עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by trojan11,

ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)

3. ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by termister2000,

היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tamir245,

טוב,אז אחרי הרבה זמן שהייתי נעול על ה2408 וחיכיתי לרוויזייה החדשה שלו,הגיעה הפתעה של מסך 27'' במחיר מדהים,השאלה האם יש איזה קצ' וזה פאנל TN או בעיות שאמורות להפתר בגרסא חדשה כמו ה2408 וכדו'... יש איזה לינק של זיגזג וגם פנדה עכשיו הוסיפו אותו לקטלוג - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22900 אם למישהו יש איזה השגות על המחיר הזה ויכול להוסיף,אשמח...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?

10. Started by shkup,

שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lordgod,

הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה? 19 אינץ תודה לכול העוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!

16. Started by bykeking,

Samsung Syncmaster 960BF DVI Pivot לגיימינג בעיקר אבל גם עבודה שוטפת באינטרנט. ממש אהבתי אותו והוא גם ממש יפה. אשמח לקבל חוות דעת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Stingray,

איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tuarg,

שלום, ברצוני לקבל עזרה בבחירת אחד משני המסכים הנ"ל. ברשותי SAMSUNG 226BW שללא ספק היה נפילה. רציתי לשדרג עצמי במסך 24" ולפי התקציב (עד 2000 ש"ח) די נסגרתי על ה2443 . לאור כל שנאמר בפורום הבנתי כי ה2209 הינו מסך איכותי למדי. ה 24" די מדגדג לי מבחינת הגודל. אני משתמש: אנטרנט,משחקים,סרטים. דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לשני מסכים שיעלו יחד כ-1400 ש"ח. הדרישות הן שלשניהם תיהיה כניסת DVI. מסך אחד משמש למשחקים, גודלו צריך להיות 20" ומעלה. המסך השני משמש לעבודה משרדית, גודלו צריך להיות 19" ומעלה. אשמח לקבל המלצות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

23. Started by KiDi,

היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ori Haham,

היי, עיקר העבודה שלי היא משרדית exel תכנות, עיצוב גרפי. מתלבט בין Phillips 276E8VJSB לבין LG 29UM69G-B מה אתם הייתם לוקחים? או שבכלל עדיף 2 מסכים של 24? תקציב כ1000 שח

דיונים חדשים בפורומים