מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים עליו? הוא עולה שם כ-1470. יש לו גם פאנל טוב לא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב על מסך קעור של לפחות 2K ופשוט לא מוצא. יש לכם איזשהי המלצה? אני מכוון על 34 אינץ שיהיה 2K לפחות. תקציב לא משנה. חשוב שיהיה מהארץ וכמובן לא מתצוגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ המחירים בשמיים (בסביבות ה80 ש"ח) אבל באיביי אפשר להשיג בזול, הבעיה שיש שם יותר מדי אפשרויות ואני לא יודע בדיוק איזה מהם לבחור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך 19" LCD בסביבות 1200 - 1400 שח לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: מסך NU TECH 19'' L912A LCD - ב 1171 שח. מסך דק "19 ViewSonic VA912 LCD - ב 1355 שח. מסך LG 19" L1919S 8ms LCD - ב 1370 שח. אשמח להמלצותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המבצע: http://www.webimage.co.il/LG/TV/index.html הדגם לא מצוין, המסך הקטן יותר ישמש למסך של מחשב, משחקים כבדים וסרטים ב1080\בלו ריי, מה אתם אומרים שווה או שאפשר להשיג שני מסכים בפחות מחיר ויותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-