עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xena,

המסך שלי מרוחק מהמחשב במרחק של בערך 3 מטרים. עד כה חיברתי את ה CRT הישן עם כבל מאריך VGA של 3 מטרים. האם אוכל לעשות שימוש בכבל הזה לחיבור ה 2007FP באמצעות DVI (עם שני מעבירים DVI משני הצדדים), או שכדאי לרכוש כבל DVI חדש? כמובן שאני רוצה שהמסך יפעל בחיבור DVI ולא VGA. אני מנחש שהתשובה היא לרכוש כבל חדש, כי בטח אלה לא אותם כבלים, ומעביר DVI ל VGA עדיין משאיר את המסך כ VGA. אני רק רוצה לוודא עימכם. (ובהנחה שאני צריך כבל חדש) ראיתי במשרדיה כבל ב 170 ש"ח מוזהב. האם יש טעם להשקיע או שהחיבור הזה לא נפגע ממרחק? האם אפשר לרכוש כבל פשוט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nadaviz,

קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

האם ידוע למישהו על מסכים חדשים של SAMSUNG\LG\ACER שאמורים להשתחרר לשוק והתחרות ברמת מחיר וביצועים של ה2253BW?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by EVITER,

הציעו לי פה בפורום מפרט ואני רוצה לקנות למחשב הזה מסך התקציב שלי עד 600 חריגה גג 50 זה המפרט: SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 כרטיס מסך ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 מעבד ₪782 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 לוח אם ₪421 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 זיכרון (RAM) ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 Sea…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by broshi,

מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עלה לי 1050 ב BUG ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dam0ni0N,

רציתי לדעת מה עדייף כי אני העדפתי את הsamsung וגם כי ה2 אינטש האלה לא ממש משפיעים. חבר שלי קנה ת223bw של הסמסונג ב בערך אותו מחיר של הdell בzap באיזה חנות.. ו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by [NOS],

הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by klayman,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ASUS MW221C 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,475.00 ¤ ASUS VW222U 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,309.00 ¤ ASUS VW222S 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,199.00 ¤ Dell E228WFP מחיר בחנות: 1,419.00 ¤ LG L222WS 22'' LCD 1:2000 5MS DVI מחיר בחנות: 1,315.00 ¤ LG L2242T 22'' LCD 5MS 1:8000 DVI מחיר בחנות: 1,490.00 ¤ SAMSUNG SyncMaster 2243BWX 22'' DVI WIDE מחיר בחנות: 1,609.00 ¤ SAMSUNG 2253LW 22'' 2MS 1:8000 BLACK מחיר בחנות: 1,569.00 ¤ SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2MS 1:8000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,660.00 ¤ SAMSUNG T220 22'' LCD 2MS 1:20,000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,680.00 ¤ ASUS 22 LCD VK222U 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222S 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222U 2Ms מחיר …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by growler,

שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by knight27,

שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.