מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך לפני שבועיים והוא באמת מדהים, עכשיו שיחקתי עם ה-Perfect suite קצת בהתחלה ועכשיו החלטתי ששווה לראות את איך משחקים עם ההגדרות ב-Perfect suite. עכשיו שאני ניכנס לתוכנה אני לא יכול לבחור בשום אפשרות פרט ל-OPTION..עשיתי כנראה משהו שנעל את זה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך למחשב נייד בן 5 שנים של HP ומתלבט בין סמסונג , פיליפס או DELL . אודה למי שיעזור לי במידע מועיל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסכים במחיר כמעט זהה באייבורי, בגודל כמעט זהה, ביחס זהה... מה שונה ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת (אני חוזר ומציין שאני מדבר על הדגם הלא רחב של המסך).
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי Dell 2209WA שמתפקד מצויין ואף פעם לא עשה בעיות אבל נראה לי שהגיע הזמן להתקדם למשהו קצת יותר חדיש יש לי קצת התלבטות בין 24 ל27 לגבי סוג הפאנל לפני כמה שנים קניתי פאנל TN והחלפתי אותו אחרי יומיים אני לא יכול להסתכל על הפאנלים האלה אני מעדיף מסך IPS כי אני כמעט ולא משחק בטח שלא משחקי FPS אני קורא המון ומתעסק קצת עם תוכנות עריכה גרפית מדי פעם סרטים/סדרות ויוטיוב עכשיו כמה שאלות האם להסתפק במסכי 27 הזולים יותר בסביבת מחיר 1800 או ששווה להשקיע במסכים היקרים יותר 2900 ש"ח? ואולי בכלל כדאי בינתיים לקנות מסך 24 ולחכות כד שמסכי 4K יהיו יותר זמינים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום מידע עליו חוץ מזה שהוא 17 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום ח'ברה, אני מחפש לקנות מסך מחשב בתקציב הנ"ל. המסך בעיקר לאינטרנט וכל המשתמע מכך, סרטים ממש בטיפטופים, שום דבר מאסיבי. משחקים אני לא ממש משחק, אז זה הכל גילוי נאות: כעיקרון רכשתי כבר ב-KSP מסך סמסנוג 20 אינצ' T200 בחטף אבל עוד לא לקחתי אותו ואפשר עוד לעשות אחורה פה אז החלטתי לשמוע חוות דעות קצת רציניות ואולי לעשות אחורה פנה ולקחת משהו אחר, איך אומרת הקלישאה השחוקה: מוטב מאוחר מאשפר אף פעם לא.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו במחשב אבל אין תגובה וחיפשתי באתר של microsoft והחברה לא מופיעה שם יש איזה תוכנה שאפשר לחבר איתה את המסך
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך המסך ASUS VW222S 22" LCD 2MS ב-1200 שקל יחסית למסכים אחרים מבוססי TN? אני שוקל לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה דיי דחופה לגבי מסך Widescreen Ultra-Slim המסך הוא של dell דגם S2440L מסך בעיקר לגיימינג וצפייה בסדרות האם הוא מתאים לכך?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, (מקווה שלא פתחו ת'רד בנושא הזה, אחרת יצאתי קצת טמבל, כי פשוט לא מצאתי משהו בנושא) אבקש כם לעזור לי לעשות סדר בבלגן בכל הנוגע לחיבורים שיש במסך LCD, דגש על האופציות שמציע ה-DELL 2408WFP החדש. ע"פ אתר DELL יש למסך הנ"ל מחברים של: VGA (אנלוגי), DVI-D (דיגיטלי) עם HDCP, S-Video, Component, Composite, HDMI, DisplayPort א) האם תוכלו לדרג מהטוב ביותר עד ל"פחות טוב" ביותר. ב)בנוגע לחיבורים מהסוג הנ"ל, באיזה צורה יש לחבר אותם למחשב בכדי שמחשב יהיה ניתן לראות טלוויזיה מהממיר(והאם יש צורך בכרטיס טלוויזיה אם יש לי כ. מסך איכותי?). ג)בכדי שמחברים הנחשבים יותר איכותיים יעבדו, האם יש צורך בתמיכה מהכרטיס מסך ועל-כן, יש לחבר את המסך ליציאה שנמצאת מה-כ. מסך הנ"ל או חיבורים…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ראיתי השוואת נתונים שעולה ממנה שהדגם הישן עולה על החדש לאין ערוך, האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-