מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית במחשב (בעיקר מסמכים ותכנות) וגם לצפייה בטלוויזיה. המסך צריך להכיל כניסות DVI וHDMI (אפשר גם להתפשר על VGA - במקרה זה אשים מפצל HDMI ואחבר את הממיר ואת המחשב אליו) ועדיף שיהיו בו גם רמקולים. ראיתי את המסך הבא: http://ksp.co.il/?uin=20805, מה אתם אומרים עליו? גודל מסך ~ 24 אינץ' (פתוח להצעות) התקציב הוא ~ 1000 - 1200 ש"ח. תודה רבה לעוזרים! גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
YNET מפרסמים את המסך הבא: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-2,00.html המחיר מאוד זול למסך 19. מצד שני מסך דק בלי DVI הוא כנראה לא מהאיכותיים ביותר. יש למישהו מושג לגבי המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilon dv6000, עד לא מזמן הוא עבד מצויין, ממש מלאך.. לאחרונה המסך התחיל להבהב בלי סיבה תוך כדי פעולה עד שהמסך הוחשך לגמרי. כרגע המסך חשוך אך ניתן לראות תצוגה אם המסך מכוון לאור. אני חושב שהסיבה זה שה-inverter של המסך נהרס/נשרף וההחלפה שלו די פשוטה, פשוט הרכיב מאד יקר יחסית לזה שאני לא בטוח שזאת באמת הבעיהhttp://www.pchub.com/uph/laptop/43-32507-7879/TDK-TBD392NR-LCD-Inverter.html זה הכי זול שמצאתי, האם זאת באמת הסיבה הכי הגיונית למסך חשוך והאם כדיא להזמין את הרכיב ולהחליף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בwide mode עדיף לשים את זה על 1:1 או אולי fill ומה כל אחד אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ServiceTag במסך. רק Serial Number. איך אני בדיוק אמור לבדוק אחריות באתר שלהם? חרשתי את גוגל ואין שום תשובה. המסך נקנה בארץ וזה מהמודל של Ultrasharp 24
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עיקר העבודה שלי היא משרדית exel תכנות, עיצוב גרפי. מתלבט בין Phillips 276E8VJSB לבין LG 29UM69G-B מה אתם הייתם לוקחים? או שבכלל עדיף 2 מסכים של 24? תקציב כ1000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL) המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 התקציב הוא 4000-5000 ש"ח חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבדגם הקודם 221D היו זליגות אור מלמטה ומלמעלה, מה דעתכם המסך הזה סביר\שווה קניה? או שעדיף לקחת משהו אחר בסביבת מחירים דומה ? אם השימוש הוא כללי בעיקר לאינטרנט -90% קריאה ומדי פעם סרטים\משחקים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-