוד מסך בשביל נוחות העבודה מסך אחד לפיתוח ועיצוב (המסך הקיים) והשני לראות את האתרים/עיצובים בפועל במקום לעבור בין החלונות או להקטין את שטח העבודה של החלונות. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-