עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by growler,

שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מסך 8K ומסך שמשנה צורה פיזית http://youtu.be/17Ua0Bw8pKg http://youtu.be/bX8A_TcQxFA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם סוף סוף רכשתי מסך דק הראשון שלי בחיים... סך הכל מסך מעולה אין פיקסלים שרופים או תקועים(טפו טפו טפו...) ניסיתי לשחק COD4 וקרסיס אין גוסטים בגרוש הכול חלק ויפה.... הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שבכל 4 פינות של המסך יש BACKLIGHT לבן ואפשר דיי בקלות לשים לב... זה לא מפריע לי או משהו אבל האם זה ככה במסך הזה? עוד שאלה אני יכול לבחור 75HZ במקום 60HZ במסך?לא מסוכן ב LCD? ושאלה אחרונה בOSD של המסך באופציה של COLOR ADJUST מה לבחור?יש שם אופציה שצריך להזהר ממנה?כרגע עומד על 6500K תודה

7. שלום אח שלי קנה מסך חדש אז לקחתי לו את המסך הישן שלו סמסונג 940bw חיברתי אותו למחשב וזה לא נותן לי להגדיל אצלו רזולוציה מעבר ל720X480 והכל ניראה די זוועה יכול להיות זה קשור לבעיה שהיתה לו לפעמים כשהוא היה נכבה הוא לא היה נדלק די הרבה זמן יכול להיות דקות יכול להיות שעות או ימים ואיך שהוא היא נפתרה מעצמה המסך השני שלי גם של סמסונג s24b300 ויש לי כרטיס מסך HD7950 המסך החדש יותר מחובר לכרטיס מסך דרך מתאם DVI-HDMI כי אין 2 חיבורי DVI בכרטיס מסך והמסך הישן מחובר לDVI מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by soprno,

אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by erwrxstier,

הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Meir787,

אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tobul,

היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zaq1,

איזה מהם עדיף לסרטים ועריכת תמונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ido2309,

שלום , אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. אני קונה מחשב חדש והכרטיס מסך מצויין וחבל לי לא להשקיע עד הסוף. הפרטים: 19-22 INCH מחיר: עד 2,500 תומך בHD. DVI. ותגובה: 2 MS. חשוב שיהיה Samsung. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by esaly,

היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pet4a,

ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by haimiko84,

שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nir2,

שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mystikal,

אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חסרים לי בדיוק כמה אלפי דולרות ירוקות בשביל צעצוע חדש. מי מלווה לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mashas,

שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים