עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני צריך מסך שני לצפייה בגרפים ו/או בנתוני מסחר של מניות כשזה במקביל למידע שמוצג במסך הראשי. אז יש לי אפשרות לרכוש באתר פלייסטור את המסך Dell SE2722H Full HD ב-299 ש"ח (בתוספת נקודות כמובן שיש לי בשפע). כדאי? או שיש מסך אחר שיענה על הדרישות שאני יכול למצוא בסכום נמוך יותר?

3. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. מעניין אותי מאוד איך רואים סרטים שהם 720p או דיוידי ריפ... במסכי 1920X1200 לעומת מסכי 1280X1024 אם רואים אותו דבר כמו במסך 1280X1024 /יותר טוב / פחות טוב (נגיד אם את שתיהם רואים ממרחק של 2 מטר) נ.ב. זו שאלה שתקבע אם אני אקנה את המסך הזה..(2407WFP או חדש יותר שיצא עד 2008(אני חוסך כסף(בינתים 2500ש"ח!!)))

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by dani1999,

יש לי את הדגם HP 250 G2 גודל 15.6 אינץ, מסך רגיל לא טאצ' נשבר לי המסך. בארץ הציעו לי להחליף ב 400 שקל האם כדאי להזמין מחו"ל ולהחליף לבד? כמה קשה? אם כן, אשמח לקבל לינקים (אם אפשר כאלה ששולחים מהר) אם יש חיסכון משמעותי תודה רבה

7. Started by CptNoRi,

איך אני יכול לחבר מסך שני ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by sahargt,

אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  14. אני יכולה להבין איך זה מציג את שולחן העבודה, ועדיין שומר על הפרופורציה של הסמלים ותיקיות, אבל איך נגיד אני שמה סרט 4:3, וזה לא מורח אותו? זה לא משגע תשכל מסך כזה? ואם התשובה שלכם היא לא, אז איך המסך הזה: MAG AI937W

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  15. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. שלום, סטודנטית, עם לפטופ HP (דגם DW1003nj). רוצה לחבר מסך חיצוני 24 אינצ'. התלבטות אם לקחת 4K או HD 'רגיל' (או 2K) ראיתי שמסך DELL עולה כ: HD - (דגם Dell P2425H) - 820 ש"ח https://ksp.co.il/web/item/309322 QHD - (דגם P2425DE) - 1,000 ש"ח https://ksp.co.il/web/item/390250 לא ראיתי מסכי DELL 4K בגודל 24 אינצ': האם לא קיימים כאלו, במידה הזו? האם כדאי להשקיע במסך 4K? אם כן - איזו חברה מומלצת? אשמח למספר אלטרנטיבות... לא רואים סרטים (בטח לא 4K) בשיגרה או משחקים גיימינג, אבל אולי בכל זאת כדאי 4K... תקציב - עד 1,000 ש"ח, ממתגים ידועים (כמו DELL / סמסונג וכו')

17. שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by iSyndroMe,

שני המסכים הם FHD 1080P , האם לכרטיס מסך אכפת באיזה גודל מסך הוא רץ או שרק הרזולוציה משנה? הרי בשניהם הוא צריך לעבד אותה כמות פיקסלים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ivgeni6,

אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  20. http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D

21. אני לא יודע איזה מסך לקחת, אני רוצה מסך עם MS נמוך כמו של ה SAMSUNG 226BW שיש לי כרגע עם "S" פאנל שהוא ממש נמוך. אבל יש כל כך הרבה מסכים שחלק מהם אין בארץ ו ה DELL הזה ממש לא אלטרנטיבה למשחקים עם ה INPUT LAG הגבוה שלו, ו ה SAMSUNG היקרים 245 ו 244T גם לא הכי הכי טובים. יש לכם המלצה ? Benq G2400W 3000-3200 שקל LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, 5ms, 1:10000 DCR, DVI, Wide Screen 3,105 שקל

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by gal426,

הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  24. במעבר ממסך CRT למסך TN, במספר סרטים הופיעו ריבועים סגולים וירוקים. לאחר ניסיונות רבים הכוללים הסרת והתקנת דרייברים, וכן התקנת קודקים, להפתעתי הרבה, הפתרון היה בשינוי "איכות הצבעים" מ-32 ביט ל- 16 ביט. ניתן לציין, שאני משתמש בחיבור אנלוגי. האם תופעה זו מאפיינת מסכי TN ו/או חיבור אנלוגי?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  25. הבחירה הראשונה שלי היא: Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp Flat Panel שמחירו בסביבות 2300 ש"ח. אני מחפש מסך טוב למשחקים רצוי 20 או 19 אינצ' ושלא יהיה פאנל TN. אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.