מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב USB-C התומך בטעינה של מקבוק פרו 13״ - מעל 25 אינץ. - מצטיין ב Ergonomics - טוב לישיבה ממושכת מול המסך (טכנולוגיות של low blue color/ flicker free ) - תקציב: גמיש, להשתדל לא לעבור את ה3.5 אלף. - הכי חשוב: שיטען לי את המקבוק פרו דרך חיבור ה USB-C תודה רבה:)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה שלי (32", 1366*768) הרזולוציה המקסימלית בDVI היא 1280*1024. כמובן שמדובר על תמונה 4:3 על מסך 16:9, וזה מעאפן. מעבר לרזולוציה רחבה מוסיף שני פסים שחורים ומעוות את התמונה עוד יותר. אין את הבעיות האלה בחיבור VGA אנלוגי. את המסך רכשתי כבר לפני שנה ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת, אך לאחרונה שמתי לב שבאתרי מכירות שונים מוסיפים "רזולוציית PC מקסימלית *******" שהיא שונה מרזולוציית המסך, מה שהביא אותי למסקנה שהתופעה המעצבנת הזאת היא לא נחלתו של המסך שלי בלבד - לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 "רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים ... רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 , SXGA(compressed) 1280X1024 800X600 ,:VGA:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD חדשה לחדר, אבל לא משהו גדול מדי, חשבתי על 19'-24', משהו כזה. אני רואה הרבה טלוויזיות בעלי רזולוציה של 800X600, או 640X480, זה לא מעט מדי? איך האיכות ברזולוציה הזאת? כמה אמורה לעלות טלוויזיה כזאת באיכות מספיקה לחדר בגודל בינוני? ותוכלו להביא לי לינקים לדוגמאות למכירות של כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat= lgLG 1760TR 1:3000 2MS שווה לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך למשחקים, גלישה באינטרנט וכו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-