עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Rhx,

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by shantax,

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה כאשר המסך נכנס למצב השהייה הוא כותב לי 2 דק' DIGITAL ANALOG כל פעם המסך מהבהב ואז אחרי 2 דק' הוא נכבה ........ ויש לי עוד שאלה יש איזשהו דרך לכבות את המסך עצמו דרך המחשב? כשאני יושב במיטה ואין לי כח לקום לכבות אותו מהכפתור...... חחח תודה רבה מקווה שהבנתם\!

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by ilanb0,

רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by natan805,

שניהם באותו מחר ההבנקיו עם 6 ms וה aoc עם 8ms מה עדיף לקנות? תציעו לי רק את אחד מהשניים ולא אחרים.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by b127,

מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by yitshak,

טעות, בבקשה למחוק

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by Taco,

שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  11. Started by Lord Flacko,

אני מחפש מסך שיתאים לגיימינג ב1500 אבל אפשר לחרוג למשחקים כמו CSGO PUBG GTAV הגודל לא כל כך משנה לי ושיתאים למפרט שלי כמובן (אני מתכוון לשדרג את המעבד בקרוב כנראה לI7 7700K) מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI תודה

12. מה ההבדל בין המסכים הבאים של סמסונג: T220P 2333SW שניהם FHD, אחד 22" השני 23" ושניהם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by ronb,

קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  14. בטח ישגעו אותי על השאלה אבל לאור ההתלהבות אני חייב לשאול מה כל כך טוב במסך הזה הוא בסה"כ 1680*1050 ועולה אלף חמש מאת שקל אני מחשיב את עצמי לבעל עין יחסית חדה ויש לי מסך סמסונג 220P כמה חודשים (עכשיו עולה פחות מ900) והוא מעולה ובעל רזולוציה מצויינת.(1920*1200) אם אני אשים אותם אחד ליד השני מה ההבדלים? - במשחק מחשב כמובן [אני מבין שהסמסונג TN אבל אם רואים מעולה מה הבעיה]

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  16. Started by michael4il,

שלי זה סמסונג 226BW שמשום מה התחיל להבהב כל פעם שאני מדליק אותו ורק אחרי זמן מסוים (20 דקות בערך) ההבהובים מפסיקים. ממש בא לי להשאר על 22' ולא יותר מ1000 ש'ח

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by kip,

מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by shershk,

שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך. חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע. יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by devan,

שלום, מחפש המלצה למסך בגודל 21-24", לשימוש בתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו, בתקציב של עד 2500 שקל. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  21. אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by WarNet,

יש לא את המסך הה-Samsung SyncMaster 226BW ואני רוצה לקנות XBOX 360 ולחבר אליו כמובן יש לי DVI/HDMI שקיבלת עם המסך הרזולוציה של המסך היא 1680x1050p השאלה היא,האם אני יכול לחבר את ה-XBOX למסך הזה? ואם כן,אז האם אני יכול לשחק ברזלוציה המקסימלית של המסך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by talelch,

שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים