עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilanb0,

חבר קיבל הצעה לרכישת מסך ויוטק המאפשר גם לראות טלוויזיה. מה עוד נדרש ממנו על מנת להביא עצמו למצב שבו יוכל לראות טלוויזיה באמצעות מסך זה? ובאופן כללי, האם הדגם הזה מוכר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yoel12,

שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?

5. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by -Tal-,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gmppaz,

אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Albetron,

היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by o07,

כותרת מסכים: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?catCode=33&ParentID=0 שימוש בעיקר לילדים אינטרנט משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by finish,

טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gshhar,

השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RV25,

קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ran_giladi,

אני כרגע מתלבט איזה מסך לקנות ולפי מה שראיתי זה מהמסכים הטובים ביותר ( אני מחפש מסך עם 120HZ+) רציתי לדעת האם הוא יתאים לישראל (חשמל וכולי....) וגם האם כדאי לי לקנות אותו אני גיימר שמבלה 3 שעות פלוס ביום מול מסך המפרט שלי i7-3770k 3.40ghz gtx 670 2gb 16gb ram 120gb ssd 2tb 7200 rpm תודה לעזורים http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip

22. Started by Lord Flacko,

מה דעתכם על המסך הזה של סמסונג? שווה 1580 שקל? http://www.samsung.com/uk/monitors/curved-cfg70fqu/LC24FG70FQUXEN/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

24. Started by YarYar,

אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by vk,

מה עדיף בתקציב של 1250 שח? האמת לא ממש אכפת לי מהגודל העיקר שיהיה מסך איכותי..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.