עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by רואי,

שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by evy_s,

יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Danniel,

מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מחשב ומסך לעריכת תמונות RAW ולקראת לימודי אדריכלות (בתקווה). המחשב שכרגע נראה לי הכי מתאים הוא מחשב מה"מחשבים מומלצים" בקטגוריה תלת-מימד (שמוצע ב3480). אם יש למישהו הסתייגות בעניין אשמח לשמוע. השאלה העיקרית שלי היא בנושא מסכים: גודל המסך לא חשוב לי במיוחד. יותר חשוב לי לראות את הצבעים והכהות בצורה מציאותית וכמה שיותר דומה לתמונה המודפסת. בעניין הפורמט - הבנתי שמסכי 3:4 יותר מתאימים לעריכת תמונות ועיצוב... נכון או לא? לי נשמע הגיוני כי התמונות הן בפורמט הזה. בעניין מחיר - התקציב שלי הוא עד 1500. אם אפשר לחסוך ולהשקיע פחות (לקנות מסך קטן יותר) בלי להתפשר על איכות זה מבורך. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by KaPuT,

כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  10. תחום מסכי הגיימינג עתירי הרזולוציה נמצא ברתיחה וענקיות החומרה ממהרות להציג דגמים חדשים. לקחנו לסיבוב את AORUS FI32U של GIGABYTE, מסך 4K חדיש לגיימינג, ויצאנו מרוצים בהחלטלכתבה

11. Started by KiDi,

מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by meowmix,

כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by yaron9,

שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by alonz1,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  15. שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pinkmasta,

שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  19. חברים, אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר: ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים: NEC 206WGX2 DELL 2408WFP A01 SAMSONG 971 P XXHV מבין השלושה מה הכי מומלץ המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tamirr016,

טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.