מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-