עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

2. מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sma1,

שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by HeDesXs,

חבר שלי מחפש מסך שהשימוש העיקרי שלו הוא סרטים הגודל בין 21-24 והוא רוצה שזה יהיה LED (הוא מתעקש על LED ואפשר גם בלי אם יש מסך שעדיף על כל הLED) התקציב הוא עד 1200 אני חשבתי לנסות לשכנע אותו על Dell U2311H למרות שהוא לא LCD כי הבנתי שהוא המסך הכי טוב שמתאים לתקציב שלו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TaLTooL17,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Froze,

אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by kobin,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RDragon,

אני מחפש מסך של לפחות 22 אינצ' (עדיף 24) לעיצוב ,עד 2900ש"ח (עדיף 2000 ) יש לי כרגע 19' לא שטוח שאני מת להחליף במשהו סביר לעיצוב גרפי חשבתי על PHILIPS LCD 24" 240PW9EB (BLACK) H-IPS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4834 ב 2885 ¤ אבל הוא יקר, במיוחד בהשוואה לDell 2209WA (שהייתי לוקח אם היה 23' לפחות) שחכתי לציין שאני נוהג לעבוד לא על הרזולוציות המקסימליות של המסך אם זה משנה (1024X768 במסך 19 רגיל) עד כמה זה פוגע באיכות או משהו? :s05: מה הסיכוי שה 23" NEC - EA231WMi שהוזכר כאן לפני כמה ימים יגיע לארץ בקרוב?

14. Started by MeniAdam,

שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by liron88,

שיהיה פנאל איכותי חשוב לי גם שיהיה כמה שיותר צבעים במסך ורוזולוציה גדולה שיהיה hd ומסך חד אם נקודות גמה שיותר קטנות (אם זה טוב ?) אשמח להמלצות ותודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by אליאב אוזן,

שלום לכל גולשי הפורום, אני חדש פה בפורום ורציתי לשאול לכל המבינים איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות מסך חד וצבעים טובים לצלך ועורך . התקציב: עד 1500 (מתגמש טיפה) מאוד אשמח להצעה למבינים ותודה רבה לכולם מראש

18. Started by michael4il,

שלי זה סמסונג 226BW שמשום מה התחיל להבהב כל פעם שאני מדליק אותו ורק אחרי זמן מסוים (20 דקות בערך) ההבהובים מפסיקים. ממש בא לי להשאר על 22' ולא יותר מ1000 ש'ח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני עומד לפני קניית מסך חדש הייתי סגור על המסך SAMSUNG 931BW אבל דיי ירדתי ממנו בגלל סוג הפנאל אני צריך את המסך בעיקר לטובת טקסט ומשחקים ,וחשוב שיהיה מסך רחב התקציב לחוץ , לכן אני מקווה לא לחרוג גם אם אני אאלץ ללכת על מסך עם פאנל TN בסופו של דבר האם יש מסכים בעלי פאנל איכותי בתקציב ? תודה מראש ...:-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חיבור DVI מעדיף ללא רמקולים מעדיף בסביבות 1500 שח תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by utz,

כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kip,

מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.