מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=97887551 מול http://www.lastprice.co.il/product.asp?ref=29uc&productid=35411 שניהם 29", שניהם ULTRA WIDE, שניהם 5ms, שניהם AMD FREESYNC... שניהם נראים אותו הדבר בדיוק.... מה מי מו? עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מי שמעוניין שיכתוב, ברגע שיהיו 5-10 איש אני אפנה לכמה חנויות במקביל (startpc plonter) ונראה מה יציעו, המחיר כרגע עומד על 4700 במזומן startpc ו4995-4800 באשראי בפלונטר.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחדשתי במסך הנ"ל, אולם מההתחלה שמתי לב לבוהק הזה שיש בו, מאז אני מתנהל מול החנות שקניתי ושם כל הזמן דוחים אותי בטענה שזה IPS GLOW וזה נורמלי לחלוטין, מה דעתכם? http://imgur.com/a/1HjFq http://imgur.com/a/RAYKA האם זה באמת נורמלי למסך הזה? כשהמסך כהה אם אני מזיז את הראש קצת לצדדים, כל הצד נמרח בGLOW הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני מחבר 1080 למסך 4K של אסוס החדש מעלה את הרזולוציה והכל על FULL במשחק כמו The Witcher ונניח אני מקבל 90 FPS אז כמה הרץ אני מקבל מהמסך ? עדיין 144 הרץ ? איך זה עובד בדיוק ? אני מקבל צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עצה לגבי איזה מסך לקנות ל- GTX 970 שלי לגיימינג (BF1, Witcher 3) והצגת סרטים. עלתה לי המחשבה לגבי מסך 144HZ אבל אני כבר שנים משתמש במסך IPS ופשוט החלטתי שאני מעדיף להשאר עם איכות הצבעים של IPS מאשר TN. אני חושב שאני דיי סגור על סדרת ULTRA SHARP של DELL, רק השאלה האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולוציה 1440p עם מסך ה-27", או שכדאי לא לקחת סיכון ולקנות 24" 1080p? תודה רבה מראש, אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי את הדגם HP 250 G2 גודל 15.6 אינץ, מסך רגיל לא טאצ' נשבר לי המסך. בארץ הציעו לי להחליף ב 400 שקל האם כדאי להזמין מחו"ל ולהחליף לבד? כמה קשה? אם כן, אשמח לקבל לינקים (אם אפשר כאלה ששולחים מהר) אם יש חיסכון משמעותי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הוא לא חדש, אני משתמש בו כבר מספר שנים. היום המסך בזמן השימוש בו התחיל לעשות בעיות, בהתחלה התחיל לעשות מין גלים נעים במסך, לאחר מכן רק פסים לבנים בכל המסך ועכשיו בנוסף לזה כאשר מגלגלים את העמוד למטה בדפדפן(או כל דבר אחר) הוא מראה בחלש את מה שהיה קודם. מה אתם חושבים שהבעיה כאן? אם הבעיה אינה מוכרת אני אפתח את המסך ואבדוק מה הבעיה(יש ידע באלקטרוניקה) תמונות למי שלא מבין: (בתמונות המצב נראה יותר טוב, במציאות זה יותר גרוע)
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מסך של okitec v2380 FHD עם רמקולים מובנים. המחשב שלי I7 4790K עם GTX 1070. המחשב מחובר לטלוויזיה (48 אינץ FHD) ולמערכת (5.1) ולמסך. היה לי מאוד נח הרמקולים המובנים של המסך (מאשר לשמוע דרך הטלוויזיה או המערכת - לפעמים גם שומע מהם - הברירת מחדל זה המסך מחשב - אמנם אין לי בעייה להזמין מאיביי רמקולים פשוטים של 2.0 או סאונד בר קטן - יש לי גם נגן בלוטות אלחוטי שאוכל לשים בקדימת המחשב) השימושים שלי: משחקים (לא כבד, אבל משחק - SC2 NFS DOOM - לא משחק ברשת ככה שהזמן תגובה פחות מעניין אותי) סרטים , סדרות ושימוש יום יומי. המסך V2380 יחליף מסך מעצבן שנכבה לפרקים אצל חברה שלי. שמתי עין ע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי היום את המסך המטורף asus pg279q עכשיו יש לי בעיה אחת שאני לא סגור עליה ה- g-sync האם להפעיל או לא? מתי כן מתי לא? האם שיעבוד במקביל עם ה-v-sync או שזה לא מסתדר יחד. נהיה לי סלט בראש, אשמח אם מישהו יצליח לעשות לי סדר בעניין.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני חייב מסך חדש (קונה שבוע הבא) והגעתי לבקש את המלצתכם. אני בעיקר קורא ומתכנת, נאמר 70%, אבל גם משחק ורואה סדרות, נאמר 30%. מחפש מסך בגודל 23׳ או 24׳. אני עם כרטיס מסך 970 (ראיתי פה בפוסטים אחרים ששואלים על זה). מתלבט כרגע בין u2417h של DELL לבין c24fg70 של samsung. ההתלבטות היא פחות בקטע של העניינים הטכניים, בהם המסך של סמסונג עדיף בהרבה להבנתי, אלא בעניין החוויה עם מסך קעור בקריאה ותכנות. למישהו יש מסך קעור בגודל הזה ויכול לספר לי מהלב אם הוא מרוצה או שהיה מעדיף מסך שטוח? תודה וסופש נעים.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני קונה מחשב עם 1080TI , משחק במשחקי FPS ו Racing Games . מתלבט בין שני המסכים הבאים של אסוס: PG279Q : * רזולוציה של 2560X1440 יחס 16:9. * תומך ב 166Hz * פאנל IPS עם GSYNC * מחיר- 4 אלף בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502882053&sr=1-1&keywords=PG279Q PG348: * אולטרה רחב ברזולוציה של 3440X1440 וביחס של 21:9. * תומך עד 100HZ * פאנל IPS עם GSYNC *מחיר 6 אלף שקל בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/Asus-PG348Q-34-Inch-Ultra-wide-Monitor/dp/B01C83BE6U …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני סוגים של מסכים וחשבתי להתיעץ איתכם. כרגע יש לי מסך 20.1" ביחס של 16:10 של דל והוא קצת קטן לי. אני מחפש מסך חדש וגדול יותר שיוכל להתאים לי, השימושים הם בעיקר קריאה\כתיבה של מסמכים, שימוש של שתי חלונות במקביל. לא ישמש לגיימינג בכלל. ראיתי שתי אפשרויות: 1. DELL U2515H מסך 25" ביחס של 16:9 ברזולוציה של 1440X2560 מחיר בארץ 1360 ש"ח 2. LG 29UM68 מסך של 29" ביחס של 21:9 ברזולוציה של 2560:1080 מחיר דרך אמזון כולל מיסים 1300, בארץ המסך הזה עולה 2000 ש"ח. אלה שתי מסכים שונים, בDELL אני מקבל רזולוציה גבוהה יותר ומסך שפיזית יותר גבוהה בשתי סנטימטר ולעומת זאת בLG אני אמנם נשאר ברזולוציה של 1080P אבל מק…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
דרישתויי: מסך 19", עד 1300שקלים, רצוי מותג ו- 2MS. זה המסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI רציתי לדעת איך הוא בהתאם לדרישותיי, אם אפשר חווץת דעת וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים, כשלזה עם ה5MS יש ארגונומיה מוצלחת יותר. PIVOT וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-