מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להזמין את המסך הזה ProArt Display PA32UCXR בארץ? לא מצאתי שום חנות שמוכרת..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. אני מחפש מסך 19" LCD בסביבות 1200 - 1400 שח לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: מסך NU TECH 19'' L912A LCD - ב 1171 שח. מסך דק "19 ViewSonic VA912 LCD - ב 1355 שח. מסך LG 19" L1919S 8ms LCD - ב 1370 שח. אשמח להמלצותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא סמסונג 959NF 19 INCH ,מכיוון שמרבית סרטי ה - XVID שאני צופה בהם הם בפורמט רחב,אני שוקל לקנות בנוסף מסך רחב,שאלתי היא האם זה כדאי והאם איכות הצפיה בסרטים מסוג זה תיפגע עקב הצפיה ב - LCD לעומת ה - CRT הנוכחי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-