מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת אלה - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1469&category_id=cfc0c3954c65485748478e28deb1db33& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1434&category_id=76cc4303509288b0e1e64cdf445233d0& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1418&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& הנטייה היא ללכת על הסמסונג, השמועות אומרות שהוא אדיר למסך TN מצד שני, אפשר לקנות את הDELL 20" הפופולארי 2007WFP, שעולה 200 שקל יותר, אבל עם פאנל S-IPS. עד כמה גדולים ההבדלים והאם כמשתמש משחקים וסרטים, עדיף לי ללכת על הTN ? גודל חשוב מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה הגודל.... שיהיה LCD ותנסו לא לעבור את ה-1300 כי זה בערך כל מה שיש.... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל"ט אני מנסה להתקין את המסך 931BW במחשב אחר מכיוון שאני עברתי לדל 22 הערב.. הבעיה שאין לי את הדיסק שלו וכשהורדתי את הדרייבר והתקנתי זה עשה שגיאה ומצד שני כתב שזה הותקן אני רוצה לבחור ברזולוציה הנורמלית למסך הזה 1440-900 אבל אין לי אופציה כזו.. עריכה: התקנתי את הדרייבר של NVIDIA והוא אפילו לא מופיע לי כדי שאני אוכל לסדר דרכו אני לא יודע מה לעשות ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו נראה לכם שיש סיכוי לירידת מחיר משמעותית על 34" בעתיד הקרוב ??? או לצאת מהפנטזיות ופשוט לקנות מסך.. פשוט בחו"ל אני רואה שעולה 500$+- ואצלנו עדין 4000-5000
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, התחדשתי במסך הנ"ל, למישהו יש רעיון איך לכייל אותו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-