עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pxst17,

אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by R0tem1,

השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה. חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Raif,

אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by razidan,

להתעלם בבקשה מפערי מחיר...היום יש לי דל 2410 הצורך:עיבוד צילומים וצפיה בהם האם המק מתחבר למחשבי PC? המון תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OzE,

שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yonizaf,

ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by davidreznic,

הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shlem,

אני מחפש מסך LCD 19 מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by duhifat,

הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oor,

זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilanb0,

המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש! אחרי השופינג המטורף שעשיתי לאחרונה שכולל GTX 780 , i7 , 16GB ושאר ירקות, אני מאוד מאוד מתלבט האם לקנות מסך 120 הרץ שמין הסתם מבוסס על פאנל TN ולהפסיד איכות צבע וזוויות צפייה. או האם לוותר על 120הרץ ולקנות מסך עם פאנל IPS וככה גם לחסוך כמה מאות שקלים (מסכי 120 הרץ די יקרים יחסית לIPS). בינתיים שמתי עין על Benq XL2420 שבארץ מתומחר בסביבות ה2500 שקל. ומהצד של IPS ראיתי כמה מסכים של LG ו DELL חמודים ביותר בסביבות 1500 ש״ח. עיקר השימוש יהיה לגיימינג אבל בקרוב אתחיל ללמוד עריכת וידאו בצורה מקצועית. אני ממש לא יודע מה לעשות. הלב אומר ללכת על הBENQ מכיוון שראיתי כמה ביקורות ושמעתי מאנשים שהחזיקו אותו שהוא פשוט מסך מטורף. אבל לא יודע..…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zeev86,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820907 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817701 אם יש משהו יותר טוב, אשמח להצעות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן וגמר חתימה טובה לכולם, ברשותי סמסונג BX2450 המחובר ל X1950PRO בDVI, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, כאשר אני מכבה את המחשב לאחר מס' שניות הוא נדלק אוטומטי. כאשר אני מנתק את כבל HDMI מהמסך עצמו אז רק אחרי זה הוא נשאר כבוי ולא נדלק שוב. בעיה מאוד מוזרה שלא ממש מצאתי פתרון לה אז אולי אתם תוכלו להמליץ על איזה שהו פתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים