מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אמצעי התצוגה החדשים של היצרנית הקוריאנית הם זריזים, קמורים ובעלי טכנולוגיית הארה אחורית ייחודית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם ממליצים פה על ה-LG L1932TQ http://zap.co.il/models.asp?keyword=LG+L1932TQ&x=26&y=10 שעולה 2100 לערך עם 4ms 1:1400 וכד' שאלתי היא: איך ייתכן שהמסך הזה:LG L1950B שעולה 2130 לערך http://zap.co.il/models.asp?keyword=LG+L1950B+ עם 8ms ו1:700 עולה יותר הייתכן שהוא יותר טוב? הבהירו לי נקודה זו בבקשה דבר נוסף חיפוש בזאפ מוצא יותר חנויות ל-L1950 וכמו כן ה1932 מפורסם רק באתר של LG האמריקאי... מה יותר טוב? תודה עומר
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים ברזולוציות שונות. באחד מהם הכל מאוד חד ובסדר ובשני יותר גדול ומטושטש. אני מניח שזה בגלל הגדרות ה DPI הזהות בחלונות 8.1. יש אפליקציות כמו כרום שזה הרבה יותר מעצבן / מטושטש ויש מקומות שזה סביל (חלונות רגיל). מה הדרך המומלצת להתמודד עם הבעיה, הגדרות DPI שונות לכל מסך, או האם עדיין יש אופציות לשחק עם ה CLEARTEXT ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי) המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רותה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותי ובמחיר סביר או על טכנולויגה חדשה (לא OLED יקח זמן עד שיצא ואם בכלל זה יצליח ) שווה לחכות או שאין טעם תודה ...: )
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מה השיקולים בעד ונגד שימוש בטלוויזיה גדולה כמסך מחשב (טלוויזיה 37 אינצ' - full HD)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי LCD 17" לא חדש של LG, דגם L1710S, ובתכלס הוא תומך ב- 60\70\75HZ. שאני בוחר לדוגמא ב75HZ אני גם רואה בתפריט של המסך שהוא קולט את התדר הזה והכל... השאלה מה זה משנה בעצם אם אני על 60 או 75 הרץ? אני יודע שב-LCD התדר רענון לא ממש קיים, אז על מה בכל זאת כן המאפיין הזה משפיע במסך שלי? (עובדה שמול מסכי LG אחרים לו דווקא כן יש בדרייבר את האפשרות ל 75HZ (ככה הוא גם היה מוגדר לדוגמא אצל ח.י שבדקתי אותו לראשונה)). אגב, פאאאאאאבל אני שונא אותך יא מתעלם מ-PM, היית יכול למנוע את התארד הזה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבעלי LG SUMSUNG ועוד, כמה יוצא לכם להשתמש בפונקציה הזאת? עד כמה היא שמישה? ואיך היא מבצעת את העבודה? השאלה הנוספת: יש מסכים עם כפתור למצבים מיוחדים: טקסט/סרטים/משחקים... עד כמה הוא שימושי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המסך הוא לא חדש, אני משתמש בו כבר מספר שנים. היום המסך בזמן השימוש בו התחיל לעשות בעיות, בהתחלה התחיל לעשות מין גלים נעים במסך, לאחר מכן רק פסים לבנים בכל המסך ועכשיו בנוסף לזה כאשר מגלגלים את העמוד למטה בדפדפן(או כל דבר אחר) הוא מראה בחלש את מה שהיה קודם. מה אתם חושבים שהבעיה כאן? אם הבעיה אינה מוכרת אני אפתח את המסך ואבדוק מה הבעיה(יש ידע באלקטרוניקה) תמונות למי שלא מבין: (בתמונות המצב נראה יותר טוב, במציאות זה יותר גרוע)
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק למסך לצורך עבודה עבודתי שכוללת בעיקר הרבה השוואות בין טבלאות אקסל ככה שהוא צריך להיות כמה שפחות מעייף אבל ממש לא אכפת לי מכל העיניין של דיוק צבעים, הוא בהחלט יעסוק רק בעבודה דבר שני שאני צריך היא איזה שהיא דרך לקשור אותו, אם יש מסך שמגיע אם איזהשהו וו לקשירה זה יהיה אדיר, אם לא אז אם מישהו מכיר אפשרות אחרת לקשור מסך אני אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-