עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zeev86,

אהלן. הבנתי שיש גרסאות של המסך (A00) שעדיף להמנע מהם. האם הדבר נכון? או שזה שטויות? (http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19520870.aspx)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המסך שלי חזר לעשות בעיות . קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח. מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ? או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412. נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית במחשב (בעיקר מסמכים ותכנות) וגם לצפייה בטלוויזיה. המסך צריך להכיל כניסות DVI וHDMI (אפשר גם להתפשר על VGA - במקרה זה אשים מפצל HDMI ואחבר את הממיר ואת המחשב אליו) ועדיף שיהיו בו גם רמקולים. ראיתי את המסך הבא: http://ksp.co.il/?uin=20805, מה אתם אומרים עליו? גודל מסך ~ 24 אינץ' (פתוח להצעות) התקציב הוא ~ 1000 - 1200 ש"ח. תודה רבה לעוזרים! גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Four,

סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xSunRize,

כותרת, לשימושי גיימינג בעיקר. תקציב: 900 כעיקרון זה לא בשבילי זה בשביל חבר, הוא מבקש מ-KSP.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by andrei21,

איזה מסך\פנל מומלץ לשעות ארוכות של תכנות , שלא מעייף את העיניים ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by idan003,

שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yonir,

המסך שלי Dell 2209WA השתגע (מציג צבעים הפוכים ומולבנים) אחרי 5 שנים.. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים U2412M ו- P2414H. מצד אחד ה-U2412M מעט יותר גדול ויש לו כניסות USB בצד שזה יתרון מבחינתי. מצד שני ה-P2414H חדש יותר, בביקורת של TFT Central ציינו שהוא טוב יותר, והוא גם מעט זול יותר. מה אתם חושבים? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ori Goren,

היי. אשמח לקבל המלצות עם מסך מחשב עם ניגודיות גבוהה MS 2 24 אינטש מסך שחור-עדיף טכנולגיית לד 1080p דבר נוסף כיצד מתבטאת היום ניגודיות מסך במסכי led לעומת מסכי ה-lcd הישנים ? התקציב שחי עומד על עד 1600, למרות שלא אכפת לי להעלות המחיר עבור משהו רציני יותר תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by שלומיקס,

Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EladZone,

שלום, אודה לכל המקצוענים להמלצה למסך בגודל של 24" למטרת משחקים, תקציב: עד 1,500 מפרט: I5 4690 R9 280X תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ew89,

שלום לכולם, חג שמח מתי יהיה אפשר לקנות כבר את המסכים האלה? פירסמו את זה כל כך מזמן..מתי יהיה אפשר לקנות אחד כזה? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by omertgm,

שלום, מדובר במסך בן 6 לערך של LG, הדגם המדויק במפרט בצד. מצורף ווידאו של מה שקורה, התפריט שקופץ משתנה בכל פעם ואי אפשר להוריד אותו ידינית. הוא פשוט נעלם מעצמו ואז מופיע ומשתגע שוב באופן אקראי. הכפתורים תקינים, זה לא שאחד מהם לחוץ קבוע. שומעים טיק "בריא" כשלוחצים על כל אחד מהם. http://youtu.be/wNtlC_Tzb60 זה קורה די הרבה וממש מפריע לעבוד\לשחק. רעיונות לפני שאני קונה מסך חדש?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by גיל52,

שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי כרגע מסך 20" שהוא לא FHD אבל הוא די טוב וחד האמת.. אם אקנה מסך דל FHD יהיה שיפור?

23. עבדתי עם מסך משני והבנתי עד כמה הוא משפר תפוקה שלי והחלטתי שאני צריך מסך למחשב נייד בבית. במהלך תקופה שעבדתי עם מסך הנ''ל במידה של 18 אינץ' (לא HD) יצא לי גם לעבוד עם מסך יותר חדשני אבל 22 אינץ' ו-HD. לא אהבתי שהכל מאוד קטן על המסך, שאני צריך למתוח עיניים ובסוף יום עבודה להיות עם ראיה כפולה ועיניים עייפות ואדומות. אני מחפש מסך נוח לעיניים כמו שאחד שאיתו הייתי בהתחלה ולא צריך HD הזה האמת כי זה לעבודה לרוב. האם אוכל לקבל אחד כזה במסכים חדשניים שמתחילים מ-20 אינצ'ים? אני מציין כי רזולוצייה של מסך 18 אנץ' הייתה 1024X768 כאשר של מסך 22 אינץ' הייתה 1600X1200 (קטנה מדי בשבילי) במחשבי נייד אין לי DVI-OUT ויש VGA-OUT ו-HDMA. אשמח בעצות שלכם! (במיוחד מרופאים אם יש כאלה בפורום...) ת…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sheff2k2,

רזולוצית 1920*1080 גדולה מדי לצרכים שלי. מכיוון שמסכי LCD\LED מראים תמונה חדה רק על הרזולוציה הנייטיבית שלהם, אני צריך מסך קטן יותר. ראיתי שקיימים מסכי 19.5 אינץ' זולים, עם רזולוציה של 900 x‏ 1600 , שזה סביר. הבעיה היא, שחשוב לי גם שהמסך יתאים למשחקים. אני יודע שיש חשיבות לזמן התגובה, אבל אני לא יודע אם יש הבדל פרקטי בין 5MS לבין 2MS. שמעתי פעם אחת טענה מפיו של מוכר, שהעין שלנו גם ככה לא מזהה את ההבדל. מצד שני, ראיתי אצל אנשים מריחה משמעותית במשחקים על מסך של 5MS(אני משתמש עד היום בCRT, לכן ה"סטנדרט" שלי למריחה עלול להיות גבוה יותר..) באייבורי ראיתי שלושה דגמים רלוונטיים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13905 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13465 https://www…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. https://www.youtube.com/watch?v=C_3OAD-Dhs0&list=LLYBO5sCUOrHA7T-MQsjenXQ&index=1 10:00. חדשות טובות

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.