מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי למה המסך הזה כל כך יקר! : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6569 אכן ישלו פאנל S-IPS אבל חוץ מזה כלום! 18MS 1280X1024 על מה איך ולמה?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(ppp5vujjlbxrml451itexnf3)/CATALOGSKU.ASPX?PR=SP5&IREF1=DEFAULT1&ID=3813649 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם כדאי את המסך SAMSUNG 2053bw 1:8000 DVI 2ms במחיר של 900 בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb במחיר של 696 תודה\
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-