מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עם נימוקים והסברים ברמה הכי פשוטה בבקשה. איזה טוב יותר, בלי להתייחס לקצב רענון. זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2033SWPlus~9~0.htm או זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 20 או 22 בתקציב הנ''ל ראיתי את המסך של dell 2209 מה אתם אומרים עליו יש עוד אופציות או שזה המסך הכי משתלם בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי, אז קניתי את ה LG W2284F בהתחלה האזור למטה נראה בעיר מידיי, ולמעלה נראה בידיוק טוב. לאחר ששיחקתי אם הגדרות כי שעה וחצי, שמתי לב ל2 דברים- אחד: בהגדרות הSTOCK של המסך, למטה בעיר מידיי, ולמעלה טוב. שתיים: אם הגדרות אחרות, למטה טוב, ולמעלה כהה מידיי, וגם במיספר משחקים ש שיחקתי, למעלה בכול מקרה היה כהה מאוד, וכלום לא עזר. לבסוף לקחתי את המסך חזרה לחנות, הם לפי מה שהם ראו ב2~3 שעות שעשינו שם בדיקות לא ראו שום תקלה (מוזר, כי אחד מי הם דווקא כן שם לב, אבל השני אמר לו "לא לא, זה טוב") לבסוף, סיכמנו לישלוח את המסך חזרה ליבואן. עכשיו, יש מצב הם יתנו לי חדש, ויש מצב יחזירו לי את אותו המסך ש"עדיין" לא תקין לפי דעתי. אז אם אני מקבל את המסך ה"לא תקין" חזרה, מה אתם ממליצים לעשות? …
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
(וואו... יותר מדי סמיילים קופצים בטופס הזה.... ) אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסכי IPS בארץ? בזאפ יש רק כמה מסכי NEC עם מהירות תגובה גבוהה מדי. אני מחפש: פאנל IPS 20 אינטש ומעלה מהירות תגובה 8ms ומטה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה על הטשטוש זה צולם בטלפון סלולרי ואין בו פוקוס, אני מקווה שזה ברור מספיק הייתי צריך מתאם כדי לחבר את המסך לכרטיס המסך אז השגתי את השמאלי. לא מזמן גיליתי שקיבלתי את הימני עם כרטיס המסך אבל אני רואה שהם בעלי חיבורים שונים. מה ההבדל ובאיזה מהם להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה.. כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך. אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור.. ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל) ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה.. היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא. יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-