מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך של okitec v2380 FHD עם רמקולים מובנים. המחשב שלי I7 4790K עם GTX 1070. המחשב מחובר לטלוויזיה (48 אינץ FHD) ולמערכת (5.1) ולמסך. היה לי מאוד נח הרמקולים המובנים של המסך (מאשר לשמוע דרך הטלוויזיה או המערכת - לפעמים גם שומע מהם - הברירת מחדל זה המסך מחשב - אמנם אין לי בעייה להזמין מאיביי רמקולים פשוטים של 2.0 או סאונד בר קטן - יש לי גם נגן בלוטות אלחוטי שאוכל לשים בקדימת המחשב) השימושים שלי: משחקים (לא כבד, אבל משחק - SC2 NFS DOOM - לא משחק ברשת ככה שהזמן תגובה פחות מעניין אותי) סרטים , סדרות ושימוש יום יומי. המסך V2380 יחליף מסך מעצבן שנכבה לפרקים אצל חברה שלי. שמתי עין ע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB346076=346077&DB4147=4919,4920,4151,145179,4153,390782&DB4163=181885,156976,267628,199132&orderby=price http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473448
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש(U2412M) מKSP ורציתי לדעת מה קורה אם אני מגיע הביתה ומגלה(חס וחלילה ;D ) פיקסל שרוף.... האחריות שלהם ניתנת מDELL, זה אומר שהמדיניות היא אותה מדיניות של DELL בכל החנויות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה) אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות. המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד. כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה. מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ? אשמח לכמה שיותר חוות דעת! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסכי טלוויזיה של שני החברות כבר הגיעו לשוק. בקרוב יגיעו גם מסכי מחשב מבוססי הטכנולוגיות הללו . האם לדעתכם מדובר בגימיקים מסחריים או בשיפור באמת משמעותי עבור המשתמש הממוצע ?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-