עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tuarg,

שלום, ברצוני לקבל עזרה בבחירת אחד משני המסכים הנ"ל. ברשותי SAMSUNG 226BW שללא ספק היה נפילה. רציתי לשדרג עצמי במסך 24" ולפי התקציב (עד 2000 ש"ח) די נסגרתי על ה2443 . לאור כל שנאמר בפורום הבנתי כי ה2209 הינו מסך איכותי למדי. ה 24" די מדגדג לי מבחינת הגודל. אני משתמש: אנטרנט,משחקים,סרטים. דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by willyp,

אהלן אנשים, מעוניין לרכוש מסך כיוון שהסמסונג 931B שלי מגמגם. אני מעצב גרפי במקצועי, ובזמן הפנוי משחק COD ברשת. אני מתלבט בין המסכים הבאים: DELL U2311H DELL U2209WA A02 ההפרש בינהם הוא 70 ש"ח. לא ממש חשובה לי רזולוצית FHD, יותר חשוב לי דיוק\אחידות בצבעים ורמת שחור נמוכה ואחידה כמה שיותר. מי מבינהם הוא איכותי יותר? שמעתי על בעיה הזויה של קו צהוב בתחתית המסך ב2209 A02, האם יש בזה משהו? אשמח לעזרה, אני יודע שהנושא הזה נחרש, אבל עדיין לא מצאתי תשובה שמספקת אותי. תודה רבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by עמיר,

לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Svensk.il,

אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Miros,

זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טופס המלצה למסך מחשב: תקציבכם: 2000ש"ח למסך חריגה: 500ש"ח למסך מה השימושים שלכם?: עריכה וגיימינג מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בקשות מיוחדות: Pivot & VESA גודל מסך רצוי: 27 inch מחו"ל או מהארץ? אין עדיפות הערות: מסך מחשב בגודל 27 עם יכולת 120MHZ/144MHZ למערך של 3xPortrait/Landscape מוצר א' להשוואה: LG 27EA63V-P מוצרה ב' להשוואה: -

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kukishin,

משתמש הרבה בכמה דברים פתוחים ביחד - אקליפס לכתיבת קוד, אתר שאני עובד עליו, אמולטורים ועוד כל מיני כלים שפתוחים בו זמנית. שני מסכים של 24 היום לא כל כך מספיקים לי, אז התלבטתי לגבי זה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16587 איך חווית השימוש בגודל הזה? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bear Cub,

המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bmcoh,

אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by termister2000,

היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט בין שלשה מסכים: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI השימושים הם למשחקים ועבודה מול טקסט חצי חצי. בעקרון אני מבין שהראשון הוא האיכותי יותר, אבל הוא רק 20" וחוץ מזה יש לו 8 ms לעומת 2ms של האחרים. האם זה יספיק למשחקים? בנוסף אני מתכוון לקנות כרטיס טלוויזיה האם הוא יציג בצורה חלקה ללא מריחות? אני מעוניין במסך שישרת אותי 5-6 שנים לפחות, כך שאולי עדיף לקחת 22" ... מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ערן הסקרן,

שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…

19. Started by davidez2,

YNET מפרסמים את המסך הבא: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-2,00.html המחיר מאוד זול למסך 19. מצד שני מסך דק בלי DVI הוא כנראה לא מהאיכותיים ביותר. יש למישהו מושג לגבי המסך הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thelegend,

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.