מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איזה מסך\פנל מומלץ לשעות ארוכות של תכנות , שלא מעייף את העיניים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך. השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42? ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר. השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה. מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה. מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עצה לגבי איזה מסך לקנות ל- GTX 970 שלי לגיימינג (BF1, Witcher 3) והצגת סרטים. עלתה לי המחשבה לגבי מסך 144HZ אבל אני כבר שנים משתמש במסך IPS ופשוט החלטתי שאני מעדיף להשאר עם איכות הצבעים של IPS מאשר TN. אני חושב שאני דיי סגור על סדרת ULTRA SHARP של DELL, רק השאלה האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולוציה 1440p עם מסך ה-27", או שכדאי לא לקחת סיכון ולקנות 24" 1080p? תודה רבה מראש, אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-