עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eey,

אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by r0ckY,

אהלן, מחר אני אסע ל- LcdTV לרכוש את המסך, ויש לי מספר שאלות. 1. מה דעתכם על החנות? היא אמינה? 2. כיצד אני בודק פיקסלים שרופים בחנות? 3. איך אני בודק את הפאנל של המסך? תודה לעוזרים, זה דיי דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by quepasa,

אני מחפש מסך 16:6 רזולוציה 1920-1270 (אני חושב שזה היחס הנכון) מירות רענון של 6MS ומטה והכי חשחוב שזה לא פנאל TN יש כזה מסך במחיר הנ"ל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dvirl,

שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by joniar,

יש לי 4870 ואני חושב על 22" 24" וחשבתי שעדיף כבר ללכת על 24" במחיר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=243 http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pms1,

שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה

10. המלצתם בקישור שכדאי לשקול לקנות CMV. אבל באתר KSP המחיר הוא למזומן והמחיר לאשראי יקר יותר אז כאן כבר באה השאלה אם בעצם לא כדאי לי לקנות כבר מסך של חברה מוכרת יותר. תוכלו להמליץ לי שוב ולהגיד לי מה תהיה עבורי הקנייה הכדאית? אני שוקל לקנות 19" אבל גם 17" בא בחשבון כי זה מסך לעסק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227356.new#new

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by My_Name,

מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין במסך גדול לצורך משחקים וסרטים בעיקר, כמה שאלות קטנות: 1. מבחינת צריכת החשמל, המחשב פועל כמעט ברציפות במשך השבוע מה שכן גם המסך,זה משתלם? 2. יש הגבלה של רזולוצייה במסכים מסוג גודל כזה? כלומר תהיה השפעה רצינית במשחקים? 3. אילו עוד הגבלות מצויות במסכים כאלו שעדיף להזהר לפני שקונים? 4. על איזה גודל אתם ממליצים? לפי מה שהבנתי,גם מסך גדול מדי לא כל כך נח בעין.. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guy950,

היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ori Haham,

היי, עיקר העבודה שלי היא משרדית exel תכנות, עיצוב גרפי. מתלבט בין Phillips 276E8VJSB לבין LG 29UM69G-B מה אתם הייתם לוקחים? או שבכלל עדיף 2 מסכים של 24? תקציב כ1000 שח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ofer40,

היי בכל התמונות של שני המסכים הנ"ל אני רואה רק צבע שחור. שאלה ראשונה האם השחור הוא מה שנקרא פיאנו או רגיל? שאלה שניה האם אפשר להשיג כסוף בארץ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by baruch76,

האם מישהו מכיר/שמע על מסך סמסונג 20 דגם SW 2033.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Normal,

17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrraz,

הי מחפש מסך טוב לגלישה ומשחקים כרגע יש לי dell u2713hm מתאים לי בסביבות 27 תקציב בסביבות 3,000 ש"ח כרגע עם 980 ti ומתכנן לעבור ל-2080

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני אשמח לקבל חוות דעת על שני מסכים הללו Dell IPS U2312HM או Samsung LED S24B750V אני מחפש מסך למשחקים ולצפייה באיכות hd אגב המסך סמסונג שאני רוצה לרכוש הוא מתצוגה ב 990 ש"ח ,כך שאין הבדל משמועתי במחיר בין מסכים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BH20062,

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by llime,

אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ATL321,

בwide mode עדיף לשים את זה על 1:1 או אולי fill ומה כל אחד אומר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... צריך מסך עד 1200 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים