מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ל19 אינטש מתכוונן,שאפשר לשחק איתו (למטה,למעלה ולצדדים...). בין השאר צריך שהוא יהיה בריא לעיניים כי המסך יהיה לעבודה אינטנסיבית (אינטרנט וכדו'...). וכמובן מחברה איכותית שיש לה גב במקרה של פאשלות. אוסיף גם שהמסך לא יהיה מכוער... בין השאר המחיר הוא מקסימלי ולא חייב להגיע אליו תודה מראש חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster 2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סה"כ שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם אני אישית חובב מסכים רחבים לכן אני נוטה לראשון אבל לשני יש מתונים טיפה יותר טובים... אז אם יש לכם הצעה טובה יותר ה 1800 שח מקסימום!! אנא הציעו בתודה מראש רז ועריכה: חיפשתי בפורום ולא הבנתי עדיין מה ההשפעה של 16.2 לעומת 16.7 ואם זה מורגש במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה עדיף בחינת גיימינג 120 hz פאנל va או שעדיף 100 hz פאנל ips
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד אני רוצה לקנות מסך תלת מיימד למחשב הכרטיס מסך שלי יספק את הסחורה תחת משחקים כמו BF3 בהגדרות מקסימאליות ? אני חושב על המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11074 מצאתי אותו במחיר טוב כאן http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCD2342P הוא מסך טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי היום סמסונג T27A950 ושאני שם על 1080P אז התמונה גדולה מידי כאילו אני לא רואה את ההתחל ואז בהגדרות אני צריך לרדת ל 1680X1050 לא רואים HD ואני לא מבין למה עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי Sapphire 4870 ועדין שאני שם על HD 1080P לא כאילו הרזולוציה גדולה מידי ובמסך הקודם היה HD והיה 1080P המסך הקודם היה סמסונג 22 אינץ יש דרך לסדר את זה ? יכול להיות שהכרטיס מסך חלש ? עריכה: שיניתי בהגדרות מסך ל screen fit ורואים והרזולוציה הסתדרה ורואים טוב אבל חוץ מהכתב, כלומר אני משתמש בכרום של גוגל ובסימניות אז מסביבים לשמות של האתרים יש לבן וזה ככה רק שזה על 1080P למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי במחסני חשמל מסך 32' ו39' ב100 שקל בערך,(ויש חיבור HDMI וFHD) ולפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה לקנות מחשב גיימינג עם קצב רענון יותר גבוה מ 60hz זה בסביבות ה2000 ש''ח. אז מה ההבדל בין לקנות מסך של TV ולחבר למחשב או מסך שמיועד לPC? הרי שנייהם זה 60hz (וגם פה אתה מרוויח מסך גדול).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום. קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך) כללי: מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה. מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל. קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים. משחקים: מעולה! הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי. משחקים נראים מעולה במסך רחב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-KSP הוא נמכר ב-2600 שקל. פה ב2200: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7771307 יש לי כבר מסך Ultrasharp של 23 אינץ אבל 1080P. שווה להשקיע במסך זה אם בעתיד הקרוב אני משדרג את המחשב לכרטיס מסך 1070 או 1080? תודה. עריכה: זה מתצוגה :(((( לא יודע אם להמר על זה או לחכות לירידת מחירים בKSP או IVORY (שמחיריהם תמיד זהים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-