מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תכירו את הבייבי החדש שלי: Philips H-IPS 240PW9EB http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sg/consumer/cc/_onlineStoreStatus_false/_productid_240PW9EB_69_SG_CONSUMER/_retailStoreStatus_false/LCD-widescreen-monitor+240PW9EB-69 אני צריך לקפוץ לקנות כבל ארוך יותר וגם DVI HDMI ל-PS3 שלי אז אם מישהו יהיה מעוניין, אעדכן אתכם מאוחר יותר על התוצאות. בינתיים אני יכול לאמר שראיתי קצת סרטים ב-FHD לראשונה בחיים שלי ונמרח לי חתיכת חיוך מטומטם על הפרצוף שאני לא מצליח לנער זה ועכשיו אני יכול לנצל כמו שצריך את ה-BEAST שלי (צד שמאל למטה) אחרי שה-19" המרובע(!) שהשתמשתי בו עד היום היה כמו צוואר בקבוק. GTA4 נראה ממש ממש ממש "בכלל לא רע" על 40FPS ב-1600 על 1400. בעזרת השם בקרוב …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים אני בהתלבטות קראתי ביקורות על T240 והבנתי שהוא אחלה מסך מגיע עם שלל אופציות ולא נתקלתי באנשים שנתקלו בבעיות איתו.. השאלה האם יש יותר טובים בטווח המחירים של 1300 עד 1800 ? אם כן מה היתרונות שלהם לעומתו ?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך Benq T2200 דיי בזול אבל התאכזבתי בעיקר מהזווית צפיה הייתי מזיז טיפה את הראש והצבעים היו משתנים בצורה משמעותית (גודל הנקודה שלו קטנה יחסית בגלל הרזולוציה מה שגם קצת הפריעה לקריאת פונטים) אני מעוניין לשמוע על מסכים בגודל 22 WIDE או 20 (לא WIDE) שאין להם פאנל TN אני מחפש את המסכים הכי הכי זולים מהקטגוריה הזאת... אז אני לא רוצה לרשום תקציב פשוט לשמוע על הזולים ביותר... תודה !
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD איכותי במחיר עד 1700 שקל שהגודל יהיה 24 אינצ מה אתם ממליצים?!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך: [br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 23:50:59יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך ואומרים שהפאנל שלו הוא TN וכתוב על הקופסא של המסך TFT.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-