מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין עבור העובדים המתכנתים 8 מסכי מחשב. חשובה לי מאוד מאוד רמת האיכות והחדות, שהטקסטים הנקראים והנכתבים יהיו ברורים וקריאים ברמה שלא תעייף את העיניים או כמה שפחות. לגבי גודל חשבתי על 23 אינצ' אבל אשמח לדעות של המנוסים מכם. מחיר- עד 1000 למסך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרה בבחירת מסך: תקציב : עד 1200 ש"ח. שימוש: בעיקר אינטרנט ואופיס, מעט סרטים ולא פחות חשוב: המסך והמחשב נמצאים בסלון (אז שיהיה יפה ). Samsung: 2494HS מחיר 1150 ש"ח. P2370 מחיר 1190 ש"ח. P2350 מחיר 1100 ש"ח. LG: W2362TQ מחיר 1180 ש"ח. Philips: 230C1HSB מחיר 1200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, לבית קניתי לפני שנתיים מסכים מעולים של DELL אבל עכשיו התחלתי לעבוד בעבודה חדשה והמסכים בעבודה מפריעים לי. שניהם FULL HD אבל לפעמים זה מרגיש לא מספיק (כמובן שהם TN). מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש כמה המלצות למסכים לפיתוח תוכנה UHD אבל בגודל 43' וגדלים דומים. האם למישהו יצא לתכנת בצורה מקצועית מול מסכי ענק כאלה ואיך הוא הרגיש? מה הקונפיגורציה המומלצת לדעתכם? מסך יחיד? כפול? אחד UHD ואחד FULL HD? אשמח לחוות דעת אישיות של אנשים פה.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ב-ksp איתו קניתי את המסך של lg l196wtq ב-1230 שקל ועכשיו אני רואה שיש את המסך של chimei ה-22 במחיר של 1290 שקל אז שאני חושב על זה שניהם מסכים עם פאנל tn נכון שה-lg עדיף אבל 22 בעוד 70 שקל זה נראה לי יותר עדיף לדעתי מה אתם אומרים ? ועוד משהו לכל מי שיש את ה-chimei שיגיד איך הוא
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שיש לי כרגע נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן להחליף אותו. אני מאוד אוהב מסכים של LG והסתכלתי על הדגם הזה. השימושים שלי זה בעיקר משחקים (מידי פעם סרטים..). הכרטיס מסך שלי זה GTX460 . רציתי לדעת אם בסכום של המסך הזה ,זה הכי טוב או שיש תחליף מעניין (כמובן שאם בתוספת של כמה שקלים ניתן להביא משהו יותר טוב אז אני אשמח לשמוע). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם בבחירת מסך 27 אינטש שתומך ברזלוציית 4K עבור מחשב PC. חשוב לי שהמסך יהיה עם פאנל IPS בגלל שאני צלם סטילס ועובד עם תמונות ועריכת תמונות. לצערי, ישנם מעט מאד דגמים בשוק שמתאימים לדרישות שלי והיחידי שכרגע מועמד הוא ה Dell P2715q מבחינת תקציב אני דיי גמיש. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לחצתי על הכתור פתחתי או חצי (את הסטנד) ואני לא מבין מה אני עושה עכשיו.. עזרה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, בניתי מחשב חדש (i5-11600K + 16GB + RX6600XT - עיקרי הדברים) לאחר כמה שנים טובות שהישן נתן עבודה. לאחרונה התחלתי לעבוד מהבית בחלק מהשבוע, והעמדה שלי בבית (שכוללת מסך 27 ו-24 לידו, רק FHD) הולכת לעבור שינוי גם כן. אני מתכוון לעבור למסך אחד קצת יותר גדול (31.5-32) במקום, ואת המסך הזה יחלקו המחשב של העבודה (מדי פעם) והמחשב הנייח שבבית TLDR: השימוש הוא גם לעבודה וגם לגיימינג לייט ושימוש ביתי. מתלבט קצת האם יש צורך במסך שהוא 4K, או האם להסתפק ב-2K (1440P). עד כה עבדתי עם מסכים של 4K בעבודה בלבד, הרזולוציה יחסית נוחה לי, אך היו תקופות שגם על מסכים של 27" העדפתי להישאר על 2K. אני מגיע לאילת בחודש הקרוב, הס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-