עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CRiMinaL,

אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by doker,

יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by scylla,

שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omery000,

אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Loui1410,

כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ'. המסך חייב להיות אוניברסאלי שיהיה בשביל משחקים, סרטים וכו'. תמליצו לי בבקשה המסך הטוב ביותר בשוק שנע בטווח המחירים הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12719 האם הנתונים שלו טובים? ואם הוא מתאים לעיצוב גרפי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ackohen,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nightbeat,

מאז שהביאו לי מסך CRT 120HZ אני לא נוגע במסך שהמליצו לי פה עליו הU2312HM, הוא היה בשימוש רק חודשיים או שלושה עם אחריות ל3 שנים.. למרות שהתעקשתי על 120HZ באשכול בקשת המלצה שפתחתי פה בסוף קניתי את הDELL ואני מתחרט על זה. הוא עובד מצויין ולא היו בו שום בעיות הדבר היחיד שגורם לי למכור אותו הוא קצב הרענון (שכן אישית אני רואה הבדל עצום, אין טעם להתחיל להתווכח עכשיו). יש לציין שאני גיימר וזאת הסיבה היחידה, המסך מצויין לשאר הדברים ואפילו למשחקים אם אתם לא 120HZ FREAKS. אם לא חוקי לפתוח אשכול כזה, אפשר לנעול\למחוק. קראתי את חוקי הפורום והם לא אמרו דבר על זה אבל עדיין, החלטת מנהלי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benib,

^^^^ תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים