עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AlphaAndOmega,

שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ronbzalen,

יש הבדל בין שני המסכים או שמדובר באותו מסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lael,

איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Albetron,

היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by evy_s,

יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by carpedm,

שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Holys,

על איזה מסך אתם ממליצים למחשב במחיר בין 400-500 יש לי כרטיס מסך עכשיו של 1050 NIVIDIA. עכשיו יש לי מסך ישן עכשיו כתחליף שלא מתחבר לחיבור של הכרטיס של מסך (כאילו יש לי מסך שתמחבר רק למעבד ואז כביכול אין לי כרטיס מסך ואני לא יכול לשחק משחקים ברמה גבוהה) עכשיו שתי שאלות: 1. איך אני יודע איזה חיבורים של המסך מתאימים כדאי להתחבר לכרטיס מסך שלי 2. על איזה מסך אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אנדראה,

שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by chukun,

אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים