עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by אסיWOW,

אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by exquisite,

המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. היי חברים, אשמח להמלצות למסך חדש. המסך הקודם החזיק כ-7-8 שנים והלך לעולמו השבוע עקב זליגת אור. אני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם, אין לי כל כך זמן לזה. בעיקר עובד, גולש ורואה סרטים מידי פעם על המחשב. ראיתי במקום מסויים שהמליצו על U2520DR, איך הוא לדעתכם? אשמח להמלצות למסכים עד בסביבות 1,500 ₪. חשוב לי שיהיו כניסות usb ואפשרות לכיוונון גובה המסמך. אני פחות מתמצא בנושאים כמו קצב רענון המסך. המסך מיועד למחשב הנייח שלי, אבל יש לי חוץ ממנו גם מקבוק פרו ואשמח להשתמש בו גם מידי פעם עם המסך (אבל זה לא קריטי יותר מידי). תודה וסופ״ש מעולה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by iakovl,

טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by lol_minbet,

המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by liorms,

שלום, בשעה טובה הגיע המסך החדש שלי - DELL 2007FP. המסך מצויין - הומלץ רבות כאן באתר ואין צורך להרחיב עליו את הדיבור. אני משתמש איתו ברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 והפונטים נראים זוועה. חבר טוב אמר לי שכאן בפורומים המליצו על פונטים מסויימים שמתקנים את המצב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי... יש מישהו שיכול לעזור \ לתת עוד טיפים לגבי אופטימיזציה של מסך זה ? תודה, ליאור.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by carpedm,

שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  18. היי, אני סטודנט ומבלה המון זמן מול המחשב, אני צריך מסך איכותי שייתן מענה טוב לעבודה שוטפת וגם יראה וידאו טוב (כמה שפחות "מריחות"). חשבתי על הדגמים הבאים: Samsung 931BF Samsung 970B/ 960 Viewsonic VP930/ VX924/ VX922 ומישהו בכלל הציע לי ללכת על LG 1970HR כשהלכתי לראות את המסכים VS נראה הכי טוב אבל זה לא ממש משקף... אשמח לקבל עזרה... מכל הבירורים יצאתי יותר מבולבל מאשר התחלתי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב שני מסכים,כאשר מסך אחד מחובר בחיבור DVI והשני HDMI. כעת אני מעוניין שהתצוגה בכל מסך תהיה נפרדת (ויהיה ניתן לגרור בין שני המסכים) כשאני פותח את הגדרות הרזולוציה- לא מופיע לי שם שני מסכים אלא רק אחד. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  22. היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by deannahum,

מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים. זקוק לעזרה מקצועית בבחירת מסך מחשב חדש. 🖥 אחרי 13 שנים של שירות נאמן, מסך ה-DELL 2407WFP כבר גמור, כפי שרואים בתמונה. אני מחפש מסך חדש לצרכים הבאים: בעיקר גלישה, מדי פעם צפיה בסדרות, ומדי פעם גיימינג מסוגים שונים. יש המון דברים שהשתנו מאז, ואני מעוניין לדעת איזה מסך טוב שבקונצנזוס יתאים לי. אני משחק בעיקר ב-VR, אבל עדיין מדי פעם משחק ב-FPS או במשחקי אינדי למיניהם. לא משחק משחקים תחרותיים מרובי משתתפים. הכרטיס הגרפי של הוא GTX1070. תקציב: בסביבות 2000+ ש"ח, אבל גמיש. דגשים: גודל: מעוניין להתקדם לגודל מסך של 27", ואולי אפילו יותר. רזולוציה: סה"כ מרוצה מהחדות של 1980x1200 שאני איתה כיום. אבל מעוניין להתקדם ל-1440*2560. לא בטוח שכדאי 4K בגלל העומס על ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלות שלי. פה או בפורום של התוכנות. מתנצל מראש. לאחרונה הרחבתי את שולחן העבודה שלי (Win 7 ב- 64 ביט) לשני מסכי 22 (שניהם סמסונג 226BW). 1. למרות שהמסכים זהים לחלוטין, גם ההגדרות הפנימיות שלהן זהות - יש עדיין הבדל מורגש ודי מעצבן בצבעים שלהם. יש איזו תוכנה מומלצת שתוכל לעזור לי עם כיול שני מסכים כדי שיהיו תואמים כמה שיותר? 2. אני זקוק, אם יש כמובן, להמלצות על תוכנות שמיועדות ל- 2 מסכים שיהפכו את החיים שלי לקלים יותר. לדוגמא, שבפתיחת דפדפן אני אקבל אתר מסוים בצד שמאל ואתר אחר בצד ימין. או למעשה שתוכנה מסוימת תמיד תיפתח בצד שמאל ותוכנה אחרת תמיד תיפתח בצד ימין. 3. מי שמכיר, ב- WIN7 יש את היכולת לגרור חלון לקצה העליון של המסך ואז החלון נפתח בצורה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים