מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/02/02/nec-multisync-pa241w-brings-full-1920-x-1200-ips-glory-to-the-we/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4850 עם הGDDR5 ואני רוצה לקנות לו מסך אני מתלבט בין T220ו 2243BW יש עדיפות של כמעט 100 שח לטובת ה2243BW וגם הארגונומיה שלו יותר טובה יש סיבה בכלל לקחת את הT220? שימושים אינטרנט מסמכים וכו' (60%) משחקים וסרטים 40% זה די דחוף.תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל, הבעיה היא שאני מוגבל במקום שיש בשולחן שלי כי מעליו יש לי מדף, המרווח ביניהם הוא 39.5 ס"מ האם הוא יוכל להיכנס במרווח הזה כולל המעמד שמחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש מסך.. בעל שם.. ומחיר של 1600 ש"ח גג.. העונים לכותרת.. תודה אה.. ושיהיה מינימום 5MS.. ולפחות 1:8000
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנ"ל נמכר בכ - 550 ש"ח למנויי מפעל הפיס. שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב ביתי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים בתקציב של 600-700 ש"ח אני מתלבט בין כמה, אבל יש לי אחד שאני כנראה סגור עליו וזה הפיליפס הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB האם המסך הזה הוא טוב לצרכים שלי והאם יש אפשרות למצוא מסך טוב יותר בטווח המחירים הזה ואפשר לחרוג אבל טיפה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850 דריוורים מעודכנים כאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוף התמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדה ניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה... כרגע צופה דרך תוכנת win media center הרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680 למישהו יש כיוון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני מסכי המחשב הללו. האם יש המלצה? איך בוחרים? המחיר דומה (30 דולר הבדל), ואני ממש מתלבט איזה להזמין. אנא עזרתכם! תודה http://www.shopping.hp.com/product/display/display/1/storefronts/WH344AA%2523ABA http://www1.euro.dell.com/il/he/business/monitor/monitor-dell-p2411h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2411h&s=bsd&cs=ilbsdt1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ה Fujitsu L20T-1 ? אני לא צריך FHD ועניינים מסך בעיקר לאינטרנט ואופיס מחירו זול מאוד 590 שח ב KSP וזה יתרון ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשתי שברה לי את השולחן בניסיון של לשלם למישהו לתקן אותו (אמרתי לה לא לגעת בו).... היא אמרה שאני כנראה עובר לשולחן שלה ושכדאי לי לחזור עם LCD הביתה אם אני רוצה להשתמש היום במחשב שלי. הדרישות שלי די פשוטות - כמה שיותר רזולוציה על כמה שפחות שטח. שימוש עיקרי שלי הוא משחקים. אני משחק גם הרבה משחקים ישנים אז גרפיקה לא הכי משנה לי. בנתיים אני מצאתי אחד שמעניין אותי samsung t220p יש לו רזולוציה של 1920X1200 והוא בגודל 22" אני לא רוצה להתפשר על מספר שורות - פחות מ1200 לא מעניין אותי . אני חושב שמסכי 1600X1200 גם סבירים בשבילי. אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות מסך 24" אבל בקטגוריה הזאת המבחר הרבה יותר גדול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי במגזין מחשבים מאמר על מסך Lenovo ThinkVision L220X רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 6ms פאנל S-PVA מחיר $500 ציטוטים מהמאמר: "מתאפיין בשחור עמוק יותר ובזויות צפייה נרחבות יותר משל פאנל TN ". "מכלול הצבעים של המסך הוא 92 אחוז מתקן NTSC ". "שחזור האפור הכהה מוצלח מאוד האפור בהיר- פחות" ועוד. חתום על המאמר ג'ון דילייני. האם יש ביקורת מקצועית על מסך זה והאם הוא יכול להתאים לעבודה בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ? שמירה על גוונים אמיתיים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-