עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

ראיתי את הסרטון הזה ושמתי לב שיש ממש מריחה. מה יש לכם להגיב על כך? מישהו יכול בבקשה לבדוק על ה 2209WA שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xytkhi,

היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ^NAOR^,

איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!

5. Started by logical1234,

שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mister dude,

שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KusHniR,

הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכל חובבי הדל (כמוני, בזכותכם)! בשעה טובה הזמנתי את המסך (למעשה שלושה, אבל לא משנה) במחיר מעולה של 2170 ש"ח בערך. (המחיר המדוייק בדולרים)... אני לא יודע אם מותר לי לציין את שם הספק או לא, אז בינתיים אשאיר זאת כך.. שאלתי היא: כיצד ניתן לחבר את המסך לרמקולים חיצוניים?? אני אחבר את המסך ישירות לנגן DVD ללא שימוש במחשב.. לבינתיים ואחר כך אהנה... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Player32,

איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by vourt,

הי, שאלה לפני רכישת לפטופ עם כרטיס מסך RTX 2080 ו מעבד i9-10980HK למטרת משחקי FPS ושידורי משחקים אונליין. רוב הדגמים מגיעים בלי G-Sync אך ישנם כמה שמגיעים עם הפיצ'ר הזה, האם הוא חשוב בכרטיס 2080 ומסך 144hz (במחשב נייד)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Dell UltraSharp U2412M או U2414H יש לי את 2412 ואני דיי מרוצה אבל השאלה האם החדש טוב יותר, כי ראיתי שהרזולוציה דווקא קטנה ממה שיש לי וגם עוצמת הארה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vova34,

אני צריך המלצות למסך חדש 19 אינץ'.ממש חשוב שלא יהיה יוצר מידי יקר אבל עדיין סביר שלא יהרס לי אחרי שלוש שנים כמו המסך שלי עכשיו(למעוניינים זה LG FLATRON).התקציב שלי הוא מקסימום 1000 שקל אבל ממש ממש מומלץ שיהיה פחות.השימוש של המסך הוא בעיקר למשחקים עם זה חשוב. כמו כן אולי גם מישהו יודע מה בידיוק קרה למסך שלי?אתמול כשהדלקתי אותו הוא לא נדלק ישר.אחרי כמה דקות הלד של המסך היבהב כמה פעמים ואז המסך נדלק(לא בצורה רגילה,כאילו הוא נדלק לגמרה מחדש והראה את השם של המסך).והיום הוא פשוט לא נדלק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pazer005,

אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by y0tam,

מה עדיף לקנות בין שני אלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofsher,

רציתי לדעת מה השימושים העיקריים בלחשבר שני מסכים לכרטיס מסך אחד... איזה כרטיסים מאפשרים את זה (כל כרטיס עם שתי יציאות DVI?) בנוסף אם יש לי כרטיס מתאים ושני מסכים, האם אני יכול להראות משהו אחד (נגיד טלביזיה דרך כרטיס טלביזיה) על מסך אחד ובמסך השני נגיד לעבוד על וורד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by @ALeX.NeT,

מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי התלבטתי הרבהה.. ואני לא יודע מה לקנות... אז ככה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13737 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31105&ref=12 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=747 http://www.nidam.co.il/heb/prods.asp?id=66 יש את אלה.. אני גם רציתי את ה- 940BW של סאמסונג וחשבתי גם על ה- T906W של מאג הייתי רוצה גם עם למישו יש ביקורת על ה- T906W של מאג.. תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yalkobi,

אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Reality,

לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.

25. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.