עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by furyanaor,

רכשנו טלוויזיה LED השבוע, SMARTV של PILOT אם זה משנה והיה פיקסל שרוף במסך שהיה נראה קצת ירקרק בעיקר על גבי תצוגה שחורה. עברו איזה שלושה ימים ולפתע הפיקסל השרוף נעלם לו מעל לפני השטח וכעת הכל נראה תקין. ניסיתי לחפש מידע על פיקסלים שרופים שנעלו אך ללא הצלחה. הטכנאי כבר בדרך (אמור להגיע עוד איזה יומיים) האם לבטל או מה ? ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mrraz,

מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by גולן ונטו,

שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם

4. Started by mp91,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך של DELL 24 אינג' או 27 אינג'. אני מתעסק עם פוטושופ הרבה. איזה מסך אתם ממליצים- שמעתי על DELL שהם מצויינים אבל איזה סוג בדיוק לא הבנתי כי יש כמה. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ואני גם גמיש קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

מפרט I5 3470 HD 7950 תקתיב עד 3000 הוא מחפש מסך באיזור 27-28 אינץ איכותי.. למשחקים. חשבתי על u2715h. הוא יצטרך להתפשר הרבה במשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך שני המסכים האלה? הBENQ קונה אותי כי יש לו חיבור HDMI.. ו2MS אבל היחסי ניגודיות נמוך ממש (למרות שאין לי מושג אם אני בכלל אראה את זה ) מדובר על זה.. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000-Or8cjx7ZyDhBuePWMMFUiB:12bbi68k5?N=2+31512&pr=QJ5&id=4154795 ומנגד יש לי את המסך הזה של החברה FUJICOM.. שכולם אומרים לי שהחברה הזאת לא מוכרת ועדיף לי לא לקנות שמה.. אבל היחס ניגודיות גבוהה.. זה : המפרט הראשון שמצאתי בגוגל.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=30397 כמובן שבמחירים האלה יש גם SAMSUNG ו MAG... אבל הם מציעים דברים די סטנדרטיים... מה דעתכם? טוב במילים אחרות, אני צריך מסך אמין 22" זמן תגובה 2MS ויחסי ניגודיות לא ברצפה.. בסבי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mapisto,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לפטופ חדש חזק מספיק. וחיברתי אליו מסך של LITEON ישן יחסית אבל נוח כי מסך שלו גדול 19.חיברתי אותו לשולחן בצורה הפוכה קומבינה קלה.בקיצור אני לא מצליח למצוא תדרך להציג בשני מסכים את אותו דבר. אבל שהמסך שחיברתי יציג הפוך.הנה תמונה להמחשה:http://www.fastup.co.il/images/586126.jpgWindows 8 רץ בלפטופ.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ArthasMW2,

שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by g-a-l,

אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NIR36,

שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elad76,

קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dante123,

שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by starnet,

איך אני יודע שמתוך הנתונים הנ"ל אני יקבל את המסך עם הפנל : ה-S-IPS Features & Benefits * Monitor size and type : 20.1" Flat Panel Display / Active Matrix TFT - Desktop * Resolution : 1680 x 1050 Pixels * Response time / Brightness / Contrast Ratio : 16ms / 300 cd/m² / 800:1 * Dimensions (WxDxH) : With Stand: 472.7mm x 177.7mm x 332mm to 513mm * Weight : 6.5 Kg * Features : 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H, Includes Height Adjustable Stand * Port(s) Total ( Free ) / Connector Type : 15-pin D-Sub / DVI-D / S-Video /Composite Connectors * Dot Pitch : 0.258 mm (Pixel Pitch) * Compatibility : PC * Warranty : 3-Year

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Elad91,

אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofer40,

היי נתקלתי במסך הזה של ASUS: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6479 מה דעתכם על מסכים של ASUS ובמיוחד על המסך הזה? מחיר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקציב שלי 1000ש"ח. האם כדאי לקנות מסך 18" או שאפשר למצוא גם 19" באותו מחיר שיאפשר איכות צפיה סבירה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים