עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DaNi-L,

אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  3. שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by AmosC,

יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL 200&WFP והUSB שלו עושה לי בעיות ! מידי פעם עובד מידי פעם לא עובד..ומה שאני מחבר אליו עובד ביציאה אחרת של USB במחשב..ולכן הבעיה אני מאמין במסך מה עושים לסדר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  7. אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by sdyanir,

שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by bsphere,

אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך שיותר ישמש אותי לצפיית סרטים ועבודה גראפית (פחות משחקים) אשמח לדעת מה לפי דעתכם כדאי לקנות מה2? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by johnnymta,

לעבודה ממושכת מול המחשב (תכנות, עריכת אודיו, גלישה באינטרנט, ...) ולמשחקים. לא לסרטים. מעדיף כמה שיוותר זול, אבל לא איכפת לי להשקיע טיפה יותר אם תביאו טענות שמוכיחות שזה שווה את זה...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by shlomom,

אני אצטרך כנראה להחליף את המסך שלי L1750HQ במסך אחר במסגרת אחריות ולפי מה שהבנתי אין 1750HQ ולכן אצטרך לקבל מסך תחליפי. יש למישהו מושג מה המסך המקביל אליו פחות או יותר בדגמים הנוכחיים של LG?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mrraz,

שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמתי לב שכולם הם TN. אז בפועל אין(לדעתי) כזה הבדל גדול. ראיתי שיש מסכים של 22" במחירים הנמוכים מ 1000 שח. האם כדאי?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by BedBoy,

טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by taltola,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי היום את המסך המטורף asus pg279q עכשיו יש לי בעיה אחת שאני לא סגור עליה ה- g-sync האם להפעיל או לא? מתי כן מתי לא? האם שיעבוד במקביל עם ה-v-sync או שזה לא מסתדר יחד. נהיה לי סלט בראש, אשמח אם מישהו יצליח לעשות לי סדר בעניין.

23. Started by Dubliner,

יש לי בערך חודשיים את המסך הזה ועד היום ראו בו פשוט מעולה והייתי ממש מרוצה ממנו. היום התחילה בעיה מוזרה. מה שקרה זה שפתאום, בלי שעשיתי כלום, הופיע מעין שלג כמו בטלויזיה רק בצבע אדום. יש כאלו נקודות אדומות שכל הזמן זזות, בדיוק כמו השלג בטלוויזיה וזה בולט בעיקר על רקע כחול. המסך מחובר למחשב נייד בחיבור אנלוגי. אם אני מכבה את המסך ונותן לו לנוח כמה שניות ומדליק חזרה זה משום מה נעלם, אבל אחרי כמה דקות חוזר. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה או שמדובר פשוט במסך דפוק? זה הגיוני בכלל שאם יש תקלה במסך היא תופיע רק אחרי חודשיים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  25. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.