עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב רגיל ו 6 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב FAST . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ijdm01,

אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by leyaniv,

קניתי היום את המסך. בחנות בדקתי אותו לעומק, אבל כשהגעתי הביתה מצאתי פיקסל תקוע ירוק שאפשר להבחין בו רק על רקע שחור. ניסיתי כל מיני טכניקות שיחרור שנכון לעכשיו לא עזרו. השאלה האם כדאי לי להתעקש עם החנות על החלפה, או להסתפק בזה כי לפי דיווח של אנשים אחרים יכול היה להיות גרוע יותר. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idosett1,

אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by totosh,

אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Kukishin,

משתמש הרבה בכמה דברים פתוחים ביחד - אקליפס לכתיבת קוד, אתר שאני עובד עליו, אמולטורים ועוד כל מיני כלים שפתוחים בו זמנית. שני מסכים של 24 היום לא כל כך מספיקים לי, אז התלבטתי לגבי זה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16587 איך חווית השימוש בגודל הזה? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני טס עוד שבוע וחצי ל-Nevada לתקופה קצרה (אז אני לא מתכוון להזמין באינטרנט אלא לאיסוף מקומי). יש איזשהו מסך באזור ה-400 דולר ששווה להסחב איתו משם? אני מדבר על גודל של 24". ראיתי למשל את ה-W2452T-TF של LG ב-400 דולר ב-Best Buy. ביקורת משתמשים מעטות ב-NG דיי חיוביות אבל זה לא אומר כלום: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824005113 אשמח לשמוע אם יש איזשהן הצעות מפתות. כמו כן - על מסכים בעצם חובה לשלם מע"מ בכניסה לארץ נכון? זה לא בדיוק משהו שיכנס במזוודה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pms1,

שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EAD,

מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaykli,

מסך dell2007wfp הוא בעל פאנל MVA?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yanivgold,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים

24. נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tommy,

אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים