עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by JJAronson,

שלום לכולם ! אני חדש פה, ולכן אשמח לעצתכם בנוגע לבחירה בין שני המסכים הנ"ל : הLG הוא 21.5" והDELL הוא 23" . ההבדל מחירים ביניהם לא משנה לי כל כך. ה-LG הוא 2ms , עם ניגודיות 1:10,000,000 , בהירות 250cd/m² וחיבורים DVI-D, HDMI , VGA (לא שמאוד משנים לי החיבורים) ה-DELL הוא 8ms (gray to gray) , בהירות 300 cd/m² , ניגודיות Typical: 1,000:1 Dynamic: 2,000,000:1 , וחיבורים 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 5 x USB 2.0 . נראה שה-LG טוב יותר מהDELL מבחינת מפרט, אבל חיפוש באינטרנט הוביל אותי למסקנה (אולי מוטעית) שמבחני הביצוע של DELL הם הקפדניים ביותר ולכן בפועל ייתכן שאין בכלל הבדל בין שניהם. האם תוכלו לסייע לי בבחירה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NETANELKOREN,

שמסך יהיה של LG שלמסך יהיה 2 MS ו1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך ממולץ וטוב לא חובה מסך מפואר. המסך ישמש. 15% עבודות ואינטרנט 45% משחקים 40% סרטים נתנאל קורן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by robin7,

אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orentz,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני רוצה לשדרג את המסך הישן שלי למשהו חדש. אני מחפש מסך מכוייל צבע בשביל עריכת צבע לוידאו ותמונות מדוייקת, ושהמסך יהיה חד. לפי מה שראיתי על המסך הזה, ( Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M ), היחס שלו הוא 10:9. מה החסרונות והייתרונות של זה? לפי מה שהבנתי לעריכת וידאו על מסך אחד זה עדיף. קראתי גם בפורום פה שלמסך הזה יש בעיה אבל לא הבנתי על מה היא משפיעה ואיך אני יודע אם היא תפריע לי או לא. ודבר אחרון- ראיתי גם שאין לו כניסת HDMI ולי אין יציאת DVI או דיספליי פורט, ואני לא רוצה להשתמש בVGA. יש אופציה שלא מורידה איכות לתמונה להעביר בין HDMI לדיספליי פורט? תודה מראש נ.ב.: קישור לדף של המסך באתר של דל: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviboots,

אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by InFiNiTi,

ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cold fire,

יש מסך lcd של lg שמצאתי בnewegg אך יש לי מספר שאלות 1) מה זמן הרענון שצריך להיות לlcd (מסכי מחשב lcd זה 8-4ms)? 2) האם אפשר לחבר אותה ישירות לקיר - לשקע (ללא צורך במחשב)? 3) עדיף לשקיע בHD הי דיפנישין טי וי או שזה מיותר??? פרטים של הטלוויזיה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E1685000035 חפשתי את הפורום אבל נראה לי שזה הפורום הכי רלוונטי לנושא זה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avivlevy,

טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים

16. Started by ORBIT,

המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1_Nike_1,

מעוניין בהמלצות, תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mx-3,

זה מסך טוב? או שעדיף ללכת בכל זאת על מסך 19'..? (שימוש עיקרי משחקים, ותוכנות עריכת קול.. ככה שמסך רחב יכול לעזור - לא חובה) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by totosh,

אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yakim Peled,

1. מצאתי מישהו שמוכר את המסך הזה (בן שנה, במצב מצויין) ב-2500 ש"ח ואומר שהוא יכול לרדת עוד קצת. האם זהו מחיר סביר? אם לא, מהו מחיר סביר למסך הזה? 2. המחשב שלי אינו חדש (3 שנים) ואינו משוכלל אבל הוא ממלא את צרכי (בעיקר עריכת תמונות). אם אחליט לקנות את המסך הזה (אני עדיין עם CRT), האם אצטרך לעשות שידרוגי חומרה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benor,

המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

25. Started by yossia23,

LG W2286L http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061 למשחקים חדשים וסרטים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים