מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הי מחפש מסך מחשב שכרגע יתאים ל-PS4 (לא אכפת לי כרגע שיראו פחות טוב) אבל בעתיד שיתאים ל-PS5 (ירכש במהלך השנה) ראיתי 2 מסכים שנראים לי מוצלחים : Asus TUF VG27WQ1B 27 https://ksp.co.il/?uin=118177 ASUS TUF Gaming VG279QM 27 AMAZON מי מהם כדאי ? והאם יש משהו מומלץ יותר ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בידיי כרגע מסך '19 סמסונג 931b. אבל אני שוקל לשדרג אותו לאחד הדגמים הבאים: 1.סמסונג 931bf 2.סמסונג 931c 3. LG L1900R
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך Samsung 2333T ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אני צריך מתקן תליה שיתאים למסך הזה ושיהיה כמה שיותר צמוד לקיר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה : 1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים ) רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ? 2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) . אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים . השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך המסך [h=1]Dell E2213H LED?[/h]השימוש הוא שימוש רגיל אינטרנט וורד סרטים וכו'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-