מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג גודל מסך 27 אינץ 1440p 2k IPS חשבתי על Lenovo y27q-27 או Gigabyte f127q או מסך אחר שאתם ממליצים הבנתי שיש גם מסך של lg 27gl850 יש לי כ. מסך RTX2070 מעבד I7 8700K תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למסך מחשב לסרטים ומשחקים אני כרגע משתמש במסך של viewsonic pf775 שזה מסך CRT בן 16 שעובד ברזולוציה של 1400 על 1050 לפני מספר ימים הוא נהיה מעט חשוך יותר ואז שב לפעול תקין כבר כמה ימים זה ככה אז אני מחפש להחליף אם יש משהו שיעבוד כמו המסך הזה ניסיתי מספר פעמים לשים מסך דק אבל הם פולטים יותר מידי אור יש מלא ריבועים קטנים על המסך השחור הוא לא שחור והאור במסך מהבהב די דומה לפלורוסנט יש לי שני מסכים שקיבלתי פיליפס 236vl LG flatron L1954sm שניהם היו מחוברים בין 5 ל 10 דקות לפני חזרתי למסך CRT שבוא אני רואה הרבה יותר טוב ניכנסתי לזאפ לראות דגמים של מסכים ויש שם מושגים שאני לא מכיר מה זה אלו W-LED TFT TN VA PLS IPS MVA IGZO AD-PLS AH-IPS In-plane P-MVA S-PVA …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך 27" עם רמקולים מובנים, כניסת USB, HDMI שישמש לצפייה בסרטים באיכות HD. בתודה מראש, מרב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש מסך 144HZ חדש, אך אני חושש מצבעים נחותים משמעותית מאלו של הDELL P2414 שלי. לכן אני מעוניין לדעת מי מהשניים עדיף, הBenQ XL2411Z או הASUS VG248QE? בעיקר מבחינת צבעים ואיכות תמונה כללית, והאם אני אראה ירידה משמעותית באיכות הצבעים בהשוואה לIPS שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהמסך הקודם נפגם הביאו לי מסך LCD חדש 17 אינץ' - viewsonic vg730m הבעיה עכשיו היא שהוא כל הזמן אומר לי שתי דברים: analog מהבהב למעלה , מה זה אומר? והדבר השני הוא מציע תמיד להעלות את הרזולוציה ל1280 כפול משו..ואני מחפש באופציות ואין לי פשוט אפשרות לרזולוציה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת עריכה לקולגה שלי. מפרט המחשב די סגור. ועכשיו נותר להזמין זוג מסכים שישמשו אותה לעריכה. היא עורכת מעל 20 שנה בערוץ הראשון וכו. אם זה משנה למשהו - היא עורכת על אוויד, פלאטפורמה: האיקנטוש וPC. חשבתי שיתאים לה זוג מסכי 22". הרבה פיקסלים עברו בעולם המסכים מאז שרכשתי את הDELL 2407WFP וה-DELL 2007FP שלי בנקסטופ. אני רואה שיעקב עדין מככב פה במכירות הקבוצתיות. בקיצור אשמח להמלצה על מסכים איכותיים שישרתו אותה. היא עורכת OFFLINE ככה שדיוק צבע כדאי שיהיה אבל לא צריך להיות משהו מטורף של EIZO... מבחינת תקציב - אני לא ממש סגור אבל לדעתי היא יכולה להשקיע עד 2000 בכל מסך. ראיתי בכתבה: ביקורות וקישורים בנושא LCD שהDELL וה-ASUS (כמה מפתיע) מככבים. אני זוכר שבזמנו דגם ה22" א…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת אלה - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1469&category_id=cfc0c3954c65485748478e28deb1db33& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1434&category_id=76cc4303509288b0e1e64cdf445233d0& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1418&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& הנטייה היא ללכת על הסמסונג, השמועות אומרות שהוא אדיר למסך TN מצד שני, אפשר לקנות את הDELL 20" הפופולארי 2007WFP, שעולה 200 שקל יותר, אבל עם פאנל S-IPS. עד כמה גדולים ההבדלים והאם כמשתמש משחקים וסרטים, עדיף לי ללכת על הTN ? גודל חשוב מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-