מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הייתי בחנות וראיתי שמשתמשים בטלוויזיה גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם יש הבדל איכותי בין מסך שמיועד למחשב לבין מסך טלוויזיה (LCD או פלזמה) שמתמשים בו דה פקטו למחשב. אם אין הבדל אז למה עדיין משתמשים במסכי מחשב?
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי הרבה מאמרים וביקורות על שני המסכים עדיין קשה לי להגיע להחלטה איזה מסך יותר טוב ואיזה מהם כדאי לקנות. ה - Dell U2711 הוא מסך מדהים ואם לא היה את ה - Dell U2713HM בשוק הייתי רץ לקנות אותו אבל יש לי התלבטות בעיקר בגלל ש - U2713HM הוא LED ויש לו כמה שיפורים קטנים, אבל אני לא יודע עד כמה הם משמעותיים. ממבט ראשון וויזואלית בלבד נראה שאיכות הבניה של ה - U2711 יותר טובה, ה - U2713HM נראה דק ודי שברירי. המחיר של שניהם זהה ומכאן באה עיקר ההתלבטות. האם ללכת על ה - U2711 הטוב והמוכח או על ה - U2713HM החדש שאולי עדיין לא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי ל - U2711. אפילו אחרי הסקירה המורחבת על שני המסכים קשה לי להחליט, בסוף הסקירה יש אפילו השוואה בין שני המסכים: http://www.t…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש(U2412M) מKSP ורציתי לדעת מה קורה אם אני מגיע הביתה ומגלה(חס וחלילה ;D ) פיקסל שרוף.... האחריות שלהם ניתנת מDELL, זה אומר שהמדיניות היא אותה מדיניות של DELL בכל החנויות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשר מסך 23/24 אינץ' ב 800-1000 ש"ח לשימוש סטודנטיאלי. חשבתי על ה LG 2360T- שעולה 849 ש"ח או על ה LG 2380V- שעולה 949. אשמח לשמוע חוות דעת כמו כן גם על אופציות של מסכים של 1920X1200 בהנחה וקיים משהו כדאי יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בימים הקרובים אחד מהמסכים שבכותרת. בעקבות דיונים שהוזכרו בהם הגרסאות המשופרות והמעודכנות, אשמח לדעת מה הגרסה הטובה ביותר שאותה כדאי לי לחפש ולדרוש כדי למנוע עוגמת נפש. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 22-24 אינץ רחב, עם חיבור hdmi ו vga. בגדול לא צריך רמקולים במסך, ואני לא צריך יכולת שינוי גובה או זוית (למרות שאם זה יבוא עם מסך אז אין לי תלונות ). כרגע יש לי בבית את המסך הזה : dell u2311hb שכרגע הוא מתכוון בזוית , אין לו חיבור hd , אבל הוא תומך ברזולוציות של full hd. ***עריכה*** הסתכלתי קצת באינטרנט, מה דעתכם על המסך - E2241T LG...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ממיר HOT HD למסך שלי, אבל המסך שלי מגיע לרזולוציה מקסימלית של 1680x1050. אז השאלה שלי - זה אפשרי "להכריח" את הממיר לעבוד על 720P? או לגרום למסך לשדר רזולוציה מקסימלית של 720P? ברגע שאני מחבר אותו, אני מקבל out of range במסך כי ככל הנראה הממיר עובר למצב 1080p שהמסך שלי לא תומך בו. בנוסף אני מניח שמתאם HDMI-DVI לא אמור לעשות בעיות, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-