עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Erayo,

שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עובד בפיתוח תוכנה, עובד עם מסך אחד, "24 - "27, לא מסך קעור (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע), אין תקציב ספציפי, אבל עד 1,000 ש"ח נשמע סביר, אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף, אם חייב להוסיף עוד קצת אז גם אפשרי. עדיף שיהיה אפשר להגביה את המסך, כדי להמנע מהצבת חבילות דפי A4 כנראה שמספיק FHD ואין צורך ב 4K (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע) תודה.

3. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KingYog,

היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ToyMan,

שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RENESANSE,

התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rubin 37,

שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by laviko1,

איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by noambaum,

שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shloosh,

היי אני מתכנן לקנות את המסך הנ"ל לשימוש כטלוויזיה וכמסך ל-WII/XBOX360 ... האם יש אפשרות לחבר גם את הממיר הדיגטלי וגם את הקונסולה בו זמנית למסך?או שהדבר ידרוש ניתוק של אחד הדברים? האיכות של הטלוויזיה פחות חשובה לי אבל לקונסולה אני צריך את האיכות האופטימלית.... תודה!

15. Started by orencoabc,

שלום, קניתי מסך lg w1953te. כתוב עליו שיש לו רזולוציה של 1366 * 768 אך אין לי רזולוציה כזו בהגדרות כרטיס המסך. כיצד אפשר להוסיף את הרזולוציה הזו לרשימה ? אגב, הסתכלתי ב driver שהגיע עם המסך וכתוב בתוכו 1360 *768. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shai7654,

כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VIpERo,

שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Raiteix,

שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.

20. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bronco,

מישהו יכול לתת קצת הסברים על הבדלים באיכות הצפיה בין מסך LCDTV לבין מסך מחשב בגדלים של 24-27" מדוע לא מומלץ מסכים גדולים LCDTV ולנצל את שני העולמות ללא קשר לרזולוציה הקצת נמוכה יחסית של LCDTV ולמרות שאין הבדל בין מסך FHD לבין HDR מבחינ ת תמונה היה לי פיוניר 50 " HDR עכשיו רכשתי את ה50" FHD את ההבדלים צריך לראות בזכוכית מגדלת של שען חרש המסך ישמש בעיקר אינטרנט ווידאו אשמח להסברים מפורטים

24. אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים