עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by XoZivviZoX,

אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RENESANSE,

התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asaf_azar,

למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ariel Style,

שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by orenxx290,

שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מבין כל מסכי 22 צמצמתי את המבחר ל2 מסכים Samsung 2243bw Asus MW221C ההבדלים העיקריים שמצאתי בייניהם הם: - באסוס איכות צבעים ודיוק יותר טובים, והשאלה שלי האם זה הבדל משמעותי או לא? -באסוס 2MS וסמסונג 5MS אבל הבננתי שההבדל לא מורגש -באסוס ישנו פאנל מבריק ועלול להפריע. -הסמסונג יותר זול זה לא ממש משנה לי אבל עדיין. -בסמסונג יש ארגונומיה יותר טובה. -בסמסונג 1:8000 אסוס 1:3000 הבנתי שזה גם לא הבדל מורגש. איכות צבעים ודיוק מאוד חשובים לי אך לא כמו הארגונומיה לכן אחריי הטלבויות קשות בחרתי ללכת על הסמסונג אבל זה עדיין לא סופי אשמח לדעת את דעתכם המקצועית תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shabo,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?

13. Started by אריק נתיב,

שלום חברים הייתי מאד מעריך אם תוכלו ליעץ לי, להפנות אותי או לעזור לי בהחלטה איזה מסך מחשב לרכוש בגדול של מעל 24". אני חובב רדיו מזה 35 שנה משתמש כיום במסך 24" LED ומעונין לעבור למסך תלוי על קיר יותר גדול אודה לכם מקרב לב. אריק נתיב 052-4060003

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

15. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

16. Started by VIpERo,

שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by naorca,

שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מסך lcd dell u3014 היו לי המסך כתמים שונים וניקיתי אותו באמצעות נוזל לניקוי מסכי lcd בשם lexsus cl-420 לאחר הניקוי נשארו לי סימנים לבנים על המסך וניקיתי אותו לאחר מכן עם מטלית לניקוי מסכים מסכים וטיפה מים והסימנים עדיין לא נעלמו ברצוני לציין שהמסך מגיע עם ציפוי anti-galre ששומר על המסך האם זה נורא שנשארו לי הסימנים על המסך והאם זה פוגע באיכות שלו באיזשהו אופן למרות שלי זה לא מפריע

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית במחשב (בעיקר מסמכים ותכנות) וגם לצפייה בטלוויזיה. המסך צריך להכיל כניסות DVI וHDMI (אפשר גם להתפשר על VGA - במקרה זה אשים מפצל HDMI ואחבר את הממיר ואת המחשב אליו) ועדיף שיהיו בו גם רמקולים. ראיתי את המסך הבא: http://ksp.co.il/?uin=20805, מה אתם אומרים עליו? גודל מסך ~ 24 אינץ' (פתוח להצעות) התקציב הוא ~ 1000 - 1200 ש"ח. תודה רבה לעוזרים! גל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by laviko1,

איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הכותרת מדברת בעד עצמה.... 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Normal,

17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים