עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Jarhead,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by mtnm,

היי, קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מסך חדש, תקציב כ1300 שקל אבל בגלל חוסר הידע בתחום הוא גמיש. השימושים שלו הם טקסט בלבד ולא למשחקים וכאלה. כלומר המסך לא חייב להיות בעל זמן תגובה נמוך. עדיף כמובן מסך כמה שיותר גדול אבל לא נראה לי שבתקציב הנתון ניתן למצוא מסך יותר גדול מ19 אינץ. כיוון שהמסך מיועד לטקסט עדיף אם תיהיה את האפשרות לסובב אותו (pivot). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים העונים לדרישות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. עד היום אני עובד עם הCRT שלי ב85/100 הרץ. במסכי LCD הבנתי שזה לא כל כך משנה ושהרוב שמים על 60, אבל היום פורסמה באתר כתבה על מסך של סמסונג שמציג קצב רענון של 120 הרץ. מה אמור לתת ה120 הרץ הזה בתכלס ועל איזה קצב רענון מומלץ לעבוד במסכי LCD?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by boaz_aha,

שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by ViralDude,

מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Time_Is_Money,

היי, חבר שלי חוזר בזמן הקרוב מ- NY. והוא רוצה המלצה על אחד מהמסכי 22" הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116064 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116078 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001096 למרות שזה זול ויחסית כדאי. לא כדאי לקנות 2007WFP ? תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by a_a_aa,

איזה מהמסכים הנ"ל עדיפים שימוש גרפיקה,סרטים,אינטרנט,אופיס

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by zam,

לאחר שקראתי בסטיקי התאמצתי , התעמקתי , השקעתי ושקעתי החלטתי שאני צריך עזרה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל ראיתי שבעצם מסכים טובים הם בסביבות 2300 ש"ח לערך. אז מה לקנות?... אני מעוניין להשקיע 1500 אבל יש לי את ה- 2500 במידה וצריך. בכלל כמה אמור לעלות מסך טוב עם פאנל וגודל כמו שאני רוצה? ראיתי את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~L206WTQ~9~0.htm איך הוא? האם הוא IPS? ואיך אפשר לדעת את זה? ומה עם ה-DELL 2007WFP REV 04 ומה אומר ה- rev 04.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by kobim,

יש מצב אני משיג אותו בזול ואני רוצה לדעת אם הוא שווה בתור מסך למשחקים?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Goadzilla,

אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Pini Mizrahi,

לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. בניתי מחשב למשחקים עם 8800GTS ויש לי התלבטות בין שתי המסכים בכותרת. איזה מסך מצטיין יותר בהצגת משחקים? (מבחינת מריחות, איכות וחדות תמונה בעיקר)

• 3 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.