עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kukishin,

כל מה שראיתי מהסוג הזה מותח את התמונה והגראפיקה, האם יש פתרון לזה או כאלה שלא מותחים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Raiteix,

שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.

8. ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KingYog,

היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zniibidl,

חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roee43,

כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amadey,

הי, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך איכותי שלא כולל ציפוי מט ,וראיתי שהמסך dell s2440l נמכר בארץ. רציתי לדעת האם המסך הזה מומלץ (יש גם את דגם ה 27')? ואיך הוא בהשוואה ל DELL 2009WA (המסך שיש לי כרגע עם ציפוי מט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KoM,

כן אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר כי ריפרשרייט לא אמור לשנות במסכי LCD, אני יודע את כל זה, ובכל זאת אני עובד על פרויקט כלשהו יחד עם תוכנה שמחייבת מסך עם ריפרש רייט של לפחות 90 הרץ, כרגע זה מאפשר רק עבודה על CRT, אשמח מאד לדעת איך ניתן לעבוד על המחשב כאילו יש לו מסך שעובד ב-9הרץ או האם יש LCD שמאפשר עבודה על קצבים גבוהים, כן למרות שזה לא באמת משנה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tika,

היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש

18. Started by uh615,

מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה? 19 אינץ תודה לכול העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lipa,

http://techreport.com/onearticle.x/11588 http://techreport.com/onearticle.x/11623

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oneday,

אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pavel19,

חברה רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications והאם הוא טוב יותר מ lg 1970hr תודה רבה נ.ב. מה זה Dynamic Contrast

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב לכולם כיום יש לי מסך CRT 19 CTX ולאחר עבודה רבה במחשב יש לי כאבי ראש ולכן החלטתי לרכוש מסך חדש המחשב מיועד ל: גרפיקה, הדמיות, ובקריאת מסמכים, בעבודה מאומצת והשאלה היא איזה מסך כדאי לי לבחור?? מקצת קריאה של דיונים בפורום הבנתי שישנם כמה אופציות ,והמלצות ורציתי לדעת עד כמה זה קריטי בהנחה שהתקציב מוגבל ולחוץ ואני מעדיף להוציא כמה שפחות האפשרויות הם 1. Philips LCD 200W6CS "20 שמחירו 1363 שח נראה לי טוב בגלל המחיר אך הבנתי שאחיו ה200W6 MB בכלל לא מומלץ ויש לו הרבה בעיות והשאלה היא האם מסך זה מומלץ והאם הוא בא עם רגל 2. Dell 2007WFP שמחירו 2150 האופציה האחרונה בגלל המחיר הגבוה 3. ViewSonic VP930B שמחירו 1650 4. SAMSUNG 226BWשמחירו 1690 כמובן שהצעות אחרות יתקבלו בב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים