מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מסך ישן, מעריך כעשר שנים, לפני כחודשיים אחרי הפסקת חשמל, הוא היבהב אך לא נדלק. לאחר זמן מה, ולאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל חיבור למחשב, החל לפעול. אתמולס שוב אותה תקלה, הוא מהבהב, כאשר הוא ללא הכבל, ההבהוב איטי, כאשר אני מחבר את הכבל למחשב, ההבהוה מהיר אך עדיין לא דולק. ההגיון אומר שתם זמנו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם LCD 17 אינץ של פיליפס דיי ישן.. השימוש שלי במחשב זה משהו כמו 10 אחוז משחקים וכל השאר אני מול האינטרנט ותוכנות אחרות.. איזה גודל כדאי לי לקנות? כמה כסף להשקיע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך למחשב שלו ורצה לקבל המלצה על מסך 22 שיכלול pivot הוא בעיקר יהיה למשחקים סרטים ועבודה שוטפת.... גמיש ב 100+- בתקציב תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההמסך של LENOVO מסדרת הה LEGION.... זוהי חוות הדעת שלי תיהנו https://www.youtube.com/watch?v=rcCuv0Yhcfc&t=321s
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי את ההצעה באייבורי... אני לא יודע בדיוק את שם הדגם, אבל יחס ניגודיות 1:700, 2ms, (יש גם רמקולים...) מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
KSP התחילה למכור מסך חדש של CHI MEI ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? עם 2MS ועם האיכות של CHI MEI (שלא פחות טובה משל LG) נראה לי שזה מסך פיצוץ... ועוד ב 1200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=spec_ft700& הוא נרכש בערך בדצמבר 2004 בגרמניה. מאז כבר חזרתי לארץ והבאתי איתי את המסך. הכל עבד ממש טוב בלי בעיות בלי כלום בחצי שנה האחרונה הופיע במסך לפינה השמאלי עליונה פס לבן שבקושי רואים אז הבלגתי ולא התייחסתי אליו לפני יומים צץ עוד פס 2 מ"מ מעליו. בעקרון זה לא מפריע לי לעבודה במחשב אבל לפי מה ששמתי זה במגמת עליה ואני לא רוצה יו בהיר אחד לראות שכל המסך שלי מלא בכאלה. השאלה שלי זה האם יש למישהו מושג מה זה ואיך אפשר לתקן את זה? ואם לא, מישהו יודע מי הנציגה של החברה בארץ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדייף כי אני העדפתי את הsamsung וגם כי ה2 אינטש האלה לא ממש משפיעים. חבר שלי קנה ת223bw של הסמסונג ב בערך אותו מחיר של הdell בzap באיזה חנות.. ו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-