עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zoyaniv,

אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benib,

^^^^ תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by doker,

יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום , אני מחפש מסך עד 20' בתקציב של 700 ש"ח. אם זה משנה למה השימוש בו אז רק לאייסיקיו , מסנג'ר ואינטרנט. לא צריך מסך בשביל סרטים וכו'...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sinister18,

רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ronbzalen,

יש הבדל בין שני המסכים או שמדובר באותו מסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מתכנן לקנות מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ואשמח אם תייעצו לי מסכים דווקא מחברת פנסוניק אני מתכנן בתווך מחיר של 1500 ואפשר לחרוג ב300-400 , אני אשמח גם אם יש led אבל lcd זה טוב.וגם בFHD . אשמח להמלצה על מסכים אחרים אבל בעיקר מה הכי כדי וטוב בפנסוניק אני רוצה לחבר את המסך גם למחשב ולראות דרכו סרטים ואם יש אפשרות לdvi זה יהיה מעולה בנוסף יש לי מספר שאלות : 1.אם במסך יהיה hdmi ובכרטיס מסך יש רק dvi יש אפשרות לחבר את הhdmi בלוח אם עצמו? 2.האיכות והביצועים ישארו אותו דבר? 3.אם בכל זאת אני אחבר לdvi במידה ואין יצאה במסך עצמו ויש בו רק hdmi ואחבר עם מתאם לdvi,יהיה קול? תודה רבה לעוזרים אשמח לדעות וביקורות לגבי מסכים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מסך 8K ומסך שמשנה צורה פיזית http://youtu.be/17Ua0Bw8pKg http://youtu.be/bX8A_TcQxFA

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rafip77,

שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Donniel,

אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xena,

המסך שלי מרוחק מהמחשב במרחק של בערך 3 מטרים. עד כה חיברתי את ה CRT הישן עם כבל מאריך VGA של 3 מטרים. האם אוכל לעשות שימוש בכבל הזה לחיבור ה 2007FP באמצעות DVI (עם שני מעבירים DVI משני הצדדים), או שכדאי לרכוש כבל DVI חדש? כמובן שאני רוצה שהמסך יפעל בחיבור DVI ולא VGA. אני מנחש שהתשובה היא לרכוש כבל חדש, כי בטח אלה לא אותם כבלים, ומעביר DVI ל VGA עדיין משאיר את המסך כ VGA. אני רק רוצה לוודא עימכם. (ובהנחה שאני צריך כבל חדש) ראיתי במשרדיה כבל ב 170 ש"ח מוזהב. האם יש טעם להשקיע או שהחיבור הזה לא נפגע ממרחק? האם אפשר לרכוש כבל פשוט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים