מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות מסך למחשב... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר גדול (המקסימום 22"), רחב, בעל ניגודיות גבוהה (אם הבנתי נכון באתר אחר אז בגלל הגודל שלו הוא כמובן אמור לתמוך בHD אם לא אז שיתמוך בHD כמה שרזולוציית HD יותר גבוהה יותר טוב...) אני בגדול מתלבט בין שני אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אם אפשר מסך בעל חיבור HDMI הכי טוב בשבילי... למרות שלא נורא כי לא נראה לי שיש מסך מחשב עם כזה חיבור...
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, חברתי עכשיו את המסך ויש לי כמה שאלות אליכם. 1.קודם כל איך מכיילים אותו? הורדתי את הבהירות ל50% חוץ מזה ,מה אני עושה? מה מומל. לטקסט\סרטים. 2.לא מצאתי דרייברים בדיסק, הורדתי משהו מהאנטרנט אבל במנהל ההתקנים הוא עדיין מופיע לי בתור Plug and Play Monitor ,(כלומר הווינדוס לא מכיר אותו) ,זה משנה משהו? אני על XP SP2 מחובר דרך DVI. תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-