מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat= lgLG 1760TR 1:3000 2MS שווה לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מומלץ? אין בעיות חומרה...ניסיתי 31.5 וזה לא נוח לעבודה. ואם כבר 27 אז התלבטתי לגבי רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" רחב, התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. שמעתי שה-MW221C של אסוס מעולה, אבל שמעתי גם על ה-226BW (אם אני לא טועה...) של סמסונג שהוא גם לא רע. השימושים שלי במחשב הם בערך להכל, אני מתכנת בשפות שונות, אז אני צריך להשתמש בטקסטים, אני גולש הרבה, רואה סרטים ומשחק משחקים, בד"כ כבדים... אם זה חשוב, יש לי כ. מסך- GeForce 8800GT. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין ברכישת מסך 27" - מה שחשוב לי: מקסימום חיבורים אפשריים - 2 חיבורים HDMI + VGA או 3 חיבורי HDMI שיהיה נוח להחליף בין החיבורים. ישמש ל-3-4 שעות בשבוע ל-PS4 ועבודה מזדמנת מהבית (פיתוח ואקסלים). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-