מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
על אילו מהמסכים אתם ממליצים? http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm או 2243EWX Samsung ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 23:30:52 אני על סף קנייה צריך רק את האשור שלכם איזה מהם לבחור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הזו בנרות חחח מישהוא עובד איתה היא אכן כל כך מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לגיימינג וסרטים רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Lenovo G27q-20 ? הבעייה שאין עדיין ביקורות כי הוא חדש יש גם את המסך MAG274QRF-QD של MSI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lg w1953te. כתוב עליו שיש לו רזולוציה של 1366 * 768 אך אין לי רזולוציה כזו בהגדרות כרטיס המסך. כיצד אפשר להוסיף את הרזולוציה הזו לרשימה ? אגב, הסתכלתי ב driver שהגיע עם המסך וכתוב בתוכו 1360 *768. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש יומיומי של לימודים (חיבור הלפטופ בבית) וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פה אני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות. עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / C אני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C, השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמסך יהיה של LG שלמסך יהיה 2 MS ו1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך ממולץ וטוב לא חובה מסך מפואר. המסך ישמש. 15% עבודות ואינטרנט 45% משחקים 40% סרטים נתנאל קורן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-