עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zzrxox,

המסך הנוכחי שלי הוא סמסונג 959NF 19 INCH ,מכיוון שמרבית סרטי ה - XVID שאני צופה בהם הם בפורמט רחב,אני שוקל לקנות בנוסף מסך רחב,שאלתי היא האם זה כדאי והאם איכות הצפיה בסרטים מסוג זה תיפגע עקב הצפיה ב - LCD לעומת ה - CRT הנוכחי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8838

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך FHD למחשב בישביל משחקים וסרטים של בלו ריי, שאפשר יהיה לחבר גם ממיר של יס! מה אתם אומרים על המסכים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27698 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3465

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dNk,

שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי לבחור מסך מחשב שיהיה מיועד לצפייה בסרטי HD, עריכה גרפית ומחשקי מחשב. התקציב בשביל המסך הוא 1,000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofek33,

היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…

9. Started by mhnuemhnue,

שלום יש לי מסך רחב LG 226WTQ נאמן, 22" אינץ'. יש משחק כלשהו שאני נכנס אליו (הוא לא תומך במסך רחב - לצורך העניין הוא MapleStory) אז כל התמונה נמרחת על המסך. האם יש תוכנה \ אפשרות או כל דבר אחר שיכול לגרום למשחק לתמוך ברזולוציה (1680-1050) או לגרום למסך להתנהג כאילו הוא מסך עם Ratio רגיל. שמעתי פעם על אפשרות להוריד מהרוחב של המסך (כלומר שני קווים שחורים אנכיים בצד שמאל וצד ימין), האם אתם יודעים איך לעשות זאת? אם זה חשוב, כרטיס המסך שלי הוא 8800GT 512MB, ולוח האם הוא GA-DS3L-P35. אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברצוני לרכוש 2 מסכים על מנת לעבוד במקביל על 2 מסמכים שונים בכל פעם בעיקר אופיס וגלישה, זמן עבודה רב של שעות רבות חשבתי לחבר 2 מסמכים מהדגם הזה : Dell P2217H 21.5 האם תוכלו לתת חוות דעת ביחס למסך הזה ? והתאמתו לעבודה ממושכת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

13. שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה

15. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rankazan,

עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asafnn,

אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Answer3,

שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by michael1232,

שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים