מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ירכש כמובן מ Ebay, עד 1600 ש"ח בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות. מה עדיף ? ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי פשוט תקציב עכשיו ל-LCD טוב ולפי מה שהבנתי ב-700 ש"ח עדיף לי כבר לקנות מסך CRT.. הגודל לא כ"כ מפריע לי.. מה שחשוב לי שהוא יהיה מסך טוב ואמין עם אחריות 3 שנים ושיהיה מחנות מאיזור המרכז (ראשון לציון אשדוד וכו'..) גם לא חשוב לי שהוא יהיה 19 אינ'ץ מספק גם 17.. מה אתם אומרים? אני פשוט ממש לא מוצא המסכים האלה ממש נעלמים מהשוק ואני לא כ"כ מבין בעסק.. יש לי עכשיו את ה-LG FLATRON F700P ואני מאוד נהנה מימנו, אני רוצה מסך בסגנון, אפשר להשיג דבר כזה היום? חשוב לי גם מאוד קצב הרענון שלו שכרע אצלי אני על 1024X768 ועל 100 הרץ.. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שהרבה אנשים מתלבטים אם לקנות אותו או לא, חשבתי שבטח לא תזיק עוד ביקורת קצרה... קודם כל, לא שזה כל כך חשוב, אבל המחיר שלו ירד עוד קצת ועומד על 2150 במזומן (שילמתי בכ. אשראי 2204 ש"ח). בחנות (בחיפה) היו בסה"כ ידידותיים ואמרו שניתן להחליף תוך שבוע בכל מקרה (לא משנה כמה פיקסלים שרופים) ככה שלא התעקשתי לבדוק בחנות (רצו שאני אחכה 20 דקות במעבדה כי לא היה להם מחשב לחבר אליו באותו רגע). בכל מקרה, הוצאנו והדלקנו אותו במעבדה, לראות שאין איזה פגם ברור. אני חייב להודות שהחלטתי לקנות לפי הביקורות (בפורום הזה ובחו"ל) ולא על סמך התצוגה. התצוגה לא שווה כלום ורק עושה נזק למי ששקל לקנות את המסך. הוא לא מוצג ברזולוציה הטבעית ויש בו הפרעות כאלו (מן צלליות משונות) בטח משהו שקשור למפצל. כ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין מסכי המחשב הבאים 21.5 אינץ שמרבית תכונותיהם דומות וכך המחיר, נראה לי שהשוני מתבטא בעיקר בניגודיות: [TABLE] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] מס. [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] תוצרת [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] דגם [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] יחס ניגודיות [/TD] [TD=width: 149, bgcolor: transparent] מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] 1 [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] Philips [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] 226V4LAB LED [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] 1:10…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לאחרונה ממסך 19 crt למסך lcd 22 , מבחינת ה-desktop ומשחקים באמת מדובר בשיפור אדיר. בכל הנוגע לסרטים זה קצת בעייתי , מאחר והתצוגה האידיאלית היא ב-native resolution של 1680x1050 יוצא שכל סרט dvd נמרח כשאני מעביר ל-full screen , האם יש דרך לשפר את איכות הצפייה מעבר לאופציה להוריד רזולוציה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני לא מאמין, עד שהתפנקתי בTMS וקניתי לפני חודשיים מסך Dell 2312HM, הוא התחיל הבוקר לרצד לי, ואני לא מצליח למצוא את הסיבה! עידכנתי דרייבר של הכרטיס מסך, החלפתי כבל DVI, וגם לVGA עם מתאם DVI TO VGA על מנת שיתאים לכרטיס מסך (hd7870xt). לא הפסיק הריצוד, הריצוד רק בצד הימני של המסך, הצד השמאלי חלק, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-