עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by [NOS],

הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nadaviz,

קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kukishin,

או אם מישהו ראה\מכיר, משהו.... נא עזרתכם, תודה.

6. Started by samitc,

היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך חדש (שלי ישן אחושילינג). יש לי כמה דסברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, 144הרץ, לא TN, שהחדות תיהיה סבבה (אל תציעו לי FHD ב32 אינץ), רק אם יש: עיצוב מודרני (לא מעוניין לרכוש כדור דיסקו), מותג נורמאלי (לא חברה שאיזה סיני יצר במחסן), מחיר שלא צריך למשכן טחול בשבילו - עד 1.5/6 אלף ש"ח, רצוי מאוד מאוד פחות על הסכום הזה אני מוציא ת'נשמה.... ביחאת דינק תציעו משהו נחמד, אני מעוניין בהכי זול שעומד בקריטריונים האלה לא אכפת לי כמה מאות לפה או לשם, אם יש כמה שעומדים בזה ויש הפרשי איכות משמעותיים אז לא אכפת לי להוסיף, אני חשבתי על זה https://bit.ly/2OGvZnU. מה אתם אומרים? תודה רבה נשמות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by soprno,

אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yarin153,

יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vipasana,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DOGMA,

ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by supernet,

שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Titan777,

אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Swed,

אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by udi,

שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קודם כל, רציתי באמת לציין לטובה את המדריך שיצא בHWZONE למסכי LCD. בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את החלק השני שלו ואני חייב לציין שהרבה זמן לא ראיתי מדריך מפורט כל כך, מקצועי כל כך ועם זאת ברור כל כך שכתוב בעברית בהרבה תחומים אחרים - גם בHWZONE וגם במקומות אחרים. בעצם, הוא מתעלה גם על המון מדריכי קנייה באנגלית שיצא לי לקרוא. אז סחתיין. ואחרי ההקדמה, אני מחפש עכשיו מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח. אבל כמובן שהייתי מעדיף לקבל מסכים טובים ב1500 ש"ח אם אפשר... התחלתי את מסע החיפושים שלי בזאפ אבל הבעייה העיקרית היא שאני מנסה לסנן החוצה מסכים עם פאנל TN, ובגלל שבזאפ רוב המפרטים באמת לא מציינים פאנל אני נשאר עם מעט מסכים רלוונטים כשכל האחרים, כולל כאלו רלוונטיים, סוננו החוצה. בתכלס ישנם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by broshi,

מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים