מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
CRT AOC +K9 המסך הוא 19 אינץ http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1035&ref=yes&refname=zap לאומת דל 2007 FP לדל מחיר יותר מכפול הדל נותן יותר שטח עבודה אבל בלי בדיקה מעמיקה סביר להניח שאיכות התצוגה פחותה, בדל יש בעיית פיקסלים שיכולה לגרום להרבה הצקה פסיכולוגית (יותר מאשר בעיית ביצועים) כנ"ל לגבי סוג הפאנל הדל תופס פחות שטח על השולחן וכנראה יותר עמיד בטילטולי העברת דירות (אינטואיציה) אורך חיים של המסכים? ולשאלה היותר מציקה, עקב שיטות עבודה שונה של המסכים, הם כנראה פולטים קרינות שונות וטווחי הנזק שלהם משתנים. בהנחה שעובדים ממרחק 50 ס"מ (שם רמות הקרינה נמוכות), איזה מסך יותר יפגע בראיה (לאורך זמן) ובמידה שלפעמים בלי לשים לב עובדים קרוב למסך (כ 30 ס"מ), איזה מסך יגרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך [h=1]Dell E2213H LED?[/h]השימוש הוא שימוש רגיל אינטרנט וורד סרטים וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם: Intel - E6600 ASUS - P5B Deluxe GeForce 8800 GTs הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה התקציב הוא עד 2500
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעיבודים גרפים לצערי מפאת חוסר תקציב אני נאלץ להתספק בפאנל TN פשוט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב לצרכים של עבודת Photoshop, Revit, 3DMAX או לחילופין להביע חוות דעת על המסכים הבאים: Samsung 23' 980 nis - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 BenQ 21.5' 2200HD 864 NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm Philips 21.6' 221E1HSB 987NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~221E1HSB~9~0.htm LG W2343T 23'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black 930NIS - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 הרבה תודה! וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... המסך ישומש לאינטרנט גיימינג וצפייה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה... ארגנומיה פחות חשוב כי אני כנראה תולה את המסך על הקיר.... חשוב איכות צבע חדות ושלא יהיה גווסטינג... בקשר לאסוס אני יודע שיש לMW221C ציפוי מבריק...האם ברגע שיש קצת שמש לא רואים טוב?האם אני יראה את עצמי על המסך?האם זה מפריע בכללי?ועד כמה התצוגה שלו טובה?ויש את ה VW222U שאני לא יודע עליו כלום...האם התצוגה שלו יותר טובה?האם יש לו ציפוי מבריק? ויש את הסמסונג 2243BW שיש לו זמן תגובה 5ms שזה די מפריע לי... אבל אין לו ציפוי מבריק, הבנתי שהתצוגה יותר טובה במסכי אסוס.... בקיצור מה הכי כדאי לטלויזיה ומשחקים? הכי חשוב לי זה תצוגה טובה! תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה על מסך מתאים. כרגע יש לי את המסך E2240 של LG מהמחשב הקודם שלי הוא 21.5" שפועל על רזולוציה של 1920X1080. המפרט של המחשב החדש הוא : [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [/TR] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]AT #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width:…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה2209wa\u2311h או המסך שלסמסונכ עם פאנל הpva?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-