מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב בגודל 21.5-23, 1920X1080, שלא יכאב הראש אחרי כמה שעות ובמחיר של 700-800. כרגע מצאתי מסך עם ביקורות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775416 איך הוא? יש משהו יותר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך LG L1970HR אחלה מסך נהנתי ממנו מכל רגע אבל אני חושב עכשיו לקנות מסך מחשב גדול יותר... אני חושב על מסך מחשב בגודל של 22'... השימושים שלי הם בעיקרון משחקים, עבודות רגילות ופוטושופ.... יש לי GTX285 וזיכרון של 2GB (אם זה עוזר במשהו) איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי במחיר של 1500 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב). בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857 ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017 מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי את המסך philips 239CL . בהתחלה התלבטתי בינו לבין בה- LG E2360T בחנות ראיתי שהפיליפס יותר טוב אך כחזרתי לחדר בתאורה הקיימת התמונה לא נראת טוב ועשה כאביפ בעיניים. קניתי אותו ב1050 ש"ח. שני המסכים בגודל 23 קודם כל מה אתם ממליצים מבין שני המסכים הנ:ל והאם כדאי לי להחליף את המסך?? ואם כן האם לדעתכם יחליפו לי אחרי השימוש של כמה שעות שעשיתי בו? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהוא יש דעה נחרצת בעניין ? המחיר הוא אותו מחיר מבחינתי והשימושים הם בעיקר משרדיים (טקסט מצגות וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש בקרוב טלוויזת 32 אינצ' מחיפוש קצר עולה ששתי הטלוויזיות שבערך עונות על צרכיי הם: 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852123 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823866 אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ובמה כדאי לבחור. אגב, האם טלוויזית 32 אינצ' מתאימה לחלל בגודל 10 מ"ר?? אשמח אם תעזרו לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את המסך "17 שלי בחדש, משהו בין "23 ל- "24. המסך ישרת אותי להכל, בעיקר משחקים. מקריאה פה ושם ראיתי את שני אלו. HP Pavilion 23" 23xi IPS LED HP Pavilion 23" 23xw IPS LED הקווים המנחים שלי הם: מחיר 900 ש"ח במזומן או תשלומים ללא ריבית (1000 ש"ח במקרה הגרוע). מסך IPS חיבור טוב כמו HDMI שאני מאמין שהוא חשוב. אשמח להארות, הערות או המלצות למסכים טובים יותר. אגב מה זה DisplayPort ? תודה למי שיכול לעזור. **** לאחר בדיקה נוספת החלטתי ללכת על Dell P2414H מהחנות שבקישור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות! הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה... הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל. מה אתם אומרים???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-