עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idosett1,

אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני צריך מסך 24" או 22" עד 1300 שקלים,לא פאנל TN השימושים הם משחקים. שיתמוך ב FULL HD 5MS או פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב רגיל ו 6 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב FAST . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by itayze,

האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by slater,

שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Booobb,

אז כמו שמצוין בכותרת, לאחר סקירה של מסכי 22" בתקציב של כ950 ש"ח לעבודה משרדית, נותרתי עם: Philips 220CW9FB http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/brilliance-22-inch-wide-wsxga-plus-220cw9fb_05/prd/ie/ Samsung 2243EWX http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC&fullspec=F איזה לדעתכם עדיף ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. 24" או 26"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Peri228,

שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by quepasa,

אני מחפש מסך 16:6 רזולוציה 1920-1270 (אני חושב שזה היחס הנכון) מירות רענון של 6MS ומטה והכי חשחוב שזה לא פנאל TN יש כזה מסך במחיר הנ"ל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orenroz,

היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eldar4455,

ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by galai198777,

אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kalimero1234,

והאם REV A02 הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by spitty,

שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים