עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BlackBird71,

מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bykeking,

Samsung Syncmaster 960BF DVI Pivot לגיימינג בעיקר אבל גם עבודה שוטפת באינטרנט. ממש אהבתי אותו והוא גם ממש יפה. אשמח לקבל חוות דעת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by acidance,

יש כאן מישהו שיש לו מסך sumsung P2370 23 אינץ'" ?!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by scylla,

שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תקציב: 1000 ש"ח שימוש המסך: משחקים גודל: 21 אינץ'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by קוד גישה,

מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kukishin,

או אם מישהו ראה\מכיר, משהו.... נא עזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש מסך לתלייה על הקיר שיחליף את הCRT הישן והאהוב עליי... המסך מיועד לסרטים/פוטושופ/גלישה - פחות למשחקים אבל מעדיף שגם משחקי FPS יהיו נסבלים. מה שאני צריך מהמסך זה איכות... מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל, אני יכול להזמין גם מאיביי, גם יד שנייה... לא משנה כרגע תקציב בכל אופן. אין לי התעקשות על פאנל כזה או אחר, אני יודע שלכל פאנל יש יתרונות וחסרונות (למרות שנראה לי אפשר להגיד היום על פאנלים מסוימים שהם באופן מוחץ טובים מאחרים) אני פשוט מחפש את הפשרה הכי אידיאלית שקיימת היום לצרכים שלי. מה שעוד מעניין אותי פה זה עניין הREFRESH RATE, אני פסיכי בקטע הזה לגבי מסכי CRT, בהרבה משרדים ומוסדות ואפילו בבתים פרטיים אצל אנשים אני מתיישב מול מחשב ואני ישר קולט - איך לעזאזל הם עובדים…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by soprno,

אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amnonco,

יש לי שאלה שאלתית מה ההבדל בין שני המסכים האלה של ASUS: VK222H MW221C האם הVK טוב יותר(ניגודיות)? ואם כן - למה הוא יקר פחות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yohaish,

אני מחפש מסך לסרטים, משחקים, עריכת תמונות סרטים וכו' לא מסך יקר, אגב כרטיס המסך שלי הוא [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h] אני מתלבט בין המסכים הנ"ל : http://ksp.co.il/?uin=13765 או http://ksp.co.il/?uin=19905 או http://ksp.co.il/?uin=17953 מה אתם חושבים איזה מסך עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ackohen,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה

23. Started by shugon,

המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rafi k,

המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.