עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by oshikv,

היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Xardas,

http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]

4. Started by YarYar,

אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Avidar.R,

ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uriel86,

שלום קניתי מסך dell2312hm חדש, את המסך אני מחבר ללפטופ, אבל אם הלפטופ מחובר למטען (דבר שבאופן טבעי קורה רב הזמן...) אז יש המסך מרצד. יש לי מה לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by OMRi1712,

איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני צריך מסך 24" או 22" עד 1300 שקלים,לא פאנל TN השימושים הם משחקים. שיתמוך ב FULL HD 5MS או פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן! יש לי את המסך הנ"ל עם כרטיס מסך G-force 7300. אני עובד המון עם עריכת סרטים (אביד, אפטר אפקטס) וצפיית סרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות, שיהיה full HD, צבעים טובים ושבכלליות יענה על הצרכים בתור מסך צמוד לקיים. בנתיים נתקלתי ב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKB2230&cfm=5B1EB680 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370#more_info מישהו יכול לפרט לי מה היתרונות והחסרונות המשמעותיים בין המסכים? האם יש הבדל מהותי בין ניגודיות של 50 ל70? ובין מהירות 2 ל5 למשל? זה מורגש? על מה עוד חשוב להסתכל במפרט? אשמח לשמוע על המלצות נוספות אם קיימות.. תודה! ים.

13. הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט. מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית? בבקשה תציעו... המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר? עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם כדאי את המסך SAMSUNG 2053bw 1:8000 DVI 2ms במחיר של 900 בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb במחיר של 696 תודה\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בקשה אחת כל מה שאתם מציעים תתנו קישורים שאני אוכל לראות על מה אתם מדברים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udiudi,

שלום. לא ממש מצאתי אשכול שמסביר איך כדאי לבחור מסך LCD למחשב. אז הינה השאלות שלי: 1. מה זה מילי שנייה? אני רואה בחנויות 8 מילי שנייה, 4..2.. 2. יחס ניגודיות..? מה זה אומר 1:500 והאם זה טוב ביחס ל1:700..? 3. אני צריך מסך לעבודה מול המחשב. ממש הרבה פחות משחקים..אולי CS1.6 אבל לא יותר מזה..איזה מסך מומלץ לי? עד 1,500 ש"ח... אם יש חריגה של כמה מאות זה לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Syrex,

אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arik100,

אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by djelectric,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yalkobi,

במידה ואין הבדל בכסף איזה מסך עדיף הדל 23 או ה 24 אני ירכוש מאילת שך 23 עולה 745 24 עולה 1064

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?

25. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים