עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תקציב: 1000 ש"ח שימוש המסך: משחקים גודל: 21 אינץ'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by madix,

הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Winmax1990,

יש לי מסך חדש Dell P2414H ועשיתי לו OC מ60HZ ל 78. כי שמעתי שיותר HZ גורם לפחות עייפות בעיינים ועוד יתרונות כמו מעבר תמונות יותר טוב במשחקים האם OC מקצר חיים? האם זה מסוכן?

5. Started by LOOSE,

הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by yitshak,

שלום וברכה, מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר? אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by justonequastion,

ערב טוב, אנו מחפש המלצות למסך. אפשרי עד אזור האלף שקל אם יש צורך המטרה היא בעיקר לימוד שרטוט תלת מימדי ועבודה עם סוליד וורקס. כמובן גם משחקים ואינטרנט רגילים. - שימוש בייתי ויעבוד לצד מסך נוסף של פיליפס 23.6" כ מה קריטי עניין הIps? תודה מראש - חן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי חברים, יש לי לפטופ למשחקים ויש לי PS4. אני מעדיף לשבת מול מסך איכותי מאשר טלויזיה ענקית. בכל מקרה אני מחפש מסך שיוכל להתחבר לפלסטיישן 4 וגם לנייד שלי ושיהיה טוב למשחקים + סרטים. גודל לא קריטי שיהיה רק מעל23 אינצ' תקשיב בגדר הסביר. עד 2000 ש"ח נראה לי פנאן. רק תזכרו שאם הפלסטיישן יתחבר למסך אני אצטרך שתהיה יציאת HDMI למסך נכון? כי אני רוצה שהוא יעביר לי גם וידאו וגם סאונד. או שאני לא סגור על איך אפשר להסתדר עם זה. בכל אופן, עזרה! תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by orenmizr,

אהלן, אחרי חרישה בפורום בחרתי את הדגם פרימיום של 2414. אני רק רוצה לוודא כמה דברים: 1. לגבי חיבורים: על הלנובו t440p יש לי miniDP \ VGA ועל המסך עצמו אין VGA אלא רק miniDP. אז מניח שלא תהיה לי בעיה (?). 2. איך זה שהגרסא 2412M יותר זולה?? זה 1200P לינק: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,24825,25431 3. ישנה חנות מומלצת כאן בפורום?

10. Started by gal2576,

קניתי מסך מחשב "23 Dell IPS P2314H מivory http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12733 ואני רוצה לחבר אותו לממיר של הוט, אין לו חיבור HD אז אני צריך לקנות לו מתאם או משהו כזה ואיך אני מעביר בין במסך בין השידור של הממיר לשידור של המחשב? וגם בכללי איך המסך הזה?? אני פשוט צריך מסך די טוב שיתאים לעריכה תודה לעוזרים :fblike:

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, אני מתלבט בבחירת מסך, עברתי על כל ה10 עמודים האחרונים בפורום ועדיין אני לא מצליח להחליט, בעיקרון המסך צריך לשמש לעבודה גרפית, וטקסטים, תוכנות אדובי למינהן, אילוסטרייטור פוטושופ אינדיזיין פרימייר אפטר.. המסך צריך להיות נוח לעבודה שעות מרובות שיציג את התכנים בבירור ובאמינות בצבעים. ועדיף בעלות כמה שיותר נמוכה בין שני המסכים של dell אני לא כל כך מצליח להבין את ההבדל, חוץ מזה שה u2414h עובר כיול צבע במפעל? עד כמה זה קריטי והאם הצבעים שלו באמת הרבה יותר טובים מהp2414? או שכדאי אולי ללכת על ה p2414? לגבי המסך של האינוויזן יש לו מפרט טכני מעולה, ניגודיות גבוה, 5ms, אבל החברה פחות מוכרת.. האם מישהו התנסה עם המסך הזה? יש אותו לחבר שלי והוא דיי מרוצה ממנו, השאלה אם כדאי ללכת ע…

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. היי, אני מחפש מסך בגודל 27' שיעלה גג 2000 שקל, המסך ישמש לסרטים ומשחקים. חיבורים לא משנה אבל עדיפות לHDMI. תודה!

14. Started by ohad585,

שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by YoniDahan,

אהלן, חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה דרך חיבור HDMI והכל עבד מצויין. הכוונה שיכולתי להשתמש במסך טלווזיה כצג שני בלי שום בעיה, גם במשחקים וגם בסרטים. החיבור שלי למסך של המחשב היה דרך displayport mini, וכמו שציינתי למסך טלווזיה דרך HDMI. קרה משהו מוזר... הפעלתי סרט וראיתי אותו דרך המסך טלווזיה והכל עבד מצויין בלי שום תקלה, כיבתי את המחשב למשך הלילה מבלי לעשות שום פעולה לאחר הסרט למעט כיבוי. בבוקר הדלקתי את המחשב, ואין לי תצוגה..לא במסך מחשב ולא בטלווזיה. רק אחרי שניתקתי את חיבור הdisplayport הופיע תמונה ע"ג המסך טלווזיה. כמובן שניסיתי לנתק את החיבור של הטלווזיה (HDMI) והשארתי רק את חיבור המסך (displayport), אבל לא מופיע לי תמונה. כמו כן ביצעתי ריסט למחשב רק שהמסך מחובר ע…

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעתיד הקרוב כבר יצא לי להציץ במספר מפרטי מחשב שמאוד התחברתי ומצאו חן בעייני אך קצת קשה לי להתקדם כרגע מכיוון שאני לא מצליח להגיע להחלטה לגביי המסך, אשמח לשמוע את הצעתכם ולהתקדם עם זה. אני כרגע סטודנט לאנימציה ומתעסק עם תוכנות גרפיות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR ZBRUSH MAYA , בזמן הקרוב אצטרך להשתמש אך ורק במאיה ומפה החלטתי לשדרג את הציוד. הבעיה שניתקלתי בבחירת המסך היא מה יותר שווה לרכישה פאנל IPS או פאנל TN 4K מעולם לא התנסתי בIPS ומכל התגובות השונות שקראתי ביומיים האחרונים אנשים אומרים שזאת חווית צפייה וצבעים חדים הרבה יותר שקרובים לדפוס הרבה יותר ממה שניתן למצוא בTN(אין לי הרבה שימוש ביצוא קבצים לדפוס כך שזה לא קריטי בשבילי) בעיקרון שני המסכים שאנ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by nimrod342,

האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by TheCrow34,

שלום, המסך מחשב שלי ממוקם ליד חלון וכתוצאה מכך החלון משתקף על גבי המסך (אני אוהב להיות עם תריסים פתוחים ווילון עוזר אבל לא יותר מדי). זה מאוד מציק וגורם לעיניים שלי להתאמץ יותר מדי. רציתי לדעת האם קיים איזשהו כיסוי נגד השתקפויות שאפשר להדביק על המסך (כמו שיש לסמרטפונים)? אם כן, איפה אני משיג את זה ואיך קוראים לזה? תודה

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by THE-BIG,

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sap2221,

דגם: BENQ 2420Z הרץ: 144 אינצ' - 24 למפרט המלא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13451 ההגדרות מסך שהגדרתי הן: הגדרתי את המסך על standart brightness - 50 contrast - 0 motion blur reduction - ON sharpness - 5 low blue light - 0 gamma - 5 הגדרות NVIDIA: 1080 * 1920 הרץ - 144 השאלות שלי הן: 1 - אם הגדרתי את המסך בצורה תקינה שלא יזיק לעניים? 2 - ה - motion blur reduction היה מכוון על OFF, אחרי שסימנתי ON - המסך נהיה יותר כהה, מה הקטע של זה? * אני רוצה לציין כי אני על המחשב 12 שעות רצוף אפילו יותר והשימוש שלי מחשב הוא בפרט למשחקים עם גראפיקה כבדה ומתי שאני מפסיק לשחק אני ביוטיוב אבל עדיין על המחשב תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, מחשב עם כרטיס 7850HD מעבד E8400 ולוח [h=2]GA-X48-DS4.[/h]האם כדאי להשקיע במסך כזה עבור המחשב הנ"ל ? האם חוויות הצפיה שווה את ההשקעה, או שמדובר ב OVERKILL כיוון שמדובר במחשב ישן מדי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Emmanuell,

אני עובר על זאפ ופשוט חוץ ממסך אחד של MAG עם רמקולים מובנים אין שום דבר ...יש למישהו המלצות נגד או בעד המסך הזה דרך אגב ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4165=390783&db435152=435154&db4163=181885&noidx=1 אבל בגדול אני אשמח להמלצות למסכים עם הנתונים שבכותרת , אין ממש תקציב כי אני גם לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל בוא נגיד שאיזור ה 1500 ש"ח נשמע לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by מורן-85,

מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על המסך הזה?? אני גיימר וצריך ציוד חזק תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מתעניין בקניית מסך מחשב חדש. אני מתלבט בין 2 המסכים הללו: http://ksp.co.il/?uin=25550 http://ksp.co.il/?uin=22354 כמובן שאם יש בסביבת המחיר של המסכים הללו מסכים אחרים מומלצים יותר אשמח לשמוע. המטרות העיקריות - משחקים, גלישה, צפייה בסרטים מידי פעם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.