עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by merrav,

שלום, אשמח להמלצה על מסך 27" עם רמקולים מובנים, כניסת USB, HDMI שישמש לצפייה בסרטים באיכות HD. בתודה מראש, מרב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by vc820,

חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ddr5,

שלום לכולם קראתי במגזין מחשבים מאמר על מסך Lenovo ThinkVision L220X רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 6ms פאנל S-PVA מחיר $500 ציטוטים מהמאמר: "מתאפיין בשחור עמוק יותר ובזויות צפייה נרחבות יותר משל פאנל TN ". "מכלול הצבעים של המסך הוא 92 אחוז מתקן NTSC ". "שחזור האפור הכהה מוצלח מאוד האפור בהיר- פחות" ועוד. חתום על המאמר ג'ון דילייני. האם יש ביקורת מקצועית על מסך זה והאם הוא יכול להתאים לעבודה בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ? שמירה על גוונים אמיתיים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hille,

שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. קניתי DellP4317Q לפני מעט פחות מ 4 שנים ואתמול בערב הוא התחיל לרצד, החלק התחתון של התצוגה התחיל לזוז למעלה/למטה מהר מאוד לזמן של שנייה אחת כל 3-4 שניות.. כיביתי/הדלקתי מסך ומחשב, החלפתי יציאה מהכרטיס מסך והבעייה נשארת (גם במצב עלייה כשהמחשב במצב טקסט) כך שאני מניח שהמסך הלך. כאחד שמשתמש במסכי דל כבר יותר מ 10 שנים אני רגיל שהם מתקלקלים אחרי 6-7 שנים ולא כל כך מהר כך שעולה השאלה איך להמשיך. כרגע אני משתמש זמנית במסך 32" ופשוט בקושי רואה משהו כך שהחלפת/תיקון המסך מאוד קריטי... האם אפשר בכלל לתקן מסכים כאלה? יש המלצה למקום שמתעסק עם זה?

7. Started by fire1ce,

שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הבקשות שלי הם : 1. אני מחפש שתי מסכים - 17 -19 אינץ 2. אם אפשר לתת לי הצעה של חברה מותג ושל חברה אמינה ...ושמומלץ לקנות תמסך שלה ..יש LG סמסונג טושיבה ACER מאג וויוסוניק NEC BENQ ועוד.... 3. הסכום המירבי הוא 1500 שקל... 4. שיהיה בעל אחריות ל3 שנים לפחות 5. שבוע טוב...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: R9 280X GAMING 3G שהיציאות שלו הם: Dual-link DVI-I x 1 HDMI x 1 (version 1.4a) Mini DisplayPort x 2 ואת המסך P2314H DELL שהיציאות שלו הם יציאת VGA DisplayPort DVI-D (לא כולל כבלי DVI-D) USB איך אני יכול לחבר ביניהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dorin93,

היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אורלי78,

שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by skippy22,

שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

16. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Liran.D,

שלום רב, ברשותי מסך של מסוג samsung syncmaster 740n... המסך עושה בעיות לפעמים עובד ולפעמיים לא עובד... אני רוצה לפרק אותו ולתקן אותו, אני מנסה לפרק ולא מצליח - אין ברגים... יש דרך מיוחדת לפרק את המסך? http://www.hardwarezone.com.my/img/data/nnews/2008/9837/Image/Samsung740n.jpg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by miim17,

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by player_1,

אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by apoelole,

היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BlackSheep,

יש לי מסך Dell 2209WA שאני משתמש בו כבר שנתיים-שלוש והוא באמת אחלה, אבל אני קונה החודש מחשב חדש וראיתי שיש את ה-U2311H שהוא 1920x1080 ועם פאנל IPS במחיר יותר זול ממה שקניתי את ה-2209WA בפנדה בזמנו. נראה לכם שווה לעשות טרנזיציה ל-1080p? איך המסך הזה בהשוואה ל-2209WA? אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה בין המסכים היותר טובים שהיה אפשר להשיג אז, בעיקר בגלל הפאנל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Avivc4,

חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vl2,

שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני מחפש המלצה למסך LCD 32 לסלון הכי טוב שיש בשוק שאתם הכי ממליצים עליו מכל הבחינות (ניגודיות,צבעים,זוית צפייה וכו')

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by pavel19,

האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.