עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים! חייב לומר שאחרי כל השנים הללו עם מסך 15", לעבוד פתאום עם 22" זה וואו מטורףףףףףף!! מה שכן, אני שם לב בכל המשחקים שישנם קיטועים בפריים כאשר אני מסתכל ימינה או שמאלה [משחקי FPS במיוחד]. אני מוצא עצמי נאלץ להשתמש ב VSYNC כל הזמן. האם זה מובן מאליו כשמתעסקים עם מסכים בגדלים כאלה? או אולי זה פשוט המסך עצמו של סמסונג, שכנראה 5MS לא מספיק טוב? או האם ישנה תקלה מסויימת או שהחומרה שלי לא מספיק מהירה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arlef,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום O: קניתי ת'מסך הנ"ל הוא מעולה אני מרוצה ממנו מאוד בדקתי פיקסלים שרופים בDPB ויש לי שאלה: האם זה הגיוני שלא יהיו פיקסלים שרופים ? או שאני פשוט לא ראיתי טוב ? תודה D: אגב אם לא אמרתי , המסך הזה פשוט מעולה O:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by orei,

היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. התלבטות בין מסך רגיל לרחב - האם מסך רחב לא יעוות תמונה? 2. המסך שיתכוונן בגובה, PIVOT,TILT 3. פנל S-IPS או S-PVA האם ההבדל משמעותי לתמונות איכותיות? 4. מחפשת 0.258 עד 0.255 -PIXIL PITCH משמעותי? עלו לגמר: ViewSonic VX2025WM MVA EIZO 2110W 21" - PIXIL PITCH, S-PVA 0.27 ויקרה ViewSonic VP2030b 20.1"- זווית 170 בלבד MVA נראית לי טובה- NEC Spectra View 2090 נראית לי טובה, לא הצלחתי למצוא את מחירה - LG L2000C 20" black לא יודעת מה גודל פיקסל, S-PVA -DELL 2407WFP 24" NEC 2090 UXI 20.1" לא יודעת מה גודל פיקסל אשמח לקבל עצות ו/או הצעות יותר טובות תודה, אביבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RV25,

קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לחבר למסך גם את המחשב שלי וגם ממיר HD של הוט. אני מחפש מפצל HDMI, אני לא מחפש משהו זול כי אני רוצה שאיכות התמונה לא תרד. יש הצעות? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spitty,

שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oddlyenough,

היי חברים, מתלבט בין שני מסכים ואשמח לעזרתכם. המטרה היא גיימינג FPS בעיקר ב-24 אינץ׳, 1080p, 144hz ובעדיפות ל-IPS כיוון שהמסך גם ישמש לעבודה יום-יומית. מתלבט בין ה-ViewSonic XG2405 - https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103237#.XykpBGo35wQ.link לבין ה-AOC 24G2U - https://ksp.co.il/mob/item/107610 מלבד העדפות עיצוביות (ה-AOC קצת יותר אגרסיבי בנראות) - האם יש הבדל ניכר בביצועים? ניסיון עם אחד מהם? ולמי שמכיר את TMS אולי - לא מצאתי אם ניתן לקנות את המסך בנפרד ללא רכישת מחשב. מישהו יודע? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ijdm01,

אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Talxa1,

אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NTT,

שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ^^ בכמה גבוה המסך 24 אינצ' של דל מה2007WFP . במצב רגיל(לא בPIVOT ) מישהו יכול לימדוד את זה עם מטר כדי ליבדוק במדויק .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fire1ce,

שלום אנשים יש לי התלבטות מאד קשה. יש לי עוד שבועיים יום הולדת וכאמור אני רוצה לקנות לי מסך למחשב. התקציב שלי הוא +/- 2500 ולפי מה שקראתי פה ישנו הבדל גדול בצבעים בפנלים השונים בין המסכים. לפי התקציב שלי יש את הDELL http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd20_59233?c=il&l=he&s=bsd בעל הפנל היותר טוב אבל יותר קטן ויש את ASUS בעל פנל פחות טוב אבל גדול http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&model=1382&modelmenu=1 השימושים שלי הם בעיקר עבודה שותפת ב WINDOWS דרך TOTAL COMMANDER שימוש יום יומי ו שני משחקים QUAKE3,4 לפי התרשים הזה ההבדל בין הגדלים עצום! אני מאד רוצה להרגיש בגודל המסך כאשר אני יקנה אותו (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Miros,

הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ice35,

שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mambo,

דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רכשתי מסך מסוג sumsung s22d300hy led 21.5 inch 5ms להפתעתי הבחנתי שכאשר המסך אמור להציג צבע שחור אז זה יוצא בעצם צבע אפור (צירפתי תמונה) מהי הבעיה? והאם ניתן להפעיל אחריות בגין זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים