עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by itamarl,

שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dimer,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ממה שקראתי בטרדים פה, ההמלצות תמיד מסתכמות ב-דל 2007 / אסוס PW201 ( או משהו כזה) ו- VP930- שהוא לא מסך רחב- האם יש לו דגם מקביל רחב, או איזה 19" רחב? ציינתי את השימושים בכותרת, הבעיה בין השאר היא שכרטיס המסך שלי הוא 7600GT, קצת בעייתי ל"20 אבל מכיוון שאני רוצה מסך רחב אצטרך להתפשר. רציתי להבין כמה נק' בקשר לפאנלים ורזולוציית המסך: 1. אומרים ש S-IPS טוב יותר למשחקים לעומת S-PVA או P-MVA כשהאחרון טוב יותר לסרטים (לא ברור לי מה ההבדל בין שני הפאנלים האחרונים x-xVA). עד כמה ההבדלים ביניהם באים באמת לידי ביטוי? ואיזה פאנל הייתם ממליצים למטרות שלי? רוב הזמן אני עובד עם המחשב(עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט) בערב קצת משחקים וסרטים, לכן אני חושב שכל מה שקשור לבריאות העיינים - ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איז המביניהם עדיף למשחקים כבדים?!?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין בקניית מסך מחשב חדש (יותר נכון יש לי חבר שמעוניין). עברתי על המון הודעות בפורום וקראתי את המאמר ב-2 החלקים על נושא ה-LCD. הדרישות מהמסך - קצת משחקים (לא הכי חדשים, אך אם אפשרות כזו בעתיד), עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. אני מבין כי עדיף לקנות מסך עם פאנל VA ולא TN (לפי מידע שקראתי, אני אישית לא ראיתי עדיין מסך בעל פאנל שונה מ-TN), ולפי ההמלצות בפורום המסכים הקיימים בתקציב הזה הם: SONY X95F LENOVO L192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP ויש לי עליהם כמה שאלות: 1) ה-LENOVO L192P - מה זמן התגובה שלו? לפי מה שמצאתי יש לו זמן תגובה של 20MS - זה די איטי, לא? שאר המסכים ברשימה הם עם 8MS בלבד (לא?), אז הם לא עדיפים עליו? פשוט לחבר שלי יש מכר ב-LENOVO ועליו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by רועי אלגרבלי,

מחפש המלצה למסך התקציב הוא עד 1600 שקלים בלי לחרוג ולא חייב להשתמש בכל הכסף כלומר אם יש משהוא שנותן תמורה וביצועים ביחס למחיר והוא עולה פחות אז תתנו אותו השימושים שלי הם: שימוש ביתי ומשרדי, צפייה בסרטים, קריאת ספרים במחשב, וגלישה מרובה באינטרנט חשוב לי שיהיו ביקורות חוות דעת והמלצות על המסך והמסך יהיה חד ונוח לקריאת ספרים וצפייה בסרטים ונוח לעבודה רצופה שעות ארוכות גודל מסך: לפחות שמתחיל ב23 אינטש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חג שמח חברה, אני ממש מעוניין במסך רחב ואיכותי שיתאים למשחקים, עריכת מוסיקה, ובכלל תפעול של ווינדוס (אוהב את הרעיון של הWIDE SCREEN בכללי)... אני מתלבט בין 2 מסכים, מדובר על שני חברות מובילות אבל הLG פשוט עולה כפול 2 מהמחיר של הDELL על אותו סטייל מסך, ואני לא יודע אם שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף על הLG, ובקיצור, הנה לכם ההשוואה , אשמח אם תביעו את דעתכם : הזול יותר : UltraSharp U2913WM של Dell - http://www.dell.com/il/p/dell-u2913wm/pd היקר יותר : LG29EB93 http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-29eb93?aff=Zap 1 - האם הLG שווה את המחיר הכפול על הדל ואם כן למה ? 2 - האם כרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL ירוץ טוב עם המסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by taamir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

מה מסך כזה ייתן לי? האם שטח העבודה יוגדל משמעותית? מה רזולוציית QHD תתן לי? יעזור רק בתכנים של QHD?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. לבין דגמים אחרים באותו גדול עם אותו פאנל כמו P2417H U2414H U2417H יש סיבה לשלם יותר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Or Gindy,

היי חברים אני מעוניין לרכוש מסך חדש העדפה לקעור (כרגע יש לי 27 אינץ' קעור 1080P) חשבתי על משהו בכיוון של "32 1440P 120HZ בזאפ הופיעו המסכים האלה אבל אין לי באמת אינדיקציה למה עדיף https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=1048526,1071240,1065220,1002559 או שבכלל עדיף להשקיע במסךך 4K למרות שכולם 60HZ? אשמח להמלצות ותובנות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by psybrain,

רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omrik10,

ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by leda,

מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים