מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע יש מחסור במסכי ה-932B וחנות אחת אמרה לי שיש לה +932B . אתם מכירים את המסך? זה אותו מסך בכלל? לא רוצה לקנות ולהתאכזב.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! אז ככה ראיתי את המסך הזה בגוגל http://img.fj007.com/news/2006/4/2006410171781972.jpg והוא נראה לי נחמד אז ככה חשבתי לקנות אותו אתם יכולים להגיד לי מה השם שלו מאיזה חנות אני יכול לקנות אותו ואם הוא טוב יש לו ביצועים טובים בתודה והמשך ערב טוב אור.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים בבית מסך LCD 17" של LG. הבעייה היא כזאת : כשאני מפעיל מחדש את המחשב או מכבה ומדליק אותו בזמן שהוא עולה באחד ממסכי ה-BOOT (בדוס) המסך מאבד סנכרון ומציג תמונה מעוותת (מעיין 4 תמונות מטושטשות. יחש לציין כי המסך הוחלף וגם בחדש יש את הבעייה ולכן אני חושש כי לא מדובר במסך עצמו למרות שאי אפשדר לדעת. יש לציין כי כאשר מכבים את המסך ומדליקים אותו התמונה חוזרת להיות בסדר, וכמו כן לעיתים יש מיקרים בהם התמונה לא משתגעת. מה יכול להיות המקור לבעייה ? המסך מחובר בכבל DVI אגב... שאלה נוספת היא האם ניתן במסך רחב לעשות שבעת בחירת רזולוצייה לא רחבה למשל כמו 1280\1024 שהתצוגה לא תמרח אלה רק תמלא את הפיקסלים שצריכים להיות פעילים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , החלטתי לקנות מסך LCD חדש ומכיוון שאיני מבין במסכים אלו , רציתי שתמליצו לי על מסכים... איזה חברה ? איזה אינץ' ? האם יש בין 17' ל-19' הבדל משמעותי בצפיה ובסכום כסף? מה איזה דגם ? מסך עד 1400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
חייבים להודות שזה נראה מעולה! דיווח ראשוני: http://www.engadget.com/2007/01/12/dell-finally-uses-its-designers-sheds-ugly-duckling-facade/ חדשה מעודכנת: (לקראת יציאת המוצר לשוק) http://www.engadget.com/2007/05/18/dells-ultra-thin-concept-lcd-with-displayport-going-retail/ אם מישהו יודע עוד פרטים (כמו סוג פאנל) או בעיות/יתרונות לעומת המסכים הנוכחים שלא יתבייש לספר.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-