עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir_bl,

חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  5. המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by Hello there,

זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Impact,

לא משנה איזה דגם, אינץ' או משהו אחר, מה שווה יותר: מסכי טלוויזיה של Samsung או של LG?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by K0sTa,

שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sagim194,

אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  14. המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by ...,

בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. 2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aracer,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם מבחינת המחשב יש איזה שהי מגבלה להחזיק מסך של 32 אינצ'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by גל-Z,

השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by amitozer,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by yaarix,

שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by חננב,

מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. ולא 1600X900? איפה ההיגיון פה?? יש לי במחשב רק תרזולוציה הרחבה 1600X900 וזה לא מציג לי טוב כ"כ... כתוב שצריך 1440X900 אבל אין לי!! מה הולך פה? הכרטיס מסך לא מובנה, אבל ישן, רק עם חיבור של VGA אחד... קיצר אם הבנתם יש פה 2 בעיות למה מסך 16:9 תואם רק 1440X900 ולמה המחשב שלי לא מאפשר לי לשים תרזולוציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.