מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מסיימת לעבוד עם המחשב אני מקישה על הכיבוי ועוברת למצב שינה ,אך כאשר אני חוזרת למחשב המסך לא נדלק עם לחיצה על העכבר, אני נאלצת לכבות את המחשב עם הכפתור ולהדליקו מחדש כדי שהמסך יתחיל לפעול כיצד אפשר לפתור בעיה זו
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה היא אולי קצת טיפשית, אבל בכל זאת.... קניתי טלוויזיה 4K לאחרונה, אבל כאשר הרזולוציה על 4K כל הטקסטים ביישומים שונים ובכלל, מאוד בקטן. בFHD, למשל הכל פיקס ואין לי בעיה לעבוד עם הרזולוציה הזאת בשגרה. השאלה שלי היא האם כאשר אני נמצא ברזולוציית FHD, ונגיד צופה בסרט ביוטיוב או דרך נגן כלשהו, מה שאני רואה זה ב4K? או מונחת לרזולוציה נמוכה יותר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש מסכי מחשב שהם לא Uhd אשר תומכים ב hdr10?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התחשק לי לעלות לגודל 27 אז עברתי קצת על הפרום ו reviews ברשת והתחלתי להתאפס לכיוון ה delll U2717D .. רגע לפני ששמתי נעליים שמתי לב שבאתר של דל (אפילו בעברית) עברו ל"דור 19" ונראה שה U2719D מחליף את ה U2717D וכו' שמתי לב גם שיש לו דגם נוסף עם usb-c וכל זה. הבעיה שזה לא נראה שה U2719Dנכנס לחנוית בארץ ואפילו בעולם בקושי מצאתי (סתם מתוך סקרנות) בכלליות שום דבר לא בוער לי במיוחד , מצד שני כבר שנתיים שאני אומר שאני אוטוטו מחליף .. אני תמיד אוהב לקחת את הדגם הכי חדש שיצא ליצרן שבחרתי אבל תמיד אפשר לחכות לעוד ועוד דגמים .. אז השאלה שלי יכול להעריך (ניחוש מושכל על סמך נסיון העבר) כמה זמן עד שגיע לחנוית ? או מי…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה הוחלף המחשב. צירפתי את המפרט. כעת מחפש מסך שגם ידע לעשות שימוש במפרט הזה. גודל "24 לא קעור( לא מתחבר לזה). תקציב עד 2,000₪.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר, אני מחפש מסך מחשב עם הנתונים הבאים אבל לא מצליח למצוא חיה כזו... רזולציה 2K - 2560x1440 גודל מסך - בין 30-ל-35 אינצ' פאנל - IPS כל המסכים בגדלים האלו הם עם פאנלים אחרים או עם רזולציה של 4K . האם באמת לא קיים מסך עם דרישות כאלו פשוטות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב איכותי, בעיקר לתכנות ו-Office. הסתכלתי על כמה דגמים מומלצים באמזון: 1. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16824025138&ignorebbr=1 אני מוכן להשקיע קצת יותר. רציתי לדעת האם זה לא גדול מדי אם אני יושב במרחק מטר וחצי מהמסך? הרוחב של המסך יכול להועיל לי מאוד בתכנות. 2. https://www.amazon.com/HP-Pavilion-25xw-Backlit-Monitor/dp/B00TIJLF0I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1544171090&sr=8-4&keywords=hp+pavilion+25 העיצוב של המסך הזה נורא מושך אותי לקנות אותו ויש גם תגובות טובות. מישהו מכיר את הדגם ויכול להמליץ? 3. אופציה שלישית זה ללכת על אחד ה-D…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מועניין להתחדש במסך מחשב וטלווזיה חדשה לבית ואשמח אם תעזרו לי. מסך מחשב : השימוש בו לרוב לצורך מדייה(סדרות וסרטים) אך גם למשחקים. אני רוצה 27 אינץ רזולוצייה של 1440 ( 2K) עם קצב רענון גבוה ובעדיפות לרמקולים מובנים תקציב עד 2000 שח. לגבי הטלווזיה : 75 אינץ SMART TV 4K שיכולה להיות תלויה - עדיפות למערכת אנדרואיד. תקציב 8000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצג מחשב בעל רזולוציה 1440P(טבעי) , אם יהיו תכנים/משחקים מסויימים שארצה להוריד לרזולוציה 1080P, יראו בו פחות טוב מאשר בצג 1080P טבעי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מסך 32" 4K איכותי - בעיקר לעבודה (קוד, מסמכים, קוד, קצת פוטושופ, צפיה בסרטים) ראיתי שיש שני מסכים מאוד יקרים של אסוס PA328Q ו-PA329Q במחירים הזויים (5300 ש"ח ו-6700 ש"ח) והם בני 3 שנים כבר. מסך נוסף שראיתי זה ה-DELL U3219Q שעולה 4000 ש"ח. מה כדאי לקחת ? האם יש מסכים טובים יותר במחירים האלה ? האם יש משמעות ל-EYE-CARE של מסכי אסוס או שזה רק משהו שיווקי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב. יעוד: גלישה, תכנות. תקציב: 1000 + - כרגע יש לי dell P2414H שהתכנון הוא שהוא יעבור להיות מסך שני צמוד / טלוויזיה. כרגע חשבתי על dell U2415. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. אני מחפש המלצה למסך לטובת משחקים. החומרה שיש ברשותי היא 8700K+GTX1080ti ולא צפוי שדרוג בזמן הקרוב. מבחינת דרישות שאני סגור עליהם.. אני לא מעוניין במסך קעור, לא משחק בצורה תחרותית. כרגע יש לי מסך IPS 1080p 60Hz. חשבתי בכיוון של 1440p 144Hz אבל אני לא יודע איזה ואם החומרה שלי תצליח לנצל את המסך. מבחינת תקציב, הכיוון הוא עד 2500 ש"ח. ראיתי את המסך Gigabyte aorus AD27Q אך בביקורת של Hardware unboxed נאמר שלמעשה בגלל קצב התגובה שלו הוא אפקטיבית לא 144Hz אלה יותר קרוב ל 120Hz, לא ממש מבין בזה. האם זה הניצול האידיאלי לתקציב להערכתכם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שאומר קצב רענון 120hz ומעלה (?) בתקציב של עד 3000 אלף שח יש חיה כזו ? לאחרונה קניתי GTX 1660 ע"פ המלצה שקיבלתי פה, וזה המחשב שברשותי: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-gaming K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הבוס של אשתי מחפש מסך שמסתובב כדי שיוכלו להשתמש בו בשני צידי השולחן המשרדי . אני חיפשתי בגוגל מצאתי s24c450d שנראה לי קצת מיושן וגם יקר מאוד (550$) . מישהו מכיר משהו דומה יותר חדש ואולי במחיר קצת יותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש מסך לעבודה נטו. אני עובד על אתרים, כותב המון (ומחלק מסך כדי לראות כמה עמודים במקביל, דרך Scrivener), וכו׳. אני עובד בעמידה, אז לא רחוק כל כך מהמסך. (המקלדת ממש סמוכה למסך, על ״מדף״ גדול שיוצא מהקיר) בזמנו היה לי 27״ 5K iMac. הוא היה מרהיב ביופיו, אבל הטקסט היה קטן מדי - הייתי צריך לעשות scaling. זה גרם לי לתהות - אני באמת צריך רזולוציה כזו גבוהה אם אני לא משתמש בה בפועל וצריך להגדיל את הכתב? השאלה שלי אליכם: לאחד שעובד קרוב למסך (אין לי בעיה למקם דברים אחרת ולהתרחק אם הטקסט מספיק ברור), מה יהיה השילוב האופטימלי מבחינת סוג (wide, ultrawide וכו׳), פאנל (IPS/VA) גודל (אינצ׳ים) ורזולוציה כדי שיהיה לי שפע של מקום לפתוח הרבה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-