עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחיר (1368 כולל משלוח) מצביע לכיוון פאנל TN זמן התגובה וזויות הצפיה מצביע לכיוון פאנל איכותי http://www.primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf רק לידע כללי PrimeView היא חברה ישראלית

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by aviboots,

אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by ymss69,

טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by RS4,

כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by avieini,

קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Bruce,

יש לי מסך VP930 קיבלתי מהעבודה. הוא נמצא אצלי 3 ימים אבל אני מתלבט עם עצמי אם לבקש החלפה לVX2025 (אני יכול רק VS) מה דעתכם? אני משחק בBF בעיקר אבל רוב 60% מהזמן זה בעיקר אינטרנט ועבודה. תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by pinibz,

ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.

13. Started by comix_dude,

מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Shoshan,

האם זה חשוב הContrast Ratio האם יש הבדל באך שרואים (סרטים משחקי מחשב) בין 1:700 לבין 1:2000 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אתמול הייתי בחנויות ובדקתי את איכותי צבע וחדות. שיש להם מסכי 19 בפס רחב. וראיתי צבעים וחדות טובים הם: L194WT LG - http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=472837 AL1916WS Acer - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=411938 LM1901W Apex - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472491 והיה לי קשה לבחור אותם, ורציתי לדעת מה אתם ממליצים את האלה? אשמח לקבל המלצה במסך אחר את 940BW Samsung - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424619 לא ראיתי את איכות, אך הביקורות היו טובות ואלך לראות את החנות היום ואבדוק את איכות. כמה שאלות על איכות: 1. שמעתי אמרו שחיבורי רגיל ו-DVI די מרגישים את הבדל או שזה הרבה יותר טוב? 2. ראיתי…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by RDS,

שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by flesh2,

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

לא ממש הבנתי למה המסך הזה כל כך יקר! : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6569 אכן ישלו פאנל S-IPS אבל חוץ מזה כלום! 18MS 1280X1024 על מה איך ולמה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  22. אהלן אני מחפש מסך 19, תקציב 1500 שח חשוב לי שיהיה לו חיבור DVI שימושיי הם אינטרנט קצת משחקים ויותר מאוחר (שנה) לימודים תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by Itamarro,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by מאפיונר,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש האם כדי לי את המסך הזה למשחקים כבדים וגם שהוא יהיה חד בתצוגה? LG L1970HR

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by zniibidl,

חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.