עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by david707,

19 אינץ' 1380 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ac1D,

שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי בכל התמונות של שני המסכים הנ"ל אני רואה רק צבע שחור. שאלה ראשונה האם השחור הוא מה שנקרא פיאנו או רגיל? שאלה שניה האם אפשר להשיג כסוף בארץ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rroonnii,

צריך המלצה למסך שמחירו בסביבות 400/500 שח - בשביל ילד קטן. שימוש- 'אינטרנט' ו'סרטים'.אז איזה מסך הכי איכותי לתקציב זה? ( בטח יש כל מיני אתרים מוזלים ) . לפני כמה חודשים ראיתי באיזה אתר כמה מסכים בגודל 20 אפילו 22 (והמפרט טוב - גם ביקורות ) ב500 שח ( בזאפ מחירם נע כ700 שח ). אבל הם כבר ירדו מהאתר. בזאפ יש לרוב בגודל 18.5 . על מה ממליצים? ומי שמכיר אתרים בעלי רב מבצעים -שיפרסם ,בכדי שאני יוכל להתעדכן כל פעם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by simonidis,

שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …

10. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב

11. שלום אני מתעניין לשדרג את מסך הCRT שלי (הגיע הזמן) במסגרת הכסף שאני רוצה להוציא (1000+-) כולם ממליצים פה על 2209wa של דל, שמגיע ברזולוציה 1680x1050 על 22" רחבים מה שמדאיג אותי הוא שכרגע אני משתמש ב1280X1024 על מסך 16" מרובע ככה שאם מסתכלים על הגובה לדוגמא, יש לי 1024 פיקסלים על 24.5 ס"מ, ובדל יש 1050 על בערך 36 ס"מ האם זה אומר שהכל יהיה ענקי במסך של דל? גם יש לי במסך אפשרות לרזולוציה 1600x1200, אבל היא מרצדת כי אפשר לשים לה רק 60hz, וזו הסיבה שהשתמשתי ב1280x1024, לא בגלל שקטן מדי 60hz במסך CRT שונה מאשר בLCD? או שהדל שמגיע גם ב60hz ירצד לי? אין לי שום נסיון במסכי LCD ולכן יש לו שאלות שישמעו מצחיקות לאחרים. (ניסיתי להסתכל ולשאול בחנויות אבל אין להם מושג בדברים האלו. וגם יש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by oneday,

אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by esaly,

היי חברים, התחדשתי במסך הנ"ל, למישהו יש רעיון איך לכייל אותו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by roee43,

כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omery000,

http://www.notebookclub.co.il/products/DELL%20Outlet/MT-DELL-U2711.htm אני מדמיין או שמוכרים את המסך הזה במחיר רצפה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חשבתי ללכת על המסך הזה LG 19" W1943T 5ms LCD הוא מתאים לסרטים ומשחקים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by arlef,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moty.p,

היי, זקוק למסך עד 1000 ש"ח, הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים. מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ? יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא משנה הגודל.... שיהיה LCD ותנסו לא לעבור את ה-1300 כי זה בערך כל מה שיש.... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lowdez,

שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mtn9,

יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

מעוניין בהמלצות, תודה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים