עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by arnon,

הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Answer3,

שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

5. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

6. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1200 ש"ח. הדבר הכי חשוב לי במסך הוא שהוא לא יאמץ לי את העיניים, יהיה נוח להסתכל עליו במשך שעות ושיראו בו צבעים נכונים וברורים (אני בעיקר עובד בגרפיקה). אני מתלבט בין שני המסכים הבאים: LG W2242T - מסך 22" במחיר סביר בהחלט. מה שמרתיע מלקנות אותו זה אני שמפחד שהוא בהיר מדי וזה יכאב בעיניים, אני מפחד מעצם זה שהוא גדול ואני יושב יחסית קרוב למסך אז הגודל יהווה חיסרון ויאמץ את העיניים, ודבר אחרון זה המחיר שנראה זול מדי למסך 22". Samsung 953BW - מסך 19" עם ביקורות מצויינות. באמת לא ראיתי ביקורת אחת אפילו רעה עליו ואני רוצה להאמין שהוא לא מאמץ את העיניים. החיסרון הוא שהוא רק 19" והוא קצת יותר יקר מהמסך של LG. אני אשמח לשמוע את דעת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ASUS MW221C 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,475.00 ¤ ASUS VW222U 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,309.00 ¤ ASUS VW222S 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,199.00 ¤ Dell E228WFP מחיר בחנות: 1,419.00 ¤ LG L222WS 22'' LCD 1:2000 5MS DVI מחיר בחנות: 1,315.00 ¤ LG L2242T 22'' LCD 5MS 1:8000 DVI מחיר בחנות: 1,490.00 ¤ SAMSUNG SyncMaster 2243BWX 22'' DVI WIDE מחיר בחנות: 1,609.00 ¤ SAMSUNG 2253LW 22'' 2MS 1:8000 BLACK מחיר בחנות: 1,569.00 ¤ SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2MS 1:8000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,660.00 ¤ SAMSUNG T220 22'' LCD 2MS 1:20,000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,680.00 ¤ ASUS 22 LCD VK222U 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222S 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222U 2Ms מחיר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.

12. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rony1880,

היי קיבלתי את הכבל הזה עם המסך דל U2410 , רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותו במקום הDVI ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mega1234,

הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8838

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IME3,

מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by danyk199,

מעוניין לרכוש מסך למחשב נייד בן 5 שנים של HP ומתלבט בין סמסונג , פיליפס או DELL . אודה למי שיעזור לי במידע מועיל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה המבצע: http://www.webimage.co.il/LG/TV/index.html הדגם לא מצוין, המסך הקטן יותר ישמש למסך של מחשב, משחקים כבדים וסרטים ב1080\בלו ריי, מה אתם אומרים שווה או שאפשר להשיג שני מסכים בפחות מחיר ויותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אשמח לקבל המלצות למסכי מחשב בגודל 27", מעדיף את הסגנון הקעור, ומחברות מוכרות בלבד. מחיפוש ראיתי הרבה אפשרויות ולא ממש יודע במה לבחור וצריך עזרה. השימוש הוא בעיקר בתחומים כמו פיתוח, גלישה, צפייה בסרטים וסדרות, ומסחר בשוק ההון. דגשים חשובים: עיצוב שחור ועכשווי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, מחפש מסך חדש בגודל 32 עד 34 אינץ' בערך, רזולוציה של 2k נראית לי מתאימה. השימושים יהיו כלליים, אינטרנט, וורד, משחקים מידי פעם אבל לא משהו תחרותי, למרות שראיתי שלכולם יש מסכי 144 הרץ גם לא במחירים מופקעים. מסך קעור נראה אופציה טובה. חשבתי על מחיר של עד 2200 ש"ח בערך, הבעיה שראיתי שלכל היצרנים הגדולים יש מסכים בגודל הזה, 144 הרץ, קעורים עם פאנל VA ככה שאני לא יודע מהה הבדלים והערך המוסף. חיבור usb c יכול להיות תוספת חשובה, אבל לא ראיתי באף אחד מהם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ilanb0,

חבר קיבל הצעה לרכישת מסך ויוטק המאפשר גם לראות טלוויזיה. מה עוד נדרש ממנו על מנת להביא עצמו למצב שבו יוכל לראות טלוויזיה באמצעות מסך זה? ובאופן כללי, האם הדגם הזה מוכר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Liron barel1,

קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים