עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם כ.מסך MSI 7600GS. יש לי מסך 19 של PRIMEVIEW (PV19THT(. 1. עד אתמול עבדתי איתו בחיבור VGA (עם המחשב הישן) ברזולוציה של 1024 * 1280 והכל היה טוב ויפה. אבל כשאני מחשב את המסך למחשב החדש (דרך DVI) יש לי פס ורוד (לכל האורך) בקצה הכי שמאלי של המסך. (הוא התחיל להופיע רק אחרי שהתקנתי את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס מסך). כשאני מחבר את המחשב למסך עם VGA אין את הפס הזה. משהו יודע מה זה?? ואיך פותרים את זה? 2. אני לא מצליח משום מה לעבוד ברזולוציה של 1024 * 1280 אלא רק ב 1024* 768. (עם המחשב הישן לא הייתה בעיה)??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Albert172,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Eliya Melamed,

התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by boogie,

המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. בעקרון אני מחפש מסך למשחקים וכו' שיהיה איכותי NEC 19" 93V 8ms PROVIEW 19" FV-926W 5MS WIDE ROVIEW 19" FV-926AFW DVI SPEAKERS 5MS WIDE PROVIEW 19" RV-928DG DVI SPEAKERS 5MS MAG 19" LCD B916 8MS SAMSUNG 19" LCD T906W 5MS WIDE SAMSUNG 19" LCD T906W + DVI 5MS WIDE SAMSUNG 19" S976i SLIM + SPEAKERS + DVI 8MS SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI SAMSUNG 19" LCD 931BF 2MS +DVI 1:2000 ואיך הדגם הזה? SAMSUNG 20" LCD 203B 8MS + DVI תתייחסו לפי מחירים בשוק, וגם לפי הדגמים עצמם, ללא מחיר...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by wta,

953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by Erez Nagar,

שלום לכולם אני חדש פה רכשתי xbox one x הקונסולה מגיעה עם אפשרות למשחקים 4k כרגע הקונסולה מחוברת לפלזמה די ישנה 50" שמוגדרת לרזולוציה 720 60fps אני חובב משחקים ומרגיש שלא מנצל את מלוא התפוקה מהקונסולה ברצוני לקנות מסך מחשב בגודל 28" שאני יוכל לנצל את מלוא ההנאה מהקונסולה עכשיו מסכי 4k מאוד יקרים אבל אין לי בעיה להשקיע אם זאת הברירה היחידה חשוב לי לדעת אם מסך לדוגמא full hd 1080 גם יתן לי חוויה טובה ומה הפרמטרים שאני צריך לתת דגש לפני הקניה קצב ריענון , hz וכו' תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by b-nary,

היי, במחשב החדש שלי יש לי התנסות ראשונה עם מסך LCD (שהוא Viewsonic VP930b, אחרי שהיה לי נסיון רק עם CRT כמו F900P), ואני לא יודע איך לנקות אותו בדרך נכונה. אז איך לנקות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by UVnet,

איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by none77,

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1317112577&rss

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. הדגש לדגמי 2007wfp ו- vp903 1. אם אני זוכר נכון יש 3 שנים אחריות לכ"א מה לגבי מדיניות פקסלים שרופים לדגמים אלו ומי הייבואן הרשמי של דל? 2. ידוע לי שאומניטק מייבאים את VS, אבל כשניגשתי לחנות, הבנאדם שם לא ידע להגיד לי מי היבואן [נורה ראשונה], ולא היה שום סימן חיצוני [שניה] או מסמך כלשהו בקרטון [שלישית] שמצהיר על יבואן כזה או אחר. שלא נדבר על תעודת אחריות... כנראה שזה לא היה ייבוא של אומניטק - מישהו יכול לומר מה אמור להיות בדל או בVS שמזהה את הייבואן, ושתהיה ההוכחה שהמוצר שלו (חוץ ממספר סידורי). ריפר עריכה: מה אף לא יודע אפילו מי היבואן של דל, משהו ???

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by AvalonX,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9189&zap=1 אחריות 3 שנים ע"י דל !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by ZenBOT,

אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

23. אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by blindhorse,

שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.