עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nir4free,

שלום... אני מעוניין לקנות את המסך LG E2350T 23 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=19&c=407 השימוש העיקרי וכמעט היחידי זה משחקים... חשוב לי שתהיה תמונה ברורה מאוד וחדה...! דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא REDEON SAPPHIRE HD 4870X2 2GB אם זה עוזר... מה דעתכם? ומה תוכלו להמליץ לי? תודה והמשך יום נעים, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך בגודל 21.5 או פחות. שימושים: אני סטודנט ולכן 90% מהזמן זה לקרוא מסמכים, לגלוש באינטרנט וכו'. הערות נוספות: השולחן שלי מאוד צר ולכן המסך יושב קרוב מדיי, אני מחפש מסך כזה שיהיה ניתן להרחיק אותו כמעט עד הקיר. (אין לי אפשרות לתלות על הקיר, אחרת זה היה פותר הכל). בינתיים מצאתי את המסך הבא: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ (עולה בארץ כ-940 ש"ח) מדוע הוא עולה 940 בעוד ששאר המסכים בגודל הזה לא עולים יותר מ-600? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, פה ניתן יהיה לקבל את פרטי המחשב http://hwzone.co.il/community/threads/546794-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%93-6-%D7%90%D7%9C-%D7%A9?p=4908827#post4908827 ובנוגע למסך עצמו, המרחק צפיה יהיה בערך 2.80-3 מטרים. השימוש העקרי שיעשה הוא צפיה בתכנים באיכות גבוהה, גיימינג, ושימושי אינטרנט. אני כרגע לא יודע כמה אינצ' לקחת, והאם יש מסך שיתאים לבקשה הזו. כמובן שאני רוצה FHD שאוכל להפיק ממנו את הרזולוציה הכי גבוהה. התקציב הוא 2000 עד 2500 ש"ח. במידה והחריגה משתלמת, אז אשמח להסבר מדוע ולמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asafnn,

אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mashas,

שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mystikal,

אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roy7777777,

גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by suprem,

שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם, כיום יש לי מסך 2253bw של Samsung. מסך מעולה בשבילי. אני רוצה להחליף מסך אחר של 17" ולכן אני אקח את הנוכחי במקומו, השאלה היא מי יתפוס את מקומו. השימושים שלי הם בעיקר תכנות ואינטרנט לכן אני צריך מסך שאני יכול לקרוא בו הרבה בלי שיקרעו לי העיניים. אני מחפש מסך גדול (26-24 אינץ עם נטייה מעלה), עם רזולצייה 1920 על 1200 (שיהיה הרבה מרחב עבודה). התקציב לא ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש את המסך הכי איכותי ויקר בעולם. בגדול חשבתי על T260 (כמעט כמו הנוכחי שלי רק גדול יותר). חשבתי אולי מסך DELL כלשהו שאת את הדגמים שלהם אני לא מכיר (כשבחרתי לבן דוד שלי 2209 ראיתי את ההבדל בבירור). אשמח לעזרה! תודה רבה מראש, שי עריכה: אוקי, אז חשבתי על זה וכנראה אני אקח את המסך הישן הזה של ה17" ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ofiry,

תקציב עד 1000 ש"ח פאנל IPS, איך זה נראה לכם U2412M : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב לעריכת וידאו בעיקר (AF +Premier וגם גרפיקה) יש לי 24" U2412 דל, הוא טוב אבל אפשר יותר מזה..הבעיה היא בצבע השחור לא מלא ובכללי ממש איכות ירודה לצפייה בסרטים, המטרה לחבר לו עוד מסך יותר גדול, 27 -31, צבעים יותר חדים ומדויקים, מתאים לוידאו ולסרטים, סדר גודל בתקציב עד 2000 , אפשר לחרוג אם אין במחירים האלה. מה מצאתי: Dell UP3216Q

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gggilad13,

חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. "ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני קונה בקרוב מחשב חדש (intel i5 4570 + gtx770) וכרגע יש לי מסך שהוא על הנייר FHD אבל זה לא ממש הגיוני. אני אסביר: הרזולוציה שלו היא 1680x1050, אבל מצד שני באתר של החבר (LG) רשום שהוא תומך Full-HD. הינה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-W2286-L עכשיו... אם זה לא FHD - כדאי ללכת על מסך אחר? הסכום שאני מעוניין לבזבז על מסך הוא סביבות ה500. יש המלצות? אני מעדיף לקנות דרך וואלה שופס כי המחירים שם מאוד נמוכים אלא אם יש חנות זולה יותר. תודה לינק למבחר בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים