עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום, אני מתכננן לבנות מכונת פינבול קטנה יחסית ואני מחפש מסך להתאים לה. המסך צריך להיות 23-24 אינץ(עדיף 24), זמן תגובה מהיר כלל האפשר וזווית צפייה גדולה. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by fatalico,

בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בבחירה מבין המסכים האלה אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות אבל שעדיין יהיה מאוד איכותי: מה עדיף מאלה: lg 29ea93 LG IPS277L-BN dell u2713hm samsung t27b750 Samsung S27A350H Samsung S27A850 מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני מחפש את הרע במיעוטו. המסך לא מיועד למשחקים ובקושי לסרטים. אפשר להגיד שימוש משרדי נטו. מה הייתם אומרים על הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1714&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1475&CatCode=398 אם יש לכם הצעות אחרות גם אשמח לשמוע ... תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  11. זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?

13. Started by Y-T-M,

איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by Skmush,

שלום ,אני מחפש מסך ששימושו העיקרי הוא למשחקים. הכרטיס מסך שלי הוא: Gigabye GeFore GTX 970 G1 Gaming. מבחינת הצרכים שלי, משחק מגוון רחב של משחקים ורוצה למצות כמה שאפשר את הכרטיס שיש לי. קודם כל, האם כדאי לקנות כבר מסך עם G-Sync ואם זה באמת משתלם? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ מניסיון מה לדעתו עדיף: 1. מסך 1440p וקצב רענון 60Hz כי הכרטיס לא יעבור את זה בהרבה ברזולוציה זו ממה שהבנתי. 2. מסך 1080p שאוכל לנצל קצב ריענון גבוה יותר (גם בשילוב עם G-Sync) ולקבל זרימה חלקה יותר של המשחק. ממה שראיתי המסך Asus ROG Swift מצויין ואני מוכן להשקיע בו אם זו הבחירה הכי טובה, אך אני לא חושב שהכרטיס יוכל באמת לנצל את כל מה שהוא מציע. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

לצערי לא יכולתי לקנות את מסך הדל שרציתי ולכן חיפשתי ומצאתי תחליף ובנוסף העלתי את התקציב ל-1000 שקלים. יש אישור לקנות את הסמסונג 943BM שהוא 19". מספיקים לי האינצ"ים תודה רבה לעונים, למנהלים וגם לאבירם שעוזר לי הרבה בזמן האחרון

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)

17. Started by Ran Almog,

שלום לכולם אודה על המלצה על מסך בגודל 22-24 אינץ' משולב במצלמה ומיקרופון. המסך הנוכחי שלי הוא כזה ובן 7 שנים והגיע הזמן להחליפו והתרגלתי לנוחות של מיעוט בציוד על השולחן. יש דגם מומלץ? ראיתי את הדגם הבא באייבורי - האם מישהו מכיר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13614 תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by dor700,

מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  19. בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by barak353,

אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. כותרת

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by RonCohen,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.