עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by KF,

יש לי מסך DELL 2721DGFA + כרטיס 6800XT. רציתי לשאול אם כדאי לקנות כבל DP 1.4 איכותי , לדוג' : https://www.amazon.com/dp/B08F59V3J2?tag=iVANKYofficial&th=1 יש באמת הבדל / יתרון לעומת הכבל הפשוט שמגיע עם המסך עצמו ? האם זה בזבוז כסף ?

2. Started by ori24,

אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sagg,

האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930 הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח. האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ? האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by l_messi,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assafch,

שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שבת שלום רכשתי השבוע מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה על הלוח P5KPL-AM המחשב לשימוש גלישה בעיקר וקצת משחקים ממש קלים וקצת סרטים. אני מעונייןם לחליף את המסך 17 המזדקן שלי במסך LCD ולא יודע איזה גודל יתאים . 19 או 21.5 או 22 אינץ מה שחשוב לי זה בעיקר לראות את הטקטס ברור בגלישה באינטרנט. ראיתי שלכל גודל מסך יש רזולוציה שאפשר לעבוד איתה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יוכל לעבוד איתם בגלל שהוא מובנה. האם אני אצטרך להתפשר על 19 אינץ בגלל זה או שעדיף לקחת 22 ולהרכיב כרטיס מסך נוסף איכותי ? לא יודע אם יש קשר בין הדברים לשימוש גלישה או שזה קשור רק למשחקים\סרטים. במידה ו19 אינץ' יתאים למפרט הנוכחי שלי , אשמח להמלצה על מסך איכותי בגודל הזה ובתקציב אפחילו קצת פחות (ה1000 ש"ח זה ל-22 במ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asilbob,

היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by chukun,

אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yohaish,

אני מחפש מסך לסרטים, משחקים, עריכת תמונות סרטים וכו' לא מסך יקר, אגב כרטיס המסך שלי הוא [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h] אני מתלבט בין המסכים הנ"ל : http://ksp.co.il/?uin=13765 או http://ksp.co.il/?uin=19905 או http://ksp.co.il/?uin=17953 מה אתם חושבים איזה מסך עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by uribank,

שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yaron@,

שלום לכולם.. לפני כשלושה חודשים לערך קניתי מסך חדש מסוג ASUS VW192S בזמן קנייתו נאמר לי ע"י המוכר שיש לו יציאת DVI ולא טרחתי לברר זאת מה שעכשיו מתברר כטעות כי היום גיליתי שיש לו יציאת D-SUB. השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש שיהיה בו כרטיס מסך עם יציאת GT 7600 DVI ... השאלה שלי היא האם יש הבדל הנראה לעין אם אני אחבר את המסך לחיבור D-SUB רגיל או ל DVI ? והאם הרזולוציה של המסך נחשבת לרזולוציה טובה לכרטיסי מסך מהדור החדש. (1440x990). תודה. עריכה: עכשיו הסתכלתי על הכרטיס מסך ואני שמתי לב שיש בו שני יציאת DVI ואין בו בכלל יציאת D-SUB . זה אומר שעליי להשתמש במעביר, האם זה יוריד באיכות? עריכה: הסבר מפורט יותר בהמשך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים