מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף רכשתי מסך דק הראשון שלי בחיים... סך הכל מסך מעולה אין פיקסלים שרופים או תקועים(טפו טפו טפו...) ניסיתי לשחק COD4 וקרסיס אין גוסטים בגרוש הכול חלק ויפה.... הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שבכל 4 פינות של המסך יש BACKLIGHT לבן ואפשר דיי בקלות לשים לב... זה לא מפריע לי או משהו אבל האם זה ככה במסך הזה? עוד שאלה אני יכול לבחור 75HZ במקום 60HZ במסך?לא מסוכן ב LCD? ושאלה אחרונה בOSD של המסך באופציה של COLOR ADJUST מה לבחור?יש שם אופציה שצריך להזהר ממנה?כרגע עומד על 6500K תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למחשב הסתכלתי על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11332 הוא נראה לי טוב אבל אם יש לכם הצעות למסכים אחרים אשמח לשמוע רק חשוב לי שהמסך יהיה full hd ובלי רמקולים ואני מעדיף לרכוש אותו דרך אייבורי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP, עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר... כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'.. השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP... אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p) האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה? האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי.. האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע זה נחרש , אני הולך לקנות היום בערב 2007WFP רציתי לקנות מIQPC אבל אז ביקרתי אצל SKYPC והם יותר קרובים והכל עכשיו כדי לדעת שהמסך הוא REV A04 והפנל S-IPS מה אני צריך לראות חיצונית לקופסא ופנימית? הבנתי מהאינטרנט שצריך לחפש איפה שהוא בשהמסך פועל RT803 וש סוף הבר קוד יהיה L ולא S מישהו שיש לו תמסך אולי רואה סימנים או משהו שאפשר לזהות , ולמי שיש שירשום תבר קוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תמיכה של HD מלאה (כאילו ברמה הכי גבוהה) ויש לי שאלה: האם כדי לקנות את המסך הזה LCD 2407 WFP ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח (כאילו עם מגבר מובנה) כי אני יודע שהוא ממש אבל ממש טוב בהכל והאיכות שלו והרזולוציה שלו מדהימים (ואם אפשר גם מקום לקנות אותו כי אני לא מוצא, היה חנות אחת אבל נגמר להם במלאי) [glow=red,2,300]התקציב עלה (כניראה) ל8500-9000 וזה נישאר אותו גודל מסך השאלה היא כזאת, האם כדי ליקנות TV ב7000-8000 ורמקולים 2.0 ב1000 ש"ח או ליקנות TV מאוד איכותי עם HD מלא. ויש גם HD מלא במחיר הזה ואני יודע את זה אבל אני לא יודע דגמים[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-