מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים , כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בעיקר וגם לסרטים. הדגש הוא למשחקים, שייראו פרפקט. שמעתי פה על Dell 2007WFP 20" וגם על Asus MW221U. איזה מסך יותר טוב למשחקים, רק אלה שמבינים להגיד לי ולא להגיד סתם. שניהם כמעט באותו מחר. אם יש יותר טוב אז התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850 דריוורים מעודכנים כאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוף התמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדה ניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה... כרגע צופה דרך תוכנת win media center הרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680 למישהו יש כיוון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-