עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by razidan,

להתעלם בבקשה מפערי מחיר...היום יש לי דל 2410 הצורך:עיבוד צילומים וצפיה בהם האם המק מתחבר למחשבי PC? המון תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mashas,

שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gggilad13,

חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Meir787,

אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cubs007,

אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chudik,

שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, איזה גודל של מסך אני צריך בשביל לראות סרטים ממרחק 3-4 מטר (מרחק הספה - שולחן שלי)? האם 20-22 אינצ' מספיק? מה כדאי? ראיתי ב-1000 ש"ח כאלה. זה מספיק לראיית סרטים? אנא המליצו לי!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Kukishin,

או אם מישהו ראה\מכיר, משהו.... נא עזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nir2,

שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobbyc,

אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eXquiZz,

רציתי לשאול מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 איך המסך הזה? אני רוצה לקנות אותו ב-1000 ש"ח שווה וכדאי? תודה לכל העוזרים עריכה: נ.ב אני רוצה את המסך הזה למשחקים,קצת סרטים וגלישה באינטרנט.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gadgets4all,

הי, אני מחפש 3 מסכים 24" ל- Eyefinity. עלות כל מסך עד 1000 ש"ח רצוי פחות, וכמובן מסגרת כמה שיותר דקה. המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!

22. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rafip77,

שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Y-T-M,

אז מה יותר עדיף ? הLG קורץ לי יותר למרות שאין ביניהם הבדלים חוץ משהניגודיות הדינאמית בסמסונג אמורה להיות 50000 לעומת שבLG 20000 המחירים הLG זול יותר ב100 שקל ויש לו יציאת HDMI אז הוא נראה לי יותר שווה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים