עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mikyl,

אני מחפש זרוע שולחני ל-DELL U2711, משהו ברמה של זרועות ERGOTRON. יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by j,

מישהו מכיר את המסך הזה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 האם הוא משתמש באותו פנל כמו ה24"? חוצמזה שמתי לב שמסך זה תומך בHDCP, האם גם שאר הדגמים המעולים של דל תומכים בזה? ה2007/2407

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by loloman123,

Philips 226V4LAB Philips 223V5LHSB Samsung S22D300NY Philips 223V5LSB2 מה עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by devek,

קניתי את המסך לפני איזה שנה ובחצי שנה האחרונה (לא קרה משהו חריג) אני פשוט לא יכול לשבת מול המסך יותר מאיזה שעה וחצי שעתיים רצוף (אין לי בעיות עיניים בצבא אני על המחשב גם כל היום ואני בסדר גמור) לקחתי את המחשב לחנות לראות אם הם יש בעייה ולאחר ששכב שם יממה קיבלתי תשובה שלילית ,חיובית מבחינתם, המסך תקין אז אני פונה אליכם אולי אתם יודעים מה עלול לגרום לתופעה כי אני יושב מולו ומרגיש שהוא בוהק שהקרינה שלו חזקה יתר על המידה ואני פשוט לא יודע איך לסדר את זה תודה מראש אלעד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ofeky1,

IPS MVA P-MVA PVA S-IPS S-PVA TN ????? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Itamarro,

אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VGFreak,

ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.

16. בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי.. כרגע אני משתמש בחיבור VGA ישן.. הוא מעצבן וגם פוגע באיכות ככל הנראה ואני רוצה להחליף לחיבור DVI אבל יש לי בעיה אחת: יש לי כבל DVI שהחיבור שלו נראה ככה: http://www.tech-faq.com/graphics/dvi-hdtv-connector.jpg משתי הצדדים רק כסוף... וגם ככה הכניסה של החיבור למסך שלי. אותו כניסה בדיוק נכנס בלי בעיה צריך לעבוד טוב אבל שאני רוצה לחבר למחשב שלי... החיבור שלי נראה בכלל ככה http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG יש לו 4 חורים כאלה מסביב לפס הזה ... מישהוא יכול להגיד לי מה הבעיה ומה ההבדל בינהם? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מתלבט קשות איזה LCD לרכוש בקרוב , המטרה היא יותר PS3 , וגם סרטים מהמחשב HD . העניין הוא כזה , גודל החדר שלי הוא 2.80מ' על 3.70מ' .. המרחק צפיה הוא יהיה כ-2מ' בערך מהמיטה . אני רוצה FHD אבל לא יודע אם לקחת 32 או 37 . המחירים גם שונים התקציב שלי הוא 3.5K . רציתי לשמוע חוות דעת על דגמים שאתם ממליצים . נ.ב הPS3 באמת מצריך שימוש מלא ב- FHD ? במשחקים או רק בסרטים ? אני צריך בכלל את המושג FHD למשחקים או ש HD READY יכול לפתור את הבעיה גם כן ?! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gil 00,

חשוב לי שיעבוד בלי חשמל רק עם USB C עדיפות לFULL HD אבל לא חובה מה דעתכם על זה? ASUS ZenScreen MB16AC 15.6-Inch Full HD IPS Monitor באמזון ראיתי כמה סוגים של דגמים שלא ממש הצלחתי להבין את ההבדל בין כולם https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B071S84ZW7?pd_rd_wg=c6t1e&pd_rd_r=010e83b9-e750-4c30-af61-1fda278425d4&pd_rd_w=fLA8c&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=W9ZZZA3JXWG9G343SVYH&pf_rd_p=b841581f-e864-5164-afa6-4c18a8348879

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yanivgold,

יש לי אפשרות לקנות את הדגם m9177 של apple ב2500 שח האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by satlan1,

שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idani1983,

בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tal_p,

שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים