מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני מתבלבט בין שני המסכים הנ"ל. ייעוד עיקרי משחקים , משני תכנות וסרטים. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין המסכים ואיזה מהם עדיף לי לדרישות? ד"א זה יצורף לכרטיס מסך 4870 לתצוגה אופטימלית.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, מחפש LCD "19, לא חייב רחב, אני כבר אאוט לגמרי אז אין לי מושג איפה להתחיל ולפי מה לבדוק. השימוש הוא 70% לעבודה שוטפת (אינטרנט בעיקר) 30% למשחקים - חשוב לי שיעשה פה עבודה טובה אבל אני לא בדיוק גיימר יש לי כרגע AOC CRT שפשוט כבר דפק לי את העיניים. תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש מסך 32 אינץ' שעולה סביבות ה3000-3500אלף שקל ולחבר למחשב?? האם הטקסט יהיה חד וברור והתמונה תהיה סבירה ולא מרוחה או "חלשה" והכי חשוב האם יהיה בריא לעיניים לקרוא שעות ארוכות. והאם ידוע לכם מה גודל הנקודה DOT PITCH של טלויזיות אלו? ראיתי שהPROVIEW זה 0.5 בערך, שזה פי 2 מבמסכי מחשב.. אבל יש מבצעים על טלויזיות טושיבה ואחרות אבל לא מצוין בשום מקום גודל נקודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לשימושים של גיימינג מהיר, סרטים, עבודה באופיס (טקסטים ומצגות). מסך בגודל של "22 מועדף עלי. רחב או רגיל זה לא משנה. אם יהיה צורך לשפר את התקציב - זה אפשרי, אך אני מאמין ש 2000 ש"ח יספיקו למסך באזור ה- "22 . תודה מה הגדלים של המסכים בעלי פאנל איכותי יותר שיתאים לשימושים ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עורך וידאו בתוכנת AVID למי שמכיר אני צריך שני מסכי 22" שיעמדו אחד ליד השני לצורך העריכה התקציב הוא גג 1500 ש"ח לכל יחידה עדיף כמובן בפחות תודה מראש לכל העוזרים! המליצו לי רבות על הפורום, זו הודעה ראשונה שלי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-