מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד לנובו עם חיבור HD ומסך 32 של פנסוניק מתי שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI אז רואים בטלוויזיה שחסר בערך 15 אחוז מהמסגרת של המסך ככה שלא רואים את כל התמונה איך מסדרים את זה ?? תודה מראש הזמנה לטורנטליץ למי שיצליח
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עבדתי עם מסך משני והבנתי עד כמה הוא משפר תפוקה שלי והחלטתי שאני צריך מסך למחשב נייד בבית. במהלך תקופה שעבדתי עם מסך הנ''ל במידה של 18 אינץ' (לא HD) יצא לי גם לעבוד עם מסך יותר חדשני אבל 22 אינץ' ו-HD. לא אהבתי שהכל מאוד קטן על המסך, שאני צריך למתוח עיניים ובסוף יום עבודה להיות עם ראיה כפולה ועיניים עייפות ואדומות. אני מחפש מסך נוח לעיניים כמו שאחד שאיתו הייתי בהתחלה ולא צריך HD הזה האמת כי זה לעבודה לרוב. האם אוכל לקבל אחד כזה במסכים חדשניים שמתחילים מ-20 אינצ'ים? אני מציין כי רזולוצייה של מסך 18 אנץ' הייתה 1024X768 כאשר של מסך 22 אינץ' הייתה 1600X1200 (קטנה מדי בשבילי) במחשבי נייד אין לי DVI-OUT ויש VGA-OUT ו-HDMA. אשמח בעצות שלכם! (במיוחד מרופאים אם יש כאלה בפורום...) ת…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרתי קשר למשל עם יבואן של BENQ והם לא מתכוונים לייבא ארצה האם יהיה ניתן מתישהו להשיג מסכי GSYNC לא משנה של איזה חברה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי יש לי טלוויזיה 50" 4K, חיברתי בHDMI לHDMI והFPS יורד ל30 והמחשב זז ממש לאט.. כרטיס מסך - Geforce GTX 960 ראיתי כל מיני מדריכים באינטרנט וכלום לא עזר..למישהו יש פיתרון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. איפה כדאי לקנות? ב"אופיס דיפו" או KSP או TMS ואיזו חברה כדאי לקנות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ', במחיר של עד 1750 ש"ח, השימוש הוא בעיקר משרדי,אבל גם למשחקים ולמולטימדיה, ואמינות מאוד חשובה לי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש המלצה למסך לטובת משחקים. החומרה שיש ברשותי היא 8700K+GTX1080ti ולא צפוי שדרוג בזמן הקרוב. מבחינת דרישות שאני סגור עליהם.. אני לא מעוניין במסך קעור, לא משחק בצורה תחרותית. כרגע יש לי מסך IPS 1080p 60Hz. חשבתי בכיוון של 1440p 144Hz אבל אני לא יודע איזה ואם החומרה שלי תצליח לנצל את המסך. מבחינת תקציב, הכיוון הוא עד 2500 ש"ח. ראיתי את המסך Gigabyte aorus AD27Q אך בביקורת של Hardware unboxed נאמר שלמעשה בגלל קצב התגובה שלו הוא אפקטיבית לא 144Hz אלה יותר קרוב ל 120Hz, לא ממש מבין בזה. האם זה הניצול האידיאלי לתקציב להערכתכם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS PA248Q 600 דולר http://www.techpowerup.com/162088/ASUS-PA248Q-24-Inch-Monitor-Comes-With-Four-USB-3.0-Ports.html
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-