עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zurkin1232,

אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Vova34,

אני צריך המלצות למסך חדש 19 אינץ'.ממש חשוב שלא יהיה יוצר מידי יקר אבל עדיין סביר שלא יהרס לי אחרי שלוש שנים כמו המסך שלי עכשיו(למעוניינים זה LG FLATRON).התקציב שלי הוא מקסימום 1000 שקל אבל ממש ממש מומלץ שיהיה פחות.השימוש של המסך הוא בעיקר למשחקים עם זה חשוב. כמו כן אולי גם מישהו יודע מה בידיוק קרה למסך שלי?אתמול כשהדלקתי אותו הוא לא נדלק ישר.אחרי כמה דקות הלד של המסך היבהב כמה פעמים ואז המסך נדלק(לא בצורה רגילה,כאילו הוא נדלק לגמרה מחדש והראה את השם של המסך).והיום הוא פשוט לא נדלק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by adir12,

מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by xytkhi,

היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mrraz,

יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by newpc,

טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by segevon,

ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bigwave,

פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה

15. ראיתי בעיתון שיש במגה במבצע מסך 22" של dell. מבדיקה שעשיתי מצאתי שיש רק דגם אחד של dell 22" : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 המחיר הכי זול בזאפ הוא 2069 , במגה הוא נמכר ב1699!!! מישהו ראה פעם את המסך? מכיר אותו? יכול לתת עליו חוות דית ולהגיד לי האם הוא שווה את המחיר? ההתלבטות שלי כרגע היא בינו לבין הCMV , השאלה היא אם הוא יותר טוב מהCMV ומצדיק לשלם 300 שקל יותר... שאלה נוספת היא אם צריך כרטיס מסך מיוחד למסך כזה הוא שהכרטיס מסך שיש לי כרגע יספיק? יש לי geforce fx5200.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין בLCD TV 32". התקציב שלי עבור העניין הוא 8-10K, לא חובה הטובה ביותר, העיקר שתציג תמונה טובה, תהיה עם אחריות של יבואן אמין, שיהיו בה רמקולים טובים ושתתמוך בHD. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, בניתי מחשב חדש (i5-11600K + 16GB + RX6600XT - עיקרי הדברים) לאחר כמה שנים טובות שהישן נתן עבודה. לאחרונה התחלתי לעבוד מהבית בחלק מהשבוע, והעמדה שלי בבית (שכוללת מסך 27 ו-24 לידו, רק FHD) הולכת לעבור שינוי גם כן. אני מתכוון לעבור למסך אחד קצת יותר גדול (31.5-32) במקום, ואת המסך הזה יחלקו המחשב של העבודה (מדי פעם) והמחשב הנייח שבבית TLDR: השימוש הוא גם לעבודה וגם לגיימינג לייט ושימוש ביתי. מתלבט קצת האם יש צורך במסך שהוא 4K, או האם להסתפק ב-2K (1440P). עד כה עבדתי עם מסכים של 4K בעבודה בלבד, הרזולוציה יחסית נוחה לי, אך היו תקופות שגם על מסכים של 27" העדפתי להישאר על 2K. אני מגיע לאילת בחודש הקרוב, הס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by e192491,

קניתי בדצמבר 2013 מסך U2312HM ב-820 ש"ח, שמשמש אותי עד היום ופשוט מעולה. רציתי לקנות עכשיו עוד אחד, ולא מצאתי שום מקום שמוכר אותו. מישהו מכיר? או יכול להמליץ על מסך אחר שאשים לצידו? (אני רוצה שני מסכים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by My_Name,

אני מעונין לקנות מסך עבור סרטים ומשחקים (כולל תכני HD) אבל בתקציב של עד 700-800 ש"ח. ממה שראיתי בחיפוש בפורום ה-Samsung 2333T הוא המסך שנותן את היחס עלות/איכות הטוב ביותר (ע"פ תגובות של חברי הפורום). הבעיה היא שאני מוצא בעיקר דברים שנכתבו בסוף 2010 .. מאז עברה לה חצי שנה. השאלה היא האם משהו השתנה? המסך הזה עדיין המשתלם ביותר למחירו, או שאולי קם לו מתחרה שעדיין לא שמעתי אליו ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sirmoreno,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ROEY--1,

היי אני יודע שאין עדיין מסכי מחשב שתומכים ב HD מלא...(או שיש במחירים עצומים) לעומת זאת רציתי לדעתי מה זה תמיכה חלקית שלהם ב HD כמו שיצרני המסכים טוענים שיש להם.. Samsung 226bw איזה סוג של תמיכה ב HD יש לו? ואם יש לו תמיכה חלקית..במידה ואני יריץ סרט או משחק עתידי שיצא ב HD ... מה בדיוק אני לא אזכה לראות...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by growler,

שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים