מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? "22 כולל רמקולים מובנים. הוא מוצע במחיר של כ-600 ש"ח ב-ynet-shops עם אחריות של 3 שנים דרך אמטל שהוא לפי הרשום היבואן הרשמי של MAG. מצ"ב לינק http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729854 אני מבין ש-MAG לא מצטיינת במסכים, אך מה על הקנייה הזו במונחי עלות\תמורה?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עכשיו ששני המסכים הגיעו לארץ (לפנדה מחשבים) יש לי התלבטות קשה בין המסכים הנ"ל. לשניהם יש אותם תכונות ארגונומיות לשניהם יש ניגודיות של 1:1000 ובהירות של 300cd/m² לשניהם יש התקן VESA ותמיכה ב TCO 03. הבעיה של LG אין חיבורי USB במסך לעומת הDELL שיש לו אבל ל LG יש 2 חיבורי HDMI לעומת הדל שאין לו. . ויש גם את האמינות של דל וגם בד"כ הצבעים של דל יותר חדים משל מסכי LG ואני גם קצת מבולבל כי באתר של המשווק של LG כתוב גם גודל נק' גם רזולוציה וגם זמן תגובה שונים ממה שכתוב ב PDF של LG ששם כתוב גודל נקודה 0,247 לעומת מה שכתוב אצל היבואן בארץ 0.282 וגם זמן התגובה שמוזכר אצל היבואן הוא 6MS ומה שכתוב ב PDF זה 5MS וגם הרזולוציה שאצל המשוק זה 1680X1050 וב PDF כתוב 1920 x 1200 מהו המפרט הנ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נבחר CNET "אחד מהמסכים הכי טובים שראינו, אבל יקר. זה המסך לקנות אם יש לך את הכסך. בכנות, גם אם אין לך את הכסף, כדאי שתתחיל לחסוך בשבילו - הוא עד כדי כך טוב". ועכשיו הדילמה - להישאר עם ה-2410 שקניתי ועוד לא הפעלתי ומחכה למחשב החדש, ולהפעיל אותו בשלישיה עם עוד שני עשרים אינטש עומדים, או למכור את ה-2410 ולקנות את ה-2711.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בערך חודשיים את המסך הזה ועד היום ראו בו פשוט מעולה והייתי ממש מרוצה ממנו. היום התחילה בעיה מוזרה. מה שקרה זה שפתאום, בלי שעשיתי כלום, הופיע מעין שלג כמו בטלויזיה רק בצבע אדום. יש כאלו נקודות אדומות שכל הזמן זזות, בדיוק כמו השלג בטלוויזיה וזה בולט בעיקר על רקע כחול. המסך מחובר למחשב נייד בחיבור אנלוגי. אם אני מכבה את המסך ונותן לו לנוח כמה שניות ומדליק חזרה זה משום מה נעלם, אבל אחרי כמה דקות חוזר. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה או שמדובר פשוט במסך דפוק? זה הגיוני בכלל שאם יש תקלה במסך היא תופיע רק אחרי חודשיים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/samsung-syncmaster-f2370h-f2380mx-high-contrast-lcds-launched/ לפי הניגודיות הסטטית, מדובר בתאורה אחורית LED, ולפי ההבטחה לזויות צפיה של 178 מעלות והפקת צבעים נאמנה למקור, מדובר בפאנל IPS. במקרה שזה נכון, המחירים מעולים. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש ביקורות או הצעות חלופיות, המסך מצטרף למחשב גיימינג לצורך משחקים ושימושים כלליים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע. פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון. הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו, יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה שאני מחפש 19" זה בגלל שיש הרבה משחקים ישנים שאני אוהב שלא תומכים ברזולציות הגבוהות. אם זה אפשרי אז בבקשה מחנות מבאר-שבע . מעדיף כמה שפחות במחיר אבל בלי להתפשר על האיכות
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-