מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשהו יש המלצה למסך גיימינג טוב עד 1500 שקל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשתדרג, כרגע אני עם מסך של סמסונג 26 אינץ', לא איכותי בכלל.... אני מתלבט בין Dell IPS UltraSharp U2913WM ל - LG IPS LED 29EA73-P. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12228 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10984 נכון שיש הבדל של 1000 ש"ח ביניהם, אבל לא מצאתי תשובות ופרטים על ההבדלים מבחינה טכנית.. אין גם הרבה ביקורות רציניות שיוכלו לתת מידע על איכות המסך עצמו והפאנל. חוץ מביקורות שמראות איך פותחים את המסך מהקופסא ומחברים לחשמל, אין ממש מידע שאפשר לקבל על איכות המסכים מבחינה טכנית. נכון שממסכים בגודל כזה ומחיר כזה הציפייה היא לאיכות די גבוהה, אבל אין מספיק פרטים בביקורות. אשמח לחוות דעת/עצות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש ברזולוציית FHD סביב המחיר הזה. רצוי מאוד שתביאו לי מסך מ-TMS כי אני רוצה לקנות אותו יחד עם המפרט, במידה ולא KSP יהיה גם טוב. גודל מסך אני מניח 23" לשימושי גיימינג ועם תקן תליה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עם המפרט שאני רוצה לקנות הציעו את המסך הזה ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? אבל הבנתי שהוא לא טוב לכן מבחינת התקציב יש לי שתי חלופות :LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? samsung ?740BF 17'' LCD 2ms :DVI? מה יותר עדיף לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך המיועד לגיימינג לחיבור למחשב ולxbox 360, לכן חשוב שיהיה חיבור hdmi. אני לא יודע איזה פאנל מומלץ לגיימינג ואילו זמני תגובה שונים יש,לאחי יש מסך עם זמן תגובה של 5ms ואני לא שם לב למריחות למיניהן. התקציב שלי הוא 1500-1700 ש"ח, אין לי חנות מועדפת. בתודה מראש,תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה איכותיים ביותר? (למרות ש-VIEWSONIC יקרים לי מדי אז ההתלבטות היא בין סמסונג ל-אל.ג'י).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-