עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psyco,

כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ORBIT,

המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eldar4455,

ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uribank,

שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by robin7,

אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by סער_שי,

ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Liron barel1,

קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OMRi1712,

איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט. מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית? בבקשה תציעו... המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר? עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alexkid,

היי אני חושב לרכוש השבוע את המסך הזה הייתי שמח לשמוע דעות לגביו במיוחד אם למישהו היה איתו ניסיון ? תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898253

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asaf_azar,

למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני רוצה לשדרג את המסך הישן שלי למשהו חדש. אני מחפש מסך מכוייל צבע בשביל עריכת צבע לוידאו ותמונות מדוייקת, ושהמסך יהיה חד. לפי מה שראיתי על המסך הזה, ( Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M ), היחס שלו הוא 10:9. מה החסרונות והייתרונות של זה? לפי מה שהבנתי לעריכת וידאו על מסך אחד זה עדיף. קראתי גם בפורום פה שלמסך הזה יש בעיה אבל לא הבנתי על מה היא משפיעה ואיך אני יודע אם היא תפריע לי או לא. ודבר אחרון- ראיתי גם שאין לו כניסת HDMI ולי אין יציאת DVI או דיספליי פורט, ואני לא רוצה להשתמש בVGA. יש אופציה שלא מורידה איכות לתמונה להעביר בין HDMI לדיספליי פורט? תודה מראש נ.ב.: קישור לדף של המסך באתר של דל: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.