עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mapisto,

היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yoni991,

שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????

5. Started by avivlevy,

טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Booobb,

אז כמו שמצוין בכותרת, לאחר סקירה של מסכי 22" בתקציב של כ950 ש"ח לעבודה משרדית, נותרתי עם: Philips 220CW9FB http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/brilliance-22-inch-wide-wsxga-plus-220cw9fb_05/prd/ie/ Samsung 2243EWX http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC&fullspec=F איזה לדעתכם עדיף ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. המלצתם בקישור שכדאי לשקול לקנות CMV. אבל באתר KSP המחיר הוא למזומן והמחיר לאשראי יקר יותר אז כאן כבר באה השאלה אם בעצם לא כדאי לי לקנות כבר מסך של חברה מוכרת יותר. תוכלו להמליץ לי שוב ולהגיד לי מה תהיה עבורי הקנייה הכדאית? אני שוקל לקנות 19" אבל גם 17" בא בחשבון כי זה מסך לעסק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227356.new#new

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by isvi2,

רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tidan31,

שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alfus73,

היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by orei,

היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני סוף סוף את המסך DELL U2311H ואני לא מצאתי פיקסלים שרופים,יש דרך לבדוק חוץ ממה שאני רואה על המסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BH20062,

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The Game,

עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי הרבה אשכולות על זה אני רוצה לזמין את המסך הזה: http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Monitor-/120926762189?pt=Computer_Monitors&hash=item1c27cbf4cd מה העליוות הנוספות של זה? אף פעם לא הזמנתי דרך יותר מ 100 דולר דרך איבי במשלוח רשום שזה משלוח רגיל אז איך DHL נכנסים לתמונה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sgsg,

אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orenxx290,

שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים