עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eliil1,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058# http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692075 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 תקציב הוא 1000 , אפשר לחרוג ל 1200 ככה , 1300 גג... כבר בחרתי את SAMSUNG 2243. אבל רציתי לשמוע גם חוות דעת על החמישה האלה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roylu,

אני רוצה מסך 19-22 wide pivot איכותי למשחקים ולסרטים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yakirlv29,

קניתי מסך חדש של PHILIPS, LED ויש לי בעיה עם ההגדרות שלו הכוונה להגיע לאיכות מקסימלית מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר? ועוד דבר באינטרנט אני רואה את הדף רק באמצע המסך, (ראו תמונה, איך אפשר לדסר שיהיה על מסך שלם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב

5. אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Robert Feynman,

אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Svensk.il,

אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מתעניין לשדרג את מסך הCRT שלי (הגיע הזמן) במסגרת הכסף שאני רוצה להוציא (1000+-) כולם ממליצים פה על 2209wa של דל, שמגיע ברזולוציה 1680x1050 על 22" רחבים מה שמדאיג אותי הוא שכרגע אני משתמש ב1280X1024 על מסך 16" מרובע ככה שאם מסתכלים על הגובה לדוגמא, יש לי 1024 פיקסלים על 24.5 ס"מ, ובדל יש 1050 על בערך 36 ס"מ האם זה אומר שהכל יהיה ענקי במסך של דל? גם יש לי במסך אפשרות לרזולוציה 1600x1200, אבל היא מרצדת כי אפשר לשים לה רק 60hz, וזו הסיבה שהשתמשתי ב1280x1024, לא בגלל שקטן מדי 60hz במסך CRT שונה מאשר בLCD? או שהדל שמגיע גם ב60hz ירצד לי? אין לי שום נסיון במסכי LCD ולכן יש לו שאלות שישמעו מצחיקות לאחרים. (ניסיתי להסתכל ולשאול בחנויות אבל אין להם מושג בדברים האלו. וגם יש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avi215,

מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עובד בפיתוח תוכנה, עובד עם מסך אחד, "24 - "27, לא מסך קעור (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע), אין תקציב ספציפי, אבל עד 1,000 ש"ח נשמע סביר, אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף, אם חייב להוסיף עוד קצת אז גם אפשרי. עדיף שיהיה אפשר להגביה את המסך, כדי להמנע מהצבת חבילות דפי A4 כנראה שמספיק FHD ואין צורך ב 4K (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע) תודה.

12. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

13. Started by erezalon,

מה אתם אומרים על המסך הזה?בעיקרון אני צריך אותו להכל, במיוחד משחקים. על תתיחסו למחיר אני יכול לקנות אותו בהרבה יותר זול. http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=21149

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להחליף שני מסכי הקרנה אחורית ישנים שמחוברים לשני מחשבים חדשים בבית שלי, במסכים חדשים. הדרישות לשני המסכים זהות לחלוטין - שני מחשבים שמשמשים את המשפחה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, צפייה בסדרות וסרטים וקצת למשחקים (סטייל סימס 3, נגיד). אין גיימרים כבדים בבית, או שום שימוש גרפי, ויותר מביצועים חשוב לי לקבל את המסך הכי אמין שיש (בטווח המחיר), עם איכות נורמלית, ועדיף בכמה שפחות כסף (מאחר וצריך לקנות שניים). 1000 זה קצה עליון, אבל מאחר ואני רואה שמוכרים היום גם ב-800 ו-900, אשמח לדעת האם זה הכרחי. וספציפית, ראיתי הצעה של מסך innova 228cx של 22 אינץ' (לא מהאתר הזה, אבל הנתונים זהים) ב-700 ש"ח (בהום סנטר). יש למישהו דעה על הדגם הזה? ומה זה אומר שאני לא יכול למצוא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. איך ההתרשמות הכללית מהמסך הזה של סמסונג? הייתי מעוניין לשמוע דעות נוספות לגבי כל השינויים שאני הולך לעשות, ואם יש לכם רעיונות אחרים טובים יותר. תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OzE,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KINGMAX,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Kukishin,

מישהו מכיר? שמע? חוות דעת כלשהיא תעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים