עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ohad19,

אהלן. אני מחפש מסך 19" LCD בסביבות 1200 - 1400 שח לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: מסך NU TECH 19'' L912A LCD - ב 1171 שח. מסך דק "19 ViewSonic VA912 LCD - ב 1355 שח. מסך LG 19" L1919S 8ms LCD - ב 1370 שח. אשמח להמלצותיכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eh50,

אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by snapdragon,

שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by erwrxstier,

הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש מסך עד 1100 ש"ח שמתאים לגיימינג (GTX970). אני יודע שהכרטיס מסך חזק ובטח כדאי להשקיע יותר אבל התקציב מוגבל כרגע לסכום שציינתי. וגם חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-23.8 אינץ (או 55 ס"מ רוחב)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yarin153,

LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש מסך חדש למחשב הסתכלתי על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11332 הוא נראה לי טוב אבל אם יש לכם הצעות למסכים אחרים אשמח לשמוע רק חשוב לי שהמסך יהיה full hd ובלי רמקולים ואני מעדיף לרכוש אותו דרך אייבורי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kinduv,

התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EagleXDR,

קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by djelectric,

חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eranir,

למישהו יצא לראות איזשהי ידיעה בנוגע להשקה של מסך העונה לשם לאחרונה? חיפוש קצר בגוגל מעלה מעט מאוד ספקולציות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by assafch,

שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tobul,

היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920‎ x 1080 או 1920‎ x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920‎ x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BenSmall Brown,

אני חושב לשדרג את המוצג בתמונות לhttp://gaming.viewsonic.com/XG2703/ האם זה מסך טוב? https://www.youtube.com/watch?v=MRLKnftChaQ איך מסכי הגביש שלהם? הם טובים כמו השפופרת? ד"א אני כנראה יעשה שילוש ב-28 לחודש הבא וישדרג את מערכת מ7 ל10 (מה שלא יכולתי חומרתית כרגע) בינתיים קניתי ARES III וקירור מים וספק 1250W של SeaSonic

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי ני מחפש לקנות שני מסכים - לאו דוקא אותו מסך כפול 2. - שניהם 24" - שניהם תומכים בHDMI - לפחות אחד תומך ב,VGA, אלא אם יש אופציה לפיצול HDMI שאני לא מכיר. ללפטופ שלי יש רק כניסה אחת של HDMI ואחת לVGA, (וUSB3, אם רלוונטי) - מסך אחד לפחות תומך בתלת מימד - מעניין אותי לדעת מה ההבדל במחיר לדרישה כזאת. מעבר לזה, אני לא ממש יודע מה הפרמטרים שנכון לבדוק. אני לא ממש מוגבל במחיר, אבל אם אפשר ב500 שקל למסך, אז כמובן שזה עדיף מ2000 שקל למסך. בעיקר אני מתעניין במה הם הפרמטרים שיש לשחק איתם ואז אני אלך לזאפ בעצמי, ומאיזה חברות להתרחק תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים