מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב רגיל ו 6 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב FAST . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות בפורום ולא מצאתי. שניהם בערך באותו מחיר +-2500. יש המלצות? האם גם לסמסונג יש פאנל טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה', אני מתלבט קשות בין LG LED 24 W2486L ובין Samsung 24 LED BX2450. לשניהם בערך אותו תג מחיר בזאפ, לשניהם 2 כניסות HDMI ושניהם מסכי LED. מה אתם ממליצים? יש לי התנסות טובה מאוד עם טלויזיות LCD של LG, אבל לא נראה לי שסמסונג זה רע... אשמח לקבל עצה תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-