מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הייתי מאד מעריך אם תוכלו ליעץ לי, להפנות אותי או לעזור לי בהחלטה איזה מסך מחשב לרכוש בגדול של מעל 24". אני חובב רדיו מזה 35 שנה משתמש כיום במסך 24" LED ומעונין לעבור למסך תלוי על קיר יותר גדול אודה לכם מקרב לב. אריק נתיב 052-4060003
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD חדשה לחדר, אבל לא משהו גדול מדי, חשבתי על 19'-24', משהו כזה. אני רואה הרבה טלוויזיות בעלי רזולוציה של 800X600, או 640X480, זה לא מעט מדי? איך האיכות ברזולוציה הזאת? כמה אמורה לעלות טלוויזיה כזאת באיכות מספיקה לחדר בגודל בינוני? ותוכלו להביא לי לינקים לדוגמאות למכירות של כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט, שיעבוד הרבה שעות ויעלה בסביבות ה 1800 ש"ח. משוטטות ראיתי שה L1770HQ מאוד מומלץ. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מחפש את האלטרנטיבה הטובה ביותר. לדעתכם כדאי ללכת על ה L1770HQ לדרישות הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה.. כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך. אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור.. ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל) ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה.. היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא. יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הזו בנרות חחח מישהוא עובד איתה היא אכן כל כך מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:6 רזולוציה 1920-1270 (אני חושב שזה היחס הנכון) מירות רענון של 6MS ומטה והכי חשחוב שזה לא פנאל TN יש כזה מסך במחיר הנ"ל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, מבחינת שירות ואפשרות החזרה במידה של חוסר שביעות. איפה הכי הייתם ממליצים לרכוש? ידוע שKSP עושים בעיות במידה ומחזירים למרות שיש חוק לטובת הצרכן. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שמצוין בכותרת, לאחר סקירה של מסכי 22" בתקציב של כ950 ש"ח לעבודה משרדית, נותרתי עם: Philips 220CW9FB http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/brilliance-22-inch-wide-wsxga-plus-220cw9fb_05/prd/ie/ Samsung 2243EWX http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC&fullspec=F איזה לדעתכם עדיף ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-