מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי תראו את המסך הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2885 זוית צפיה 180 מעלות וזה 22 אינץ... ומחיר בערך סביר מישהו יודע מה סוג הפאנל?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
במפרט היה כתוב intel 950 upto192 עכשיו שקיבלתי את המחשב אני רואה שכתוב ככה Intel® 82945G Express Chipset Family זה אותו כרטיס או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלויזיה שתתפקד גם כמסך למחשב די ישן שיש לו חיבור VGA בלבד. סדר הגודל הוא 21-24 אינץ. ראיתי שקיים ממיר VGA לDVI, לא הבנתי איך זה אפשרי הרי VGA זה אנולוגי וDVI זה דיגיטאלי. האם אפשר לקנות טלויזיה בעלת חיבור DVI ופשוט לחבר למחשב עם ממיר VGA לDVI ? בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד רזולוציה של 1360×768 רואים טוב ברור מעל זה למשל 1080P רואים ממש קטן בקושי רואים גם האפליקציות נפתחות ממש קטן הגדלה של גופן לא משפיע על אפליקציות , איך אנשים מסוגלים לצפות בכיתוב כל כך קטן ? אז אם 1080P זה כל כך קטן מה זה 2K 4K 8K צריך עיניים של נשר , אנשים קונים 1080P או 4K ושמים רזולוציה של HD READY מה הטעם ? הרזולוציות מתאימות בעיקר למשחקים אבל בעבודה יומיומית זה פשוט בלתי ניתן לעבודה הכול קטן
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
- 3 followers
-
-
-
מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן.. במסך ההאנס ג'י 28| שלי,יש נה אופציה לשינוי צבעים כמו ירוק אדם וכחול וגם בהירות וחדות.. רציתי לשנות את הצבעים ושאר הדברים שאפשר שיהיה מתאים למשחקים בקונסולה וגם לסרטים.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-