מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית. מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי. מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן.... ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WI…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו). מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר. לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו. תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן את המסך המצויין בכותרת בחנות שופרסל ביג, מתצוגה. מכיוון שכך, המסך הגיע עם כבל VGA בלבד, ללא כבל DVI וללא שאר הכבלים המצורפים למסך. כמו כן, המסך הגיע ללא הדרייבר שלו (אשר מיועד אני מניח עבור הרמקולים המובנים). היכן ניתן להשיג את הכבלים המצורפים אליו? בנוסף, חיפשתי דרייבר למסך - ללא הצלחה. בתודה מראש, קובי.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קראתי כאן את רוב השירשורים בנושא (אני מתעניין ב Samsung 226BW או בדל הדומה לו) והבנתי שהוא יתאים לי לאינטרנט וללימודים אבל לגבי סרטים - אני רוצה לצפות מהם במיטה, מה שאומר שהמסך יהיה קצת מעלי. עד כמה אקוטית הבעיה של הזווית צפיה מלמטה ? בחלק מהביקורות שקראתי (בעיקר בזאפ) חלק אומרים שכן ניתן להטות כלפי מטה וחלק לא, אני קצת מבובלב לחלוטין (לגבי הסאמסונג) אז... מי מבין המסכים האלה יתן לי להטות אותו כך שאני אוכל לצפות בו מהמיטה ? ועוד שתי תתי שאלות : שאלו את זה עכשיו בפורום אבל לא ענו והאמת לא חשבתי על זה בכלל . יש לי GFROCE 6600 - הוא יסחוב ? ו לגבי מחיר - בזאפ הרבה אנשים רושמים שהם קנו את המסך ב 1500 לפני 4 חודשים...כרגע רוב המקומות מוכרים ב1700 ... המחיר שלו עלה ? ועוד תת ש…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה מבין המסכים הנ"ל מתאים יותר לטקסט. אני מחפש מסך לגלישה מרובה באינטרנט ולעיבוד תמלילים (ומעט לסרטים). הבנתי של 22 יש פנל פחות טוב, אך הוא גדול וזול יותר בכ400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-