מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מה ההבדל בין samsung t220 לבין t220p השימושים שלי : תיכנות לשעות ארוכות מעט צפייה בסרטים ובמשחקים * האם מסכים אלה מתאימים לשימושים שלי ומה עדיף רחב או רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר שניתן לקנות במחיר זה - ניתן לחרוג במעט . לא רוצה פאנל TN האם קיים מסך 17" עם פאנל VA? ואם כן כמה הוא עולה והאם הייתם ממליצים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה להסתפק במסך שיודע להציג רק 240 פריימים בשנייה כשאפשר ללכת אל הקצה ולבחור במסך עם תוספת של 50 אחוז בקצב התצוגה המירבי? הכירו את ה-ROG Swift 360 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-227WT ויכול להמליץ (או לא להמליץ) עליו? האם הוא עדיף על ה-2253BW?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? הוא עולה שם כ-1470. יש לו גם פאנל טוב לא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-