מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין בקניית מסך מחשב חדש (יותר נכון יש לי חבר שמעוניין). עברתי על המון הודעות בפורום וקראתי את המאמר ב-2 החלקים על נושא ה-LCD. הדרישות מהמסך - קצת משחקים (לא הכי חדשים, אך אם אפשרות כזו בעתיד), עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. אני מבין כי עדיף לקנות מסך עם פאנל VA ולא TN (לפי מידע שקראתי, אני אישית לא ראיתי עדיין מסך בעל פאנל שונה מ-TN), ולפי ההמלצות בפורום המסכים הקיימים בתקציב הזה הם: SONY X95F LENOVO L192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP ויש לי עליהם כמה שאלות: 1) ה-LENOVO L192P - מה זמן התגובה שלו? לפי מה שמצאתי יש לו זמן תגובה של 20MS - זה די איטי, לא? שאר המסכים ברשימה הם עם 8MS בלבד (לא?), אז הם לא עדיפים עליו? פשוט לחבר שלי יש מכר ב-LENOVO ועליו ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה איכותיים ביותר? (למרות ש-VIEWSONIC יקרים לי מדי אז ההתלבטות היא בין סמסונג ל-אל.ג'י).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, שאלה לפני רכישת לפטופ עם כרטיס מסך RTX 2080 ו מעבד i9-10980HK למטרת משחקי FPS ושידורי משחקים אונליין. רוב הדגמים מגיעים בלי G-Sync אך ישנם כמה שמגיעים עם הפיצ'ר הזה, האם הוא חשוב בכרטיס 2080 ומסך 144hz (במחשב נייד)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם נימוקים והסברים ברמה הכי פשוטה בבקשה. איזה טוב יותר, בלי להתייחס לקצב רענון. זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2033SWPlus~9~0.htm או זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מסך לעבודה עם גרפיקה בשביל דפוס. הגודל צריך להיות 24 אינץ, הייתי שמח גם אם המחיר היה נמוך מ- 3 אלף, אבל ממה שאני שומע כנראה שזה המחיר שממנו מתחילים במסכים האלה. בבקשה תמליצו לי על משהו מתאים. תודה רבה! מיכאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים LG L246WH ו SAMSUNG T240 מבקש את עזרתכם אני נוטה לכיון ה LG L246WH
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת , תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לחבר'ה שנתנו עצות ..והחלטתי בסופו של דבר לקנות את הHANNS-G הנה כמה תמונות[מצטער על האיכות הלא כ"כ טובה]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך שלאחר 3 שנים החל להיכבות מדי כמה שניות וזה מטריד כמובן. אני מעונין לתקן את המסך. מישהו יכול להפנות אותי למקום מיהמן באזור המרכז (אני גר בראשל"צ).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 19 אינטש. שמתי לב שבמסכי 17 ו 19 אינטש היחס בין האורך לרוחב הוא 5:4, בעוד שהיחס הסטנדרטי הוא 4:3. אני עובד עם מספר תוכנות במסך מלא, שעובדות ברזולוציה 800x600 בלבד. האם מסך 19 ימתח את התמונה? ואם כן האם יש מה לעשות נגד זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-