עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by ZXY1,

יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אז אחרי הרבה זמן שרציתי ליקנות מחשב קניתי בסוף בSKYPC בין השאר קניתי את המסך של סמסונג ה2253BW ב1045 http://skypc.co.il/Product.asp?PID=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המחשב אמור להגיע מחר השאלה שלי אם שווה לי להוסיף את ה45 שקל האלו למסך הזה של LG http://skypc.co.il/Product.asp?PID=W2242T&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 שמתי לב שהמסך של LG הוא 5MS לעומת 2 של סמסונג זה חשוב? המסך אמור לשמש לי למשחקים ולטלוויזיה חשוב לי מאד זויות הצפיה שהיה טוב ולא שרואים מהצד כזה לא טוב או משו כזה מה אתם הייתם מעדפים את הסמסונג או את הLG? נ.ב כרטיס הטלוויזיה הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE איזה מסך יהיה יותר יעיל לטלוויזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by Guy950,

אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rozman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by motogt,

אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by shimon1,

שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. האם חיבור לפטופ עם intel hd graphics 4000 nvidia geforce gt 635m פנל: https://www.panelook.com/modeldetail.php?id=15939 Response Time 3/8 (Typ.)(Tr/Td) למסך חיצוני "21.5 fhd עם זמן תגובה 5ms יתן זרימת וידאו פחות חלקה ? בתודה מראש

9. מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  10. שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by avner_100,

היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by t78,

שלום רב, אני מחפש לקנות מסך LCD ומברר כל מיני פרטים טכניים וכאשר ראיתי את המפרט של חברת samsung באתר של ZAP ראיתי שיש יחס ניגודיות של 1:2000 אולם כאשר נכנסתי לאתר של samsung ראיתי שיש בנתון הזה סוגריים שבהם רשום ש.... : dynamic =1:2000 static=1:700 כלומר הנתון שהם מציגים הוא לגבי מצב דינאמי במסך ... השאלה היא מה קורה עם הנתונים הטכניים של שאר החברות ? האם יחס הניגודיות שלהם הוא דינאמי או סטטי ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by DrLEON,

יש למסך אפשרות בתפריטים לכמה מצבים של תצוגה כמו בסמסונג כמו "אישי","טקסט","אינטרנט" ו"בידור"? יש אפשרות לשים על יחס 1:1 כך שנגיד משחק 1280*720 יראה רק על חלק מהמסך? TNX

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  15. חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by ppp111,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל היות והוא גם מסך מחשב וגם טלוויזיה.... הנתונים נראים לי טובים והייתי שמח לשמוע את דעתכם על המסך הזה. אני מניח שיש לו גם קצת חסרונות והייתי שמח לדעת גם אותם (למי שיודע). בזאפ יש ביקורת אחת די לא טובה עליו: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=751714 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by uman7,

שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)

18. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

19. Started by ledan1991,

קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by .dreyfus,

שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by naba,

אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by avinatbezeq,

אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by ilanb0,

רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  25. האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.