עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים! חייב לומר שאחרי כל השנים הללו עם מסך 15", לעבוד פתאום עם 22" זה וואו מטורףףףףףף!! מה שכן, אני שם לב בכל המשחקים שישנם קיטועים בפריים כאשר אני מסתכל ימינה או שמאלה [משחקי FPS במיוחד]. אני מוצא עצמי נאלץ להשתמש ב VSYNC כל הזמן. האם זה מובן מאליו כשמתעסקים עם מסכים בגדלים כאלה? או אולי זה פשוט המסך עצמו של סמסונג, שכנראה 5MS לא מספיק טוב? או האם ישנה תקלה מסויימת או שהחומרה שלי לא מספיק מהירה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Charybdis,

לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lesForce,

אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by orenroz,

היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NosNos22,

שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Red Sparowes,

בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Avidar.R,

ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by spitty,

שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by starnet,

Dell 2007WFP בדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!! בדקתי את ה-REV לשמחתי A04 לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? ) עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mb השאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה.. כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך. אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור.. ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל) ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה.. היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא. יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by grove,

אני מחפש את התוכנה הזו בנרות חחח מישהוא עובד איתה היא אכן כל כך מומלצת?

15. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בקשה אחת כל מה שאתם מציעים תתנו קישורים שאני אוכל לראות על מה אתם מדברים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by InFiNiTi,

ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

20. לחבר שלי יש את המסך הזה והוא מחפש מתאם את החשמל וכל מה שצריך מאיפה אפשר להשיג ? http://cgi.ebay.com/Apple-20-Cinema-Display-LCD-Flat-Panel-A1038-ADC-MINT_W0QQitemZ280019592134QQcmdZViewItem [זה הקישור שמצאתי בקשר למסך]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tanya,

בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by llime,

אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים