עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zurkin1232,

חברי פורומים בחו"ל מדווחים על Revision A01 של המסך Dell 2408wfp. למישהו יש עוד מידע בנושא? האם נכון ומה תוקן? לפי מה שהבנתי אחד התיקונים הוא כנראה אפשרות לקפיצה בערכים של 10 ב-Sharpness, במקום 25 (הרבה משתמשים התלוננו ש-0 חד להם מידי אבל 25- מטושטש מידי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Noamko26,

ראיתי במחסני חשמל מסך 32' ו39' ב100 שקל בערך,(ויש חיבור HDMI וFHD) ולפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה לקנות מחשב גיימינג עם קצב רענון יותר גבוה מ 60hz זה בסביבות ה2000 ש''ח. אז מה ההבדל בין לקנות מסך של TV ולחבר למחשב או מסך שמיועד לPC? הרי שנייהם זה 60hz (וגם פה אתה מרוויח מסך גדול).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אני חדש כאן ואני מחפש מסך מחשב גדול ונוח לקריאה במשך שעות ארוכות. אני לא יודע איזה גודל כדאי לי, אם 27" נגיד, זה לא גדול מדי. חוץ מזה לא משנה לי איך הוא יהיה בסרטים/משחקים או כל שימוש שהוא לא משרדי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by xSunRize,

כותרת, לשימושי גיימינג בעיקר. תקציב: 900 כעיקרון זה לא בשבילי זה בשביל חבר, הוא מבקש מ-KSP.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240

11. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

13. Started by חיימון,

אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?

15. ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים? ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר. חג שמח ותודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by abo9,

איזה מסך 120HZ הכי טוב לתקציב של עד 1100-1200 ש"ח? איך המסך [h=1]Samsung S23A700D ?[/h]

17. Started by Las@Vegas,

אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה

19. Started by idani1983,

בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

ה - BENQ נראה מרשים, גם יותר זול, [לדעתי גם יותר יפה]. מה אתם אומרים בכל זאת ?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by godis,

התלבטות בין benq FP222W http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491104 ל samsung 203b http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=463203 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.