מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
Dell 2007WFP בדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!! בדקתי את ה-REV לשמחתי A04 לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? ) עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mb השאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לידע כי ה EIZO S2431WE זמין כרגע בארץ. רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין EIZO S2411W-U שנבחן אצלכם ויקר יותר. השימושים שלי הם פוטושופ (חובב). CAD ושימושים רגילים אופיס ואינטרנט מעט סרטים ומכט מאוד משחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116375 מה אתם אומרים יש אחד יותר זול או שזה סתם זול ומעפן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר. אני רוצה לקנות מסך למשחקים שיעמוד גם במשחקים בהם התמונה כולה זזה מהר (בסגנון FPS למשל). קראתי את ההמלצות באתר ואני נוטה לכוון U2312HM . נאמר כמה פעמים שאין חשיבות לזמן התגובה הגבוה (8ms) ורציתי לדעת האם ידוע למישהו מניסיון אישי אם גם במשחקים תזזיתיים בהם התמונה כולה זזה במהירות זמן התגובה לא מורגש. קראתי עוד כמה תגובות בנושא, יש לא מעט תלונות על "מריחות" תמונה ב U2312HM. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך. בחנות בדקתי אותו לעומק, אבל כשהגעתי הביתה מצאתי פיקסל תקוע ירוק שאפשר להבחין בו רק על רקע שחור. ניסיתי כל מיני טכניקות שיחרור שנכון לעכשיו לא עזרו. השאלה האם כדאי לי להתעקש עם החנות על החלפה, או להסתפק בזה כי לפי דיווח של אנשים אחרים יכול היה להיות גרוע יותר. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-