עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה

4. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by CreedMark,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מסך ה-G-Sync הקעור הראשון יגיע מ-Acer בקיץ, עם יחד גובה-רוחב אולטרה רחב ומחיר אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/acer-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9a-g-sync-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%94-%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by la_pumik,

שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  14. בבקשה תענו לי הפעם באשכול אתם רוב הפעמים לא עונים לי. אבא שלי רוצה לקנות לי מסך מחשב בסביבות ה1000 ש"ח אבל עדיף בפחות. יש לי עוד 1500 ש"ח להוסיף אבל אני מעדיף בכסף הזה לקנות אקסבוקס (ביחד עם אח שלי). בגלל האקס בוקס חשובה לי יציאת hdmi..... בגלל זה יש לי דילמה בין 2 מסכים: LG L226WTQ בעל יציאת hdmi + dvi הייתי לוקח אותו אם הוא לא היה 21.5 אינץ..... Samsung 2243 שאין לו hdmi..... אני יקנה אותם אם לא תהיה לי אפשרות לקנות LG W2353V שהוא 23 + hdmi... מה עדיף לי לקחת את הסמסונג או lg...???????

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by iakovl,

טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Oxygen87,

יש לי אפשרות להביא אותו חדש ב-400 שקל. זה מסך 19 ואני בעיקרון צריך אותו כי המסך שלי מקרטע שאני משחק במשחקים. המסך הזה יעבוד חלק במשחקים ? נ.ב זה דיי דחוף להיות מחר זה כבר לא יהיה רלוונטי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הי, מתלבט בין 2 מסכי מחשב של סמסונג 24" ואשמח לעזרתכם... : מסך מחשב "23.8 Samsung LED IPS S24R650FDM מסך מחשב "24 Samsung LED IPS F24T450FQM המסך מיועד לנערים ללימודים ולפנאי (גלישה, סרטים, גיימינג בקטנה). תודה מראש לעוזרים

18. אני צריך מסך מחשב חדש בגודל 21.5 אינץ -23 זה הגודל שאני מסכים עכשיו התקציב הינו 700 שקל עם חריגה של כמה שקלים אם צריך .. לפי zap ובחנות TMS ישנם כמה דגמים של מסכים בתקציב ובגודל המדובר : lg e2241T-BN LED samsung s22b300b אלו הדגמים שאני מצאתי אם יש לכם הצעות נוספות שיותר טובות אני אשמח רק תגידו לי מי מבין כל הדגמים כאן/שתרשמו הכי טוב ?! aoc e2243fw lg e2242Tc led

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by גליטו,

שלום לכולם .. pivot זה הציר שמחזיק את המסך ? אם כן מאיפה אני קונה את הציר הזה בנפרד ? אני צריך אחד אבל שיתן לי אפשרות לעלאה והורדה של המסך . כאילו כיפוף של הציר ואז המסך כלפי מטה או מעלה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by ofer40,

שבת שלום יש לי מסך של סמסונג מדגם 971P והוא לא מציג כלום על המסך. נורת ה POWER מהבהבת כל הזמן גם כשהמסך לא מחובר למחשב. האם יש למישהו פתרון או שצריך להחליף מסך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tintin,

איך יכול להיות שבמחשב הנייד של DELL של המשחקים יש מסך 17 עם רזולוציה של 1920X1200 ותומך ב HD 1080P? מה ההבדל בין זה לבין מסך 24? מה השתנה כדי שהוא יוכל לצהיג את הרזולוציה הזאת ואיך זה משפיע על האיכות? תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  23. http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by NIR36,

שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שבוע הבא מתוכנן להגיע מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנל שכבר נקנה עכשיו הבנתי שלא כל מסך ינצל תכרטיס ולא כל מסך ינוצל ע"י הכרטיס... הטווח מחירים שלי הוא 700+- אני אשמח לקבל המלצות על מסכי 20 אינץ' (לא נראה לי יש טעם לקחת 22 במחיר הזה לא?) ואם יש רעיון אחר (חשבת יבהתחלה לקנות שניים של 19, אבל זה לא מוזיל את הסיפור אז לא נראה לי...)

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.