עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by fofo66,

אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  5. שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. המסך הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 מה דעתכם? ואם זה חשוב הכרטיס מסך הוא HD4870 512mb אני צריך תשובה מהירה כי אני רוכש מסך מחר בבוקר תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by GVITZ123,

שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Matrix^Tank,

היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by chatin,

קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by omer_xd,

אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by idos100,

קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  12. אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by kreon,

יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by udi,

אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by Danman,

היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by sholzer,

היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Tzox,

שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by menimen9,

שלום יש לי מסך 24 חדש עם רוזלוציה מקסימלית של 1080-1920 ושמתי לב שיש סרטים שאני שם ואפילו סרטי DVD מקורים שכשאני צופה בהם הם נמרחים על כל המסך ומאבדים איכות ורציתי לשאול מה הרולוציה המומלצת ל סרטי DVD מקורים? סרטים שהורדתי DVDRIP? סרטים רגילים כמו ארץ נהדרת ודברים כאלה? סרטונים ביו טיוב? מה אני עושה כדאי שלא יאבדו איכות תודה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by URSH,

צג בעיקר לגלישה ועבודה על וורד, תקציב עד 1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  25. שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.