מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום מסך חדש. המסך יכול לעבוד על 144HZ, ורציתי לדעת האם זה נכון להשאיר אותו על 144 כל הזמן? (כלומר גם שאני סתם גולש באינטרנט). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
היי חברים, מתלבט בין שני מסכים ואשמח לעזרתכם. המטרה היא גיימינג FPS בעיקר ב-24 אינץ׳, 1080p, 144hz ובעדיפות ל-IPS כיוון שהמסך גם ישמש לעבודה יום-יומית. מתלבט בין ה-ViewSonic XG2405 - https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103237#.XykpBGo35wQ.link לבין ה-AOC 24G2U - https://ksp.co.il/mob/item/107610 מלבד העדפות עיצוביות (ה-AOC קצת יותר אגרסיבי בנראות) - האם יש הבדל ניכר בביצועים? ניסיון עם אחד מהם? ולמי שמכיר את TMS אולי - לא מצאתי אם ניתן לקנות את המסך בנפרד ללא רכישת מחשב. מישהו יודע? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 22". אני שם לב שבשוק קיימים דגמים רבים ואני צריך את עזרתכם להחליט! קודם כל הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וסדרות והרבה פחות בשביל משחקי מחשב.. בינתיים שמתי עין על המסכים הבאים: Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms http://www.pandas.co.il/default.php?cPa ... 2_601_2475 Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:8000 http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=21388 LG LCD 22 W2242T 5Ms 1:8000 http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=20533 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=20541 MAG LCD 22 AI2237 4Ms http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=20707 Samsung 22 LCD T220-P 50000:1 5M http://www.pandas.co.il/product_inf…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי את המסך הנ"ל אשר לא היה זמין במלאי וכעת החנות קיבלה אותו. מקריאה כאן בפורום ובאתרים אחרים הבנתי שהמסך מיוצר על ידי Dell עם שני פאנלים שונים האחד הוא S-IPS אשר נחשב לאיכותי ומומלץ בעוד שהשני הוא M-PVA אשר איננו מומלץ במקרה של המסך הנ"ל. יצרתי קשר עם החנות בנדון ונאמר לי שאני לא יכול לראות את המסך או לפתוח את האריזה בטרם הרכישה אך לבקשתי קיבלתי את המספרים הסידורים והאינפורמציה הזמינה על גבי האריזה ורציתי לדעת האם ניתן לדעת את סוג הפאנל בהתאם לכך והאם כדאי לרכוש את המסך בהתאם. האינפורמציה שנמסרה לי היא כדלהלן: DP/N OHM064 CZ-OHM064-70522-729-ORVL REV A04 האם ניתן לדעת באיזה מדובר על סמך המידע הנ"ל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן כולם! את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ. רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר) ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100. הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן. כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בש…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המסך: 2333SW Plus 23'' LCD 5ms DVI WideScreen Black חשוב לציין כי המסך ישמש גרפיקאית לשימושים כמו Photoshop, 3DMax ועוד. בין השאר גם לעיצוב פלוטים מודפסים. תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-